jag hatar att vara sjuk!

Hostar hela tiden och snorar, inte roligt nånstans! Men jag ska till skolan imorgon för vi ska dansa på idrotten och trä'na lite tills på tisdag då vi ska till storå och dansa med de andra niorna. Det ska faktiskt bli roligt, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig..? o; Tar nog något bekvämt och inte för varmt, som tights!
Idag vaknade jag klockan åtta av att mobilen ringde. Sen kunde jag inte somna om så då kollade jag klart på Nätknäpparen. Den är så mysig, jag älskar vinterskogen med massa godis! Sen kollade jag på 102 dalmantiner den är också lite rolig faktiskt, älskar slutet när Cruella Devil blir en bröllopstårta haha!
Igår natt kollade jag på Landet för länge sedan. Jag grät jätte mycket när hans mamma dog! Han är så söt. Fast sötast är nog Petri(?).  Om jag skulle vara någon av ungarna så skulle jag nog vara