dream big

Jag blir lite förvånad! Efter bara ett träningspass så känner jag mig så mycket friskare, snyggare, gladare, starkare och fräschare! 
 
Jag är så tacksam att jag inte blev mer skadad när jag krockade och att mina knän redan blivit så mycket bättre att jag till och med kan vara ute och motionera istället för att ligga i sängen för att vila dem! Åh jag känner mig så mycket mer redo inför livet. 



Smile to the world

Såhär glad är jag efter dagens träningspass! 



Chloe Moretz!

Lås in henne någon! Olagligt snygg!



Känner att jag är på banan igen!


Kommit tillbaka från promenaden med Amanda! Vi gick rätt långt faktiskt, men jag vet inte exakt hur långt. Stavarna underlättade mycket och dämpade trycket på knät riktigt bra och efter ett tag haltade jag inte lika mycket! Jag började såklart lite försiktigt för att knät skulle komma in i själva takten och sen var det som en propp som lossnade och det gick superbra! Sista uppförsbacken körde jag extra hårt så nu är jag ganska så svettig kan jag ju säga haha! Planerar att ta en promenad i alla fall varannan dag för att knät ska komma tillbaka lite, och hoppas att det leder till det bättre än det sämre.
Gud va skönt det är nu efteråt när man vet att man gjort något hälsosamt!
Ska väl ta mig något att äta nu, håller på att dö av hunger, och sedan försöka slänga ihop någon form av matlåda till imorgon. Duscha kan jag inte göra förns ikväll när mamma kommer hem och ska hjälpa mig lite med mina sår, ugh måste tvätta dem med tvål idag! Kommer göra susen men också ont.. 
Hennes kropp, dör!
 



snygga shorts!

Tycker det är dösnyggt med riktigt höga midjeshorts, men har ju inga själv och vet inte vart jag ska få tag på såna, så får gotta mig med snygga bilder på Tumblr och leta vidare! 



jag har inget mer än mina tankar.

Puh!
 
Haft en rätt stressig dag på jobbet, men jag tror att det beror på vädret, och flängt runt hit och dit och varit oerhört trött och seg i kroppen. Och högerarmen har börjat göra ont också, det strålar liksom från handen upp till axeln och nacken.. Inte bra inte bra. Sen har jag ju också fått ett stort fet blåmärke på ovansidan av handen så det gör jätteont om jag råkar "klämma" lite för hårt på den, men jag överlever väl. Haha, mitt nya "motto"; det dör jag inte av! Säger så till typ alla när de frågar hur knäna mår! 
När jag kom hem så var jag ivrig att se om jag fått något svar på mitt lite "arga" meddelande till drezz ang. mina shorts som jag beställde förra veckan och som inte fanns i lager, och visst så hade jag ett svar där! Och förstå vad glad jag blev när jag läste att som plåster på såren kan jag till och med få shortsen gratis! Åh, helt otroligt va snällt. Man brukar ju få "fri frakt" eller så om man beställer på vissa andra sidor så jag blev mäkta förvånad när jag läste att jag kunde få dem gratis! Nu vet jag vart jag ska beställa mina kläder i framtiden! 
Är så nöjd, även om de varit en del problem, men detta var verkligen ett plåster på såret!

                                    De verkar vara väldigt snälla så jag rekomenderar er
                          att kolla på deras grejer, drezz.se, för de har mycket snygga grejer!
 
Igår så inledde jag min planerade "veckostäddag". Tror jag blivit tokig av att ha allting planerat på jobbet haha. Men kan ju testa att ha en städdag så mitt rum slipper bli så jäkla dammigt och äckligt, får se hur länge det håller haha! Men i alla fall så blev det ordentligt städat igår kväll så idag är det fräscht och fint. Gjorde om lite på skrivbordet också för jag tyckte det var så fult och rörigt innan.. Men jag har ju större planer på hur jag skulle vilja ha det möblerat, men mamma vill inte lyssna.. Haha, undra varför!
 
Nu ska jag dricka upp mitt te och vänta på att alvedonen hjälper mot axeln och sedan gå en promenad med Amanda! Känner att jag vill röra på mig även om jag har svullna knän, men får väl ta det lugnt och inte pressa mig för hårt! Får helt enkekt se hur det känns. 



make love, not war

Nu ska jag lägga mig och sova och ladda inför imorgon! Bjuder på denna härliga bilden, godnatt!




jag är orolig.

Måste bara fråga en sak.. Är det bara jag som tycker att de flesta ungdomarna nu för tiden är så in i helvettes deprimerade? De flesta mår verkligen dåligt och så ska det ju verkligen inte vara! Jag kan själv ha perioder då jag verkligen mår skitdåligt och så, men det har ju alla blablabla. Men jag vet vissa personer som inte har de "vanliga-må-dåligt-veckorna" eller dagarna utan en längre tid, månader, år! Och jag börjar faktiskt bli orolig över människor, inte bara i min närhet.
Mycket beror ju på dagens samhälle och media, men egentligen så borde inte så stora "saker" i vårt liv få påverka oss SÅ otroligt negativt!

