Here we go again!

nu ska jag åka och hämta Hanna <3en bra cover på en bra låt!

Lyssna!
forget that other boy you think I love

Hejsan alla sötnosar!
Just nu ligger jag helt utmattad i sängen och dricker lite varm oboy! Sköönt, och snart ska jag lägga undan datorn och läsa istället. 
Jag och Daniella körde ju lite dans aerobic idag och det var ritkigt roligt! Men fy så jobbigt! Det vart ju inte mkt bättre av att det var superduper varmt därinne och ingen luft. Men det var roligt, och jag garanterar attj ag kommer ha träningsvärk imorgo. Som passar super när vi har springning imorgon på idrotten </3..
Men nu känner jag hur ögonlocken sakta åker neråt så jag ska passa på att läsa innan jag slocknar!

Puss hej <3Somebody like you

Hejhej! :) 
Snart ska jag packa lite träningsgrejer och sen bär det vidare till Daniella för att spela lite sims och ikväll träna! Dans aerobic som jag nämnde igår tror jag det var?
Idag hade jag ju matteprov, och det gick faktiskt bättre än jag trodde att det skulle gå! Nu håller jag tummarna till nästa vecka att jag fått godkänt eller e som det heter nu.. Eller varför inte typ c?! Jaja, jag blir glad över vilket betyg jag än får (fast inte F dårå..) Men Markus (min lärare) sa att det såg bra ut, så det är ju bra i alla fall. Sen direkt när provet var slut så fick vi åka hem. Jag blev klar tyå 10.12 tror jag, hehe, så då tog jag bussen in till rese och gick sedan till HM där Sarah väntade. Då gick vi och kollade i någon affär och drog sen till donken, haha donken, och käkade lite för vi var hungrida som lejon! :) När vi var klara gick vi till konserthuset och lata som vi är så tog vi bussen till rese igen där vi gick på våra tåg och åkte hem! Nu hemma har jag bara suttit i sängen och lyssant sönder Somebody like you med Adele! MEn nu ska jag då packa och byta om från mina skolkläder och dra mig till daniella!
Vi hörs kanske ikväll om det inte blir allt för sent efter dans aerobicen, hejdå!
Gulliiiiiiigt!

Riktigt fin tjej som har en rysligt bra röst!Åååh! ♥
deprimeradtjej_95

Ååhååå, jag blir knas!! Gör matte (eftersom jag har prov imorgon om ni missat det!!) och jag förstår fan ingenting! Även om vi får komma en halvtimme innan provet och prata med Markus (min lärare) och ha en lapp med på provet med lite "hjälp" så kommer det gå hemskt! 
Det blir ju inte bättre när man hört av de som gjort provet att det är svårt.. Åhå MITT-LIV-GÅR-UNDER-IMORGON-HEJ-DÅ

skjut mig
HAHASkolan!

Hejhej!
Just nu sitter jag i ett grupprum med Daniella, Sarah och Rode och skriver om boken "Populär musik från Vittula". Vi ska typ skriva en sida i en av tre personers dagbok. Det går typ super bra.. ;) 
Idag går vi ju halvdag, vilket betyder att vi slutar klockan halv tolv! Woohoo. Fast när jag kommer hem ska jag först dammsuga och sen ska jag göra matte då jag har prov imorgon... Bra jobbat.
Men nu ska jag försöka få det här klart, hejdå!Bilder tagna i skolan!

Tänkte förresten visa mina bilder jag tog idag till en uppgift vi fick! Ni får ju gärna komma med tips och sånt!

Först en miljöbild!
Sen ett porträtt
Rode  Daniella och Sarah
Och till sist en valfri bild!
Det var alltså vad vi skulle ta kort på, men sen skulle vi ha de i de olika kompositionerna. Som tredjedels komposition, gyllene snittet, diagonal komposition och vertikal komposition m.f!
(De understrukna använde jag)The best of this

Hejsan!
Just nu ligger jag helt död i sängen efter en stenhård ultimate träning! Skönt att vara ledig från träningar imorgon, men då är det skola som gäller istället.. Men som tur är så går vi bara till lunch vilket är halv tolv! Så då har jag hela dagen på mig sen att göra matte, eftersom jag har prov på torsdag! Inte direkt så taggad... Det är ju bra att han tagit det jag suger på till provet.. :/ Kommer gå SUPEER..
Så eftersom jag är ledig imorgon så ska jag nog sitta vid datan ett tag och sen lägger jag mig och kopplar av och läser litee! Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon! Fast det är ju bra när man tänker efter :) Och på torsdag blir det kanske typ dans aerobic (eller hur det stavas..!) om jag förstått rätt :) Spännande ;)
Nu håller jag på att somna haha, godnatt!
Älskar hennes röst och lååten! Jag kollar inte på idol men henne fastnade jag för!
Kär!

Åååååhåååå så fint!Work

Hejsan allihopa!
Lite tomt med inlägg här, men det är full rulle i skolan och sen nu när jag är på dubbelt så många träningar typ..! Det blir inte så mycket tid för blogg och så, men ni får helt enkelt hålla ut och jag hoppas att ni stannar kvar på bloggen?! För vad skulle min blogg vara utan er mina kära läsare? :)
Just nu ligger ja i sängen och är sådär svettig och najsig! Kom nyss hem efter min adnra innomhusfotbolls träning! Wihoo typ :) Fetans taggad på innomhus nu! Nu kör vi gärnet typ, haha ;)   Fast jag känner nu att jag måste stretcha mitt lår annars får jag nog kramp imorgon på ultimate träningen :o Efter det står duschen på schemat och till sist lite mat och sängen. Inte helt fel liiksom.
Imorgon väntar först skola och sen som sagt träning! Apropå det så måste jag packa väska eftersom jag drar till Hanna när jag kommit från bussen, på dirren alltså.
Aja, sovgott alla söta läsare, puss!
Fin bild jag gjorde när vi väntade på idrotten..!Städning!

Hejsan! 
Just nu håller jag på att städa mitt brutalt stökiga rum! Det är så himla dammigt överallt så det var verkligen dags!
Ni får väl se sen hur det blev, om jag hinner.. För jag ska nog dra till Hanna sen tror jag :) Och sen vidare på träning. (hoppas de inte tar död på mig som de gjorde i tisdags, haha (;! )
Superkassa bilder, men men..
söööötdu är som ett pussel..

NU ska jag lägga mig och kolla klart på Breakingnews!  God natt!:

All that I remember is that you had me at hello.
I knew right when I met her that I wouldn’t take it slow.
The more we heard the music, the more we got in synch.
The more I kept you laughing, the less I stopped to think.
The last thing I remember, you said this place is beat.
It must have gotten crazy, ‘cuz I can’t recall a thing.

Last night, can’t remember.
What happened? Where’d we go?
I woke up this morning. Where’s my car?
Where’s my keys? Where’s my clothes?
I feel my heads still spinning
but I’m doing alright
‘cuz I think I just had the best night of my life.
Last night, can’t remember.
What happened? Did it happen? Last night