5 september 2017

Idag är en bättre dag...
Gick och la mig igår kväll med inställningen att "imorgon, då ska det bli en bättre dag, då ska jag må bättre!". Och det har nog hjälp lite, imorse kunde jag somna om efter att Tobbe åkte till jobbet och vaknade när alarmet ringde kl 09:00. Drömde att jag köpte snyggast skinnkjolen och blev besviken när jag vaknade utan den, den var verkligen
P E R F E K T och satt som ett S M Ä C K ! Men man kan ju inte få allt här i världen, så nöjde mig med att vara gladare än igår. 
 
Idag har jag varit väldigt produktiv och hunnit med en hel del. Fixat lite till med mitt CV så det är klart, pratat med min nuvarande chef och varit en sväng på jobbet och fyllt i lite papper oså. Fick även ett samtal som fick mig att hoppa högt och skratta, vilket var jätteroligt! 
Tobias och jag ska även ut på lite äventyr när han kommer hem, vi ska ta med oss ingredienser till tomatsoppa, ta på oss vandringskängorna och äta middag utomhus! Såå mysigt och roligt speciellt nu när solen verkar titta fram lite bakom molnen. Jag har även försökt på mig att baka nå slags bröd som skulle passa till tomatsoppa, men hade ingen cheddarost så fick free wheela` lite så håller tummarna för att det blev ätbart. Luktar gott iallafall, det är ju något! 
 
Just nu sitter jag här o jammar till 70`s smash hits och bara känner liv. Fyfan va glad jag är att jag mår bättre idag, livet är för kort för att vara ledsen. Men ibland har man såna dagar och då är det bara att ta sig igenom dagen. Som sagt, imorgon är en annan dag. 
 
Btw så är det snart bara en vecka kvar tills jag och Tobis åker till Åre för o vandra Jämtlandstriangeln!!! Sjukt! Något som bara var en idé och dröm ska snart bli verklighet och jag ser sååå mycket fram emot det! Håller tummarna att vi inte fryser rumporna av oss. 
 
Nej nu ska jag släppa loss till den passande låten "I will survive" så ni får ha det bra vänner, så hörs vi när vi hörs. Livet är en berg- och dalbana!
Lille jag


Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)