if only you

Nu ska jag ta och göra det jag gjort hela dagen, kolla på film! Blir en till svensk rulle (kollade på Play förut) och sedan ska jag nog kanske städa lite på mitt rum om jag nu orkar haha. Skulle egentligen ha gjort det tidigare men har skrivit en massa, skulle nästan kunna bli en hel bok. Eller så ska jag bara springa en sväng och se om jag får med mig mamma ut!
Ha det bra annars! Imorgon är det fredag och dessutom ska jag till vårdcentralen, yeho!



Har verkligen inte gjort något vettigt idag...




Någon som vill byta huvud??

Har så otroligt ont i huvudet så jag tror jag avlider snart! Och inte kan jag ta någon alvedon eller ipren heller för jag har tagit andra tabletter till fötterna, fml. Så är det någon som vill byta????? Hör av dig isf.
Idag har jag letat hund, jobbat, åkt moped och kollat på fotboll. Orkar inte gå in på detaljer utan ska nog sova nu. Bye!



GG i sängen!

Ligger just nu i sängen och kollar på Gossip Girl, läser SOLO och äter marabou med non-stop! Härlig tisdag och fira att jag inte ska till skolan förns på måndag! För härligt måste jag säga. 
Nu ska jag kolla vidare, xoxo.
Var förresten på dödens springtur med mamma förut! Har inte sprungit så mycket på flera månader, fan va skönt!



"And who am I? That's a secret I'll never tell."

Blivit helt besatt av Gossip Girl och kan inte få nog! Perfekt nu när vi har en massa Voddler biljetter så man kan kolla på hela säsongen :') Puddingarna är det ju inget fel på heller, hoho! Så det  ska jag kolla på nu.
Nu har jag praktiskt taget sommarlov! Kommer inte gå till skolan på hela veckan då vi är lediga och sen på fredag ska jag till VC, så då hinner jag inte till JB-galan vilket iof är lite tråkigt.. Men det är ju nästa år igen så. Och nästa vecka så ska vi typ bara vara ute och sen fika och sen slutar vi ju :) Azuum.

Förresten så fick Ruth sina kattungar imorse! :') De är så otroligt söta. Det är tre svarta med vita detaljer och sen en grå. Den gråa är farligt söt och har redan satt ett spår i mammas hjärta. Just nu har vi sammanlagt åtta stycken katter. Åh gud, börjar likna en stor cirkus här hemma.
xoxo Gossip Girl.



"Ah, du kan ta av dig nertill.." Oh fuck!

Hejsan finisar!
Just nu håller jag på och rensar min dator.. Vi ska tydligen lämna in datorerna imorgon (om det nu stämmer!) så jag lägger in lite saker jag vill ha kvar på minneskort och USB-minnen osv. Fasiken jag skulle vilja ha en externhårddisk så jag bara skulle kunnat slänga över allt där. Exakt allt.. Har ju AHS på datorn och den är så jäkla stor så den får inte plats någonstans (!!!!!!) så jag måste ta bort det. Mitt liv är verkligen över. Jag kommer på allvar gråta när jag trycker på delete.
Min katt Ruth håller, förmodligen, just nu på och föder kattungar. Eller ja hon kanske inte har börjat föda dem än men det är på G. Åh, jag är så nervös! Hoppas allt går bra och det blir ena riktiga sötnosar.
Har praktiskt taget sommarlov redan nu! Inga arbeten kvar att göra i skolan (okej, ljug. Ett matteprov och en svenska uppgift) så vi är lediga en massa nu de sista veckorna. Azuum, känner ju jag då! Men borde egentligen sitta och råplugga ekvationer nu, men att locka håret och tänka på att det snart är sommarlov var mer lockande.. hahahhahahahaha, bara jag som såg vad som hände där?????
Idag var jag hos vårdcentralen ang mina fötter och där blev jag undersökt och lite sånt. Haha, jo när killen sa åt mig att jag skulle ta av mig byxorna och lägga mig på britsen så var jag tvungen att tänka efter vad fan har jag på mig för trosor på mig?!?! Som tur var så hade jag typ ett nära knallrosa mormorstrosor med jäkla nallebjörnar på (som förresten är köpta i Thailand!) så det var nästan lugnt om jag säger så. Tur så jag inte skulle haft på mig de minsta trosorna jag äger! Pinsamt att ligga där med bara skinkorna mot den kalla britsen medans han klämmer och känner och böjer på knäna... Hush! Men sen sa han att jag skulle åka till någon snubbe som skulle visa mig några skor eller något som passar mina fötter. Så bye bye ballerina, uggs och andra totalplatta skor.. Känns lite sorgligt faktiskt. Jag som BOR i mina uggs på vintrarna! Jaja.. Har ju redan gett upp både mjölk, kaffe och träning. Suck..
Men på fredag ska jag dit igen av andra skäl. Börjar fan bli stammis där snart! Är det illa..?