Tänkte bara skriva av mig lite kort!



You don't know, but I notice..

Första dagen på jobbet efter olyckan idag! Lite ovant att gå upp tidigare igen, men så är det ju alltid när man varit ledig ett par dagar. Själva jobbet gick ju bra (även om jag inte gjorde lika mycket som innan) och jag vilade knäna mellan uppgifterna. 
Nu ligger jag i sängen och vilar mina knän och ska snart ge mig upp och dammsuga både huset och sedan mitt rum! 
 
Börjar bli desperat på att de inte hör av sig om mina shorts..!



Paint that shit!

Sitter i soffan och kollar på "Awkward" samtidigt som jag läser Claraslife. Ska så fort det är slut fortsätta att måla fönster och sedan be mamma hjälpa mig ta bort plåstren från knäna så jag kan tvätta såren med tvål och vatten. Kommer nog göra rätt ont men jag vill inte ha något jäkla infektion!
Sen ska jag ju äntligen jobba imorgon igen, yes!



När livet är som bäst..

Foto: Nu ska jag mysa lite innan jag börjar jobba igen! #icecream #benandjerrys #choklad #summer #chillin #tea #love #foodporn #instagram #instafood  http://instagr.am/p/Nq5ehxSi4b/



mina smaklökar avlider!

Det tar verkligen kål på mig att veta att jag har en ben and Jerry's i frysen.. Vill så gärna smaka lite på den!! Tror jag ska ta mig en kopp te och smaka på den, och sedan börja måla fönstren så jag kanske gör av med lite från glassen (haha), men det är ju trots allt helg!



dat ass!

Har laddat ner en träningsapp till mobilen som verkar rätt bra faktiskt! Man fokuserar mycket på rumpan och benen så det är perfekt! "Fick" tipset från en tjej och hon försökte göra den dagligen och det hade ju gett resultat så jag ska väl ta och testa den! Den heter "Ända workout" om någon mer vill testa den!



Vanessa hudgens!

Döö snygg brud!
Jag gillar också att hon inte är sådär supersmal som de flesta kändisar,
utan hon har snygga kurvor också!
 
 



This was my weekend!

Hejsan!

Har inte bloggat i helgen för jag haft en hel del för mig! I fredags tog jag det bara lugnt och mormor och morbror kom över med jättefina blommor till mig och kollade hur det var med mig. Sen vilade jag vidare i sängen och kollade på tv! 
I lördags väntade jag besök från min kära vän Sofie, så då städade jag lite lätt på mitt rum och bakade till och med en blåbärspaj och gjorde marsansås! Så när hon kom så fikade vi på altanen och drack kaffe och kollade när kattungarna busade. Efter fikat så hamnade vi i en ordentlig matkoma så då la vi oss och kollade på tv  och lugnade magarna! Lite senare så frågade Hanna om hon kunde komma förbi en sväng och hälsa på och det var ju klart att hon fick. Innan hon kom så tog vi oss lite mat och drog på en lite B:ig skräckfilm från -81 som hette Funhouse. Jag tror jag nästan var den enda som kollade och tyckte att den var "bra" (ville bara se effekterna och sånt!) Men vi kollade klart på den och kunde nästan förutse slutet men vi förvånades ändå hur otroligt dåligt det var! Sämsta någonsin nästan, och då har jag sett dåliga slut! 
  Jag fick lite saker av Hanna också! Jag fick en godisburk och sedan en Ben and Jerry's! Då vart jag glad,       hehe,     precis vad man behöver när man mår lite dåligt! Så ett enormt tack till bästa Hanna för att hon finns för mig! Jag älskar dig!
Sofie åkte hem efter filmen och sedan bestämde jag och Hanna att hon skulle sova kvar hos mig för de syntes att det skulle bli dåligt väder. Och som sagt på kvällen började det mullra och blixtra och regna, så det var tur att jag inte släppte iväg henne! Tillslut ryckte vi ur allting och gick och satte oss ute på altanen för att kolla på alla blixtrar men det var så mycket mygg så vi bestämde oss för att gå och lägga oss istället. Sen kom mamma och pappa hem och då kunde jag somna också! 
 
Imorse vaknade vi runt halv tio och låg kvar i sängen ett tag och mös, sen gick vi upp och käkade frukost och då kom farmor och farfar på besök! Kramkalas och sen lite presentutdelning från födelsedagar och jag fick 200 kronor av dem. kanske kan beställa lite mer från drezz!
 
Nu har vi nyss ätit och nu ligger jag i soffan och lugnar magen och kollar på tv. Ska nog snart röra mig ner mot mitt rum och ladda inför imorgon då jag ska upp och jobba! Och då sätta mig på en moped igen... Men jag är inte rädd eller något, det ska nog gå bra.