People are awesome

Såna här videos kan jag kolla på i en hel dag. Jag blir så jäkla taggad på livet när jag ser dem, och bara längtar på att få ge mig ut i världen och göra en massa saker. Och framförallt att inte vara så rädd för allting, utan att leva istället! 
 "Familj"

Nytvättad och smörjd. Bara en bild så ni kan få se hur den ser ut, och det är klister från tejpen kvar på foten, typ skrubbat men det vill inte riktigt försvinna helt! 
Dock så blir den ju upp och ner nu, så ni får helt enkelt vrida på huvudet eller skärmen om ni vill se från rätt håll! Städdag!

Äntligen lördag! Varit så otroligt trött hela veckan och det blev ju inte bättre när mamma och jag tog en lite spontanare till Stockholm i torsdags för att gå på Svenskt Tenns julmarknad. Vi kom hem vid ca halv ett och då var jag verkligen supertrött efter att knappt ha fått en blund på tåget hem. Men det var supermysigt och jag ångrar det verkligen inte. Vi drack glögg, fnissade och kollade på alla fina saker. Jag hittade den finaste fotpallen med fårskinn på, men den kostade närmare 16 000. Sen gick vi och åt mat på Pizza Hut och jag beställde godaste salladen någonsin. Sedan gick vi till tåget och åkte hem. Haha mitt när vi satt och åt och myste såg jag en man som betedde sig lite underligt utanför fönstret. Det visade sig att han stod och kissade rätt ut i körbanan (som tur var vänd bort från oss). Innan hade flera poliser och säkerhetsvakter gått upp och ner för gatan där vi var men inte när han stod där. När han var färdig ranglade han vidare, superglad. 
 
Sedan tatuerade jag mig ju i onsdags! Men har dock inte kunnat ta någon fin bild än, har inte heller orkat haha. Så det får bli en annan gång. Men foten är lite öm och så, fast det är ju lite grejen med att tatuera sig haha!
 
Idag ska jag som sagt städa, både mitt rum och sen kylskåpet som jag lovat mamma. Men sen ska jag försöka plugga också, har massor av uppgifter som ska vara klara nästa vecka så måste skriva mycket. Men jag känner mig, helt ovanligt, rätt taggad på att plugga. Vi skriver ändå om rätt roliga och intressanta ämnen så det känns inte alltför tungt och tråkigt. 
 
Annars då? 
Mamma på Pizza Hut i Stockholm. 
 Photobomb

Haha, kom på nu att jag försökte photobomba en mingelbild på krogen i fredags,och självklart blev jag med på ett hörn! Haha, fulaste jag sett, men mitt "mål" den kvällen va nog att bli med på en mingelbild, och det blev jag ju.. typ.Morgonfågel

 Foton

  1. En larv jag såg när jag och Daniella fotade porträtt. 
  2. Finaste busken utanför mitt hus.
  3. Spontanbild, manuell-fokus och bara fota marken utan att direkt kolla.
  4. Hemmaodlat äpple.
  5. Bron till Terabitia-rep.
  6. Vatten.
  7. Vatten.
  8. Färggladaste växten.
  9. En buske.Helt tomt.

Hej.
Har helt totalt glömt bort att jag har en blogg, vilket har hänt ett par gånger genom åren. Men såg att det var ett par stycken som kollat min blogg under den vecka den stått och ekat tomt på nya inlägg, hoppfulla men ack så besvikna ni måste blivit! 
 
Idag är det alltså måndag, tråkigt för många, men det är rätt OK för mig. Vi har fotolektion i ca två och en halv timma och sen får jag åka hem igen. Nu har vi börjat med ett nytt lite större "projekt" i kursen också där vi ska fota reklam, 3 olika bilder med viss bestämt innehåll, mat, dryck och så en frivillig. En ute, en i studion och ja, en där man fotar var man vill helt enkelt. 
Idag åkte jag med första bussen hem, istället för att stanna en stund i stan. Vilket jag och Ellen gjorde nästan hela förra veckan och sprang lite "ärenden" och gjorde lite spontansaker. På onsdag ska vi nämligen tatuera oss tillsammans. Men det blir ingen "kompistatuering" utan det är olika motiv och på olika ställen på kroppen, min ska sitta på foten. Så det är jag rätt taggad på inför, inte långt kvar nu! 
 
Har i alla fall ringt körskolan och bokat mer körlektioner, som mamma har tjatat på mig i flera månader nu.. Har ju inte kört sen innan sommarlovet, men saker kom emellan. För att vara ärlig så har jag absolut inte bråttom med att ta körkortet, orkar inte stressa över ännu en grej. Tar det när jag känner mig redo, typ. 
 
Känns som att november kommer bokstavligen springa iväg, känns som att jag har varenda helg och vardag fullbokad med det ena och det andra. Krogen, övernattningar, tatuering, körlektioner, plugg, träna och så lite behövlig vila på det. Snart är det julafton, sen nyår och så vips är har det gått ett helt år igen. Och sen är det bara en termin tills jag tar studenten. Kan inte vara mer taggad och redo för att sluta skolan, haha. Fast jag säkert kommer stå där sen och tänka: "Vad tusan ska jag göra nu?!". 
 
Fotade nyss lite fåglar som satt i en buske precis utanför mitt fönster, och när jag skulle kolla igenom dem så hittade jag flera bilder som jag typ glömt bort. Ska väl ta en titt nu och sen får vi se om några av dem dyker upp på bloggen ikväll. Ska hinna träna lite senare också! Kanske plugga. Om jag orkar. 
 
Här är förresten lilla Majsan som är en av de 6 kattungarna som lever rövare här hemma. Hon ser mycket, mycket större ut på bilden än hon är i verkligheten. Hon är minst i kullen och får typ plats i ena handen. Sötan! 
 Igår var det party!