Nej nu ska jag väl ta tag i matten, så jag slipper jobba ihjäl mig imorgon på bussen (haha, såg ni ironin i min mungipa?)



Grymt!

Behöver jag säga mer än att jag är sjukt stolt över Loreen? Verkligen superbra och jag verkligen ryste i hela kroppen när hon sjöng, och jag var ju tydligen inte den enda??
Nu ska jag lägga mig med ett leende på läpparna och kolla på Gossip Girl! Godnatt.



It's a lovely morning!

Godmorgon!
Har nyss tagit mig en kopp te på altanen, fy vad skönt det är när solen ligger på! Nu ska jag nog kolla på ett till avsnitt av Gossip Girl, kan bara inte få nog. Och så ska jag försöka fixa till så att jag kan lägga upp mina projektbilder så ni får se dem! Blir så ledsen när det inte fungerar... 
Förresten så börjar min bränna inte vara lika brandröd längre, vilket är bra för då blir jag brun snart! Fast det mindre bra är väl att det kliar lite haha, men det gör för ont att klia.
Senare idag så ska jag åka och tanka och sen vidare till hönsen och ge dom lite mat! Mysmys, hoppas på att vi kan fixa till ett litet ställe här hemma så vi kan flytta hit dom!!



Welcome to.. Fridays with Saaraaaapie!

Hejsan alla fina!
Ligger just nu nerbäddad i sängen med magen full! Grillade ikväll och sen har jag klämt i mig lite glass, hehe. Mysigt också när det började åska precis när vi skulle sätta oss och äta. Mitt hus ligger också så perfekt på en liten kulle så man ser rätt långt och supermycket av himlen så man kan se alla blixtar. Perfekt alltså! 
Snart ska jag kolla på lite mer Gossip Girl, kollar om från början haha vad små alla ser ut!
Dagen har varit både bra och dålig. Började bra med att jag fick rätt bra resultat på nationella i Engelska (även om det kändes skit när jag gjorde det!) och sen muntliga i engelska gick också bra! Idrotten var också bra, jag och Ellen paddlade kanot och vi var värsta dream-team. Sjukt duktiga vi var och man kände sig riktigt som en äventyrare i Afrika. Väntade liksom bara på att det skulle komma en krokodil sommandes förbi. Fast det var nog tur att det inte kom en krokodil ändå, hehe. Men sen spårade typ dagen ut.. Hade knappt ätit något på hela dagen så blev väl lite tjurig.. Och inte blev det bättre av att det var hur varmt som helst och jag höll på att avlida av törst. Så jag bestämde mig för att köpa mig en härlig och kall cola till bussen, men då fungerar inte mitt kort! Prövade i två olika butiker sammanlagt fyra gånger. Så då skrek jag lite och kastade min plånbok i väggen.. Ja.. Typ sen PMSx2.. Tror jag inte kan visa mig offentligt längre, nåon kommer ringa dårhuset och se till att få mig inspärrad! Nej men sen kom jag hem och var bara på så dåligt humör och kände inte för att göra någonting, kanske bara ta ett isbad och kyla ner mig lite. Fast det blev bättre när jag fick mat i mig!!!

