Tisdag

Idag är det tisdag och det är kul, för idag slutade vi tidigt, haha (; Vi slutade klockan tjugo i två och jag har sån tur att min lillebror åker buss hem och den går klockan tjugo över två eller nått sånt! :D När jag kom hem så tog jag lite kaffe och två knäckemackor och gjorde lite matte. Sen gick jag ner på rummet och gjorde liite no, engelska och hmekunskap (: Men mer ska göras! Är inte klar med ljushäftet på långa vägar, och det ska vara inlämnat på fredag! Jag har en känsla av att jag inte kommer hinna.. ): Men försöka ska jag iaf! Idag i skolan hände inte så mycket, bara typ att Martin hade en lektion om hur man kastar... eller ja kastar och kastar, iväg ett kort från en kortlek (: jag är inte så bra på att förklara men det gör inget för jag var inge bra på det heller hah! (: Men några bra snärtar fick jag allt (; Martin skulle vara så tuff så att han skulle träffa mitt äpple med kortet och för att göra det lite spännande satte jag äpplet på huvudet, men Martin träffade bara mitt pekfinger och det gjorde ont (:
Nu ikväll funderar jag på att hoppa i sängen tidigt så jag kommer upp imorgon. För det var helt otroligt! Imorse hann jag kolla på tv på morgonen! O: och komma i tid till bussen, utan att stressa?! o: HUR GICK DET TILL? morgnarna brukar alltid vara stressiga och man nästan cyklar ihjäl sig för att hinna med bussen? o: helt otroligt (: ska testa och se om det går imorgon med (: Senare ska jag duscha och läsa min bok som är spännande (:


kramis!



pluggplugg och mer plugg!

Nu sitter jag här på mitt rum och pluggar lite. Eller inte lite, MYCKET. Så jäkla rik på läxor att jag kunnat köpa vad som helst om det gick att betala med läxor! o: Jag har:
* Hemkunskap till imorgon
* franska till torsdag
*engelska till torsdag
*ett jäkla mattehäfte med repetition och ett ljushäfte som ska vara klart på fredag, jag har skrivit rent en laboration... LYCKAT SÄGER JAG BARA! Nu ska vi börja med Idrottsuppsatsen med. humm.. hur ska jag orka? en fråga bara.
Idag plugg. Jag hade min mormor-sticketröja som jag fick igår! (: Sååå grymt skön den är så jag dör, älskar sticke-tröjor! Passar perfekt nu på hösten då det är lite kyligt (:



Noooooraaamarkkk

Idag vaknade jag vid typ nio? och kollade på mobilen och då såg jag att däniälä hade smsat! :D  Hon frågade om jag skulle hänka till nooramarken, och klart att jag gjorde det så jag slängde på mig ett par kläder, men ångrade mig och tog ett par andra, åt frukost, bytte kläder igen och orkade inte byta igen och då gjorde jag mig iordning fast i onödan, för mitt hår blev inte som jag ville så jag satte upp det i en lilla my tofs istället c: sen höll ruth på att käka upp mina gardiner men jag hann inte rädda dem för däniälä kom precis (:
Idag köpte jag:
*jätte söt svart bh för 50 kronor!!!!!
*rosa trosor jätte söta de med
*en vit tröja som det står I(L)me på men jag skulle egentligen ha I(L)boys men de fanns bara i L o XL och de andra stod typ I(L)GIRLS på och det är inte riktigt sant här hehe, bättre med boys!
*en nalle med eett mongo hjärta... ): jag ville ju ha en djävul, men icke sa nicke... det vart mongo hunden ist ): men den är söt endå (:
* gooooodiiiis, men de är snart slut ;O ;O haha moooonster!
och sen ååkte vi karusell (: bara såna som snurra runt, och jag mår fortfarande illa! (: men det kanske är av godiset? o;
jaja iaf (: sen träffade vi eve och gick och köpte trosor (: Och sen åkte vi hem.
NU ska jag typ packa och göra hemkunskapsläxan som jag snart är klar med! :D wooohooooo!


Imorgon ska jag nog vara hemma och ta det lugnt, om ingen vill vara? (a) blir nog ingen träning heller för min del som siktar på att bli helt fri från förkuulningen som spökar.. /: sen blir det hård träning! :D
skriver kanske senare,

BYEBYE ALLA GLADAAAAAAAAAAo (:








Bild bomb 2

nu kommer fler (:

adam (:

de kör baseball med äpplen (; haha

är man cool så är man (;



















den vart inte så bra men ville bara visa vilka coola färger! :D


haha kolla humlan! :D


(L)



så klockren! XD
den också! :D sant med!
hehe kolla amandas min (: söt







tävling!




