6 februari 2016

Lördag, och idag är det tvätt-dag mina vänner... 
Förstår inte hur jag kan få så mycket tvätt så fort?! Det är galet haha. Dock är det mesta jobbtröjor, underkläder och träningskläder, och det går ju åt en del under veckorna om man säger så... Men hade iallafall varit duktig i torsdags och plockat iordning all tvätt i IKEA-kassar så det var färdigt, smidigt och bra. Bra jobbat Sara!
 
Annars är det så jäkla gött med helg, haft en sjuhelsikes vecka, långa dagar på jobbet och mycket slit o stress. Fick 10,25h i måndags och var hemma efter klockan sex på kvällen, då var jag trött kan jag säga... Men som jag brukar säga "det blir kul i slutet på månaden! Hehe". Så igår var jag nästan lite gråtfärdig hela dagen, det var lite kaos, larm som gick igång och besök från Securitas. Där står jag som ett fån och vet inte var jag ska göra av mig själv, kände mest "gräv ner mig någon snälla!". Som tur är var min kollega som vanligt snabbtänkt och löste det hela galant, vilket är ganska skönt med tanke på att jag helt tappar förmågan att tänka i sådana situationer...
 
Vad är era planer för helgen? Jag ska ju som sagt spendera största delen av dagen med att springa upp och ner för trapporna, hänga tvätt, springa mer, tvätta, hänga, springa osv osv. Ska försöka lägga mig i sängen, äta lite nötter och kolla på film eller serie när jag är färdig. Duscha måste jag dock göra först, man blir fan svettig av att tvätta. Sen har jag inga mer planer för resterande av helgen, träna kanske så skulle jag vilja färga håret men får se hur det blir med det. Som alltid kan jag inte riktigt bestämma mig, haha go me. 
 
Men vi håller tummarna för att det blir en skön vecka som kommer och att vi får sova bra. Goals ju. 
 
Förresten har jag äntligen fått anställning på jobbet! Åh, så skönt och det känns lite tryggare nu. Även om det kanske inte blir jättestor skillnad känns det som sagt bättre nu :) Woop. 
 

Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)