Nu blir det Gossip Girl, ha en bra fredag puss!



I like how it feels.

Tydligen så går det fortfarande inte att lägga upp bilder (!!!!) så det får helt enkelt vänta till imorgon... Suck.. 

Håller på och fixa lite nu sommar-taggs musik till mobilen, en massa gamla godingar yesyes! Snart ska jag lägga mig i sängen och kollar på någon film tror jag. Vet inte vad det blir men vill se någon dansfilm! Är så sugen på att dansa, vid en pool, med massa folk och skön musik dunkandes ur flera stora högtalare. Weho!



EN sån här ska jag ha när jag får körkort.

Så jäkla balllllllll! Tänk att steeka runt i den där på sommrarna, hell yeah!



Sommarfeelings 1000%

Åh vad sur jag blir! Skulle lägga upp mina slutprojektsbilder, men då bestämmer sig blogg.se att det inte går. Merde! De kommer väl lite senare antar jag!

Direkt när jag kom hem idag så slängde jag av mig kläderna och satte mig ute på altanen för att försöka jämna ut min otroliga bränna. Smörjde in benen dock för att inte få samma kräftfärg på framsidan också.. Men de fick sig lite färg! Och sommar musik á la 2012 har spelats ett tag nu på Spotify och det är verkligen super! Känner hur sommartaggen kommer när basen kör ba kör! GAJKHDHA har sommarlov om 14 dagar, insane. 
Nu ska jag måla om mina naglar, men vet inte om jag kör rött igen eller om jag ska ta lite mer ljusrosa med glitter..? Har haft rött ett tag nu och den försvinner så snabbt så lutar åt det andra alternativet. Sen måste jag plocka lite på mitt rum och sånt. Grejjor överallt! Hehe.
Ska väl testa med bilderna igen om ett tag och se om det funkar!
Från Instagram.



Aj.

Åh.. Efter skolan när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle ta till vara på det superfina vädret och bestämde mig för att lägga mig i solen och läsa. Så då gick jag ut på studsmattan och låg där och lyssnade på musik och läste. Efter ett tag kom pappa och sa att han skulle åka en sväng och fixa en sak. Efter det så somnade jag! I solen! Klockan kvart över tre kommer Adam hem och väcker mig, och då har jag legat där nästan en timme! Så nu är min rygg och benen alldeles superröda och det svider som satan. Kommer aldrig kunna somna med det här, om jag nu inte sover på mage hela natten. Men det fulaste är ju att jag knappt fick någon färg på magen! Sen har jag en supersynlig rand mitt över skinkorna, supersexigt!
Jag hoppas väl att monsterbrännan inte tar för lång tid på sig att försvinna..
Men nu ska jag kolla vidare på filmen, som snyggingen Ryan Reynolds är med i!



Inspiration, gosh I love it..




Tisdagsmyser lite, heho!

Äisch! Ska nog dra på en film på voddler nu och bara tisdagsmysa lite :) Förtjänar det efter allt slit idag på nationella, hehe! Imorgon börjar vi med redovisningarna på vårat projekt och jag har egentligen inte skrivit något "tal", men jag slänger kanske ihop något i buss.... Nej just ja! Imorgon åker jag tåg kom jag på för klockan åtta imorgon så ska jag göra matte nationella muntliga delen :o Ojtusan, då måste jag gå upp lite tidigare då ;( Jahapp. Men blir nog en film ändå, känner att det behövs.
Förresten så har min katt Ruth blivit smällfet och det blir nog kattungar snart! Har känt hur de rör på sig och            sparkar inne i hennes mage och hon bara ligger ner som en deg på golvet och orkar inte bära på kulan! Bara det      är någon som vill ha kattunge nu. Hihi, hoppas de kommer snart :')