äppel gång, jag vann! (;





täävliiing!
farfar först (; haha
amanda sen
och jag emellan
adam (:
ludwig (:
åh, äntligen! det var alla bilder! (:
han klart även om datorn kraschade när jag kommit halvvägs, men datorn var snäll och sparade alla bilder (: TACK! kram!



Bild bomb

Liiiite sent nu men nu kommer farmor och farfar bilderna, hehe. Bättre sent än aldrig eller hur var det nu igen? (:

Ruth jamade hela vägen (:
söta saker hos mormor o morfar

hon gillade det inte (:
hon ser ut som katten i Alice i underlandet! (:
@farmor o farfar!
läskig tavla!
åh rena rama picasso jag var som liten! (;





söta!
sötare får man väl leta efter!

adam poosar som vanligt!
(;
kolla bara det äckliga djuret! o:?

entill sötsak


tycker att bilden är lite cool iaf (:



fiskarN
häääst


haha








vilken skönhet!

urmo!

(Y)

bäär
hmm vad kastar han?
bär såklart (;
king kong



kommer fler bilder från t ex tävlingarna (:




Tvivel

I am undone
A little rough around the edges
Hearing stories of the hours passed
In hourglass we race
The one I try to chase
Oh

We talk too much
A million words mean nothing at all
Telling stories of... nothing real
It's never how we feel
They say time's how we heel.
hmmmm


I can't see you
I can't breathe you in......no
If I do, I'll never leave again-nn

Oohhh againnn.

mmhhhmmm

ooohhhh

I love the concrete,
It's my city grass beneath my feet
And walks with strangers, hundreds of years
My senior

It's not that I can't relate,
it's just the little things that make me
the age i am and the way we were
And all comes back to....



I can't see you
I can't breathe you in......no
If I do, I'll never leave again-nn

I can't see you
nooo, I can't breathe you in
If I do, I'll never leave again-nnnn

Oohhh againnn.


If I breathe you in.......








Ruuuliga filmer




Sängen

Tänkte bara berätta mina kvällsplaner, nu blir det nog en dusch, sen ska jag koka te och smörja in mig med bodylotion och sen lägga mig och läsa, mys på det. Och lilla Ruth har precis vaknat, hon sov i mitt knä, hon är myspys! Nu ligger hon framför datorn och blir busig när jag skriver, så det kan komma in lite fel bokstäver ibland, men då är det hon som spökar(: Men nu tror jag att hon behöver besöka lådan (:
Vi ses! (:



Torsdag

Hejhallå!
Idag är det totototottootorsdaag, och det innebär en till dag i skolan. Det hände väl inte direkt så jätte mycket intressant som jag kan berätta om, förutom att Danni, Eve och jag gick till pizzan på lunchen och åt pizza! (: Riktigt gott var det. Och de i skolan fick gulacshahschchsch soppa eller vad det nu heter (; haha. Med pålägg!:D Vi tog en ''tre kronor'' (efteer som vi är tre kronor!) och en ''Bra balle'' som vi kallar våran super egna special pizza (: mums! och efter det vart vi super duper mätta, men sen köpte jag två patroner haha! C:
Och sen rullade dagen på med lite matte och franska. Och nu har jag varit hemma i typ en timme. Snart ska jag nog koka lite vatten och göra te och sätta mig och läsa min bok jag lånade idag, Inkräktarna, så får vi se om jag läser ut den idag (: Så det blir ingen träning för mig idag men jag ska bli frisk tills på söndag för då är det match! (:
KRAM ô PUSS !!

konstigt o o:






Plugg

Nu har jag inte bloggat på flera dar, men skolan har liksom börjat så jag har inte riktigt tid med att blogga.. Men jag vill komma igång igen för jag skaffade ju inte blogg för att sen låta den stå tom?
I helgen va det augustisnurren (agilitytävling) och då var jag såklart där och hjälpte till. Amanda tävlade + hjälpte till, Och lilla Adam va med också för både mamma och pappa jobbade. Vi campade där i vår fina husvagn och Hanna bodde där med. Det var ju lite jobbigt att gå upp klockan halv sju på morgonen men det var bra så man vänjer sig med att gå upp tidigt till skolan nu när den har börjat! (: När jag jobbade satt jag vid datorn och skrev in vilka fel hundarna gjorde och tiden som sedan skrevs ut på papper så alla kunde se sin placering, och det var ju inte så jobbigt! (: Jämfört med Hanna som var hinderfix båda dagarna. Hehe lite lyxigt i alla fall. För att jag jobbade tjänade jag 400 kr och det är det värt. Så nu har jag typ 800 kr igen, men jag vet inte om jag ska åka till örebro eller spara dem som jag sagt till mamma att jag ska göra..? hmm... får se hur det blir med det! (: man vet ju aldrig med mig! Haha.
I måndags gick lilla Adam upp till skolan, killen börjar ju för fan 3:an nu! (: Jag vaknade.. eller mamma väckte mig vid nio kanske. På förmiddagen städade jag typ hela tiden och sen färgade vi mitt hår och klippte mig. Det är inte lika svart som det var innan och skiftar lite rött (: Efter det skyndade vi oss till fröjevi för jag skulle spela match med 96:orna, det vart lika 1-1, och jag kände hela tiden att vi skulle ta dem. Men de knep in ett mål de sista minutrarna.
Och igår var det första dagen i skolan. Inte längre 8C utan 9C! (: Sista året på älskade fröviskolan! ): Sen blir det kanske antingen Handel eller hotel/resturang i Linde, fast jag kanske ändrar mig (: Vi gjorde inte så mycket jobb utan fick mest information, våra nya nycklar (jag fick överskåp!!) och massa böcker (: Vårat schema är ju inte så tokigt heller! (: massa raster som är 1h långa och tisdagar har vi bara 4 lektioner (: Så det är riktigt najs jämfört med det senaste schemat då vi nästan bara hade 5-10 min och som längst 40 min raster. Tummen upp!
Imorgon blir det slapp dag igen i skolan, och på lunchrasten blir det kanske pizza med SED för det är gulasch soppa eller hur det nu stavas, haha! (: Det ska bli trevligt och gott. Tummen upp på det med (: 
I helgen är det match men jag kommer inte ihåg mot vilka men men.. Taggar hela veckan för nu jäklar siktar vi på vinst! C:  kanske inte det bästa att äta pizza men äsch (: Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig till sängen med en varm kopp te, för här spökar en förkylning! ): och jag som hatar att vara sjuk! ):
Nu ser jag att jag skrivit en hel del och det är nog inte många som kommer orka läsa hela, men om du vill veta vad jag gjort de obloggade dagarna så tycker jag att du ska läsa (:
Puss hej!
Hittade en gammal bild på mig när jag var.. hmm kanske 10, och vi hade precis fått en webbkamera (; as gullig ju (:



AT HANNA

nu är jag hos hanna men vi kanske ska dra till husvagnen snart o sova(kolla på film hehe) men inte ään, orkar inte (: Idag har vi jobbat en massa! eller ja, hanna har, jag har suttit vid datorn! (Y) (; men jag får pengar för det ju! men nu är det drygt att skriva och allt börjar på men, MEN det skiter jag i! (::
HÖRS SENARE PUEES



FÖRLÅT

Sorry att jag inte skrivit på läänge eller ens lagt ut alla bilder från farmor och farfar och det var liksom en vecka sen jag var där! o: Ajjabajja, men jag har inte riktigt tid att fixa alla dessa bilder, lägga upp dem tar ju sin lilla tid, men det kommer så småning om, promise där!
I alla fall, Hanna sov här inatt (för det blev ingen filmkväll hos fredrik för de var inte taggade?) och vi sov i husvagnen och kollade på film, men skriver och berättar med senare för nu ska jag på match med 96orna så tagga tagga! (: Lycka till?
(L)



Måndag

Just nu kollar jag på 2½ men och fixar bilderna från farmor pch farfar, så de kommer snart. Idag skulle jag kanske vart med Danni men mamma jobbade och pappa körde ved hela dagen så det blev inget så då har jag spelat sims hela dagen och tagit en springtur, + att jag ringde Hanna och sa grattis för de fick silver på ultimate EM! Jag tycker att det är lite tufft (:
Ikväll ska jag lägga mig lite tidigare för imorgon funderar jag på en tidig springtur, och sen klockan elva är det träning och sen ska jag snabbt hem och fixa mig för sen ska jag ta bussen till örebro för att shoppa lite och kolla på Eclipse med mamma,Izabelle och några fler (: Super kul ska det bli! Men jag måste kolla på bikbok och gina och kolla om de har nå snygga kläder (: Jag vill ha en sån där helmjukis dress, men de kostar fan 500 spänn så jag får fundera på det.. /:
Nu ska jag kolla efter busstid till imorgon och kolla efter kläder (:
Hejdå!





Big love på denna snygging! (L)



Hemma

Nu är det lite sent att lägga in alla bilder från farmor och farfar men de kommer troligen imorgon och då får ni veta lite mer vad vi gjorde! (: Det har ialla fall varit riktigt kul! Men nu ska jag nog kolla på en film god natt! (:
puss



Packa!

Tänkte lägga in ett snabbt inlägg och säga att jag ska åka till min farmor och farfar idag och sover där tills på söndag, så jag kommer inte skriva på 2-3 dar.
Efter det här inlägget ska jag packa och sen duscha och efter det åker vi nog (:


Hejdå så hörs vi på söndag! (: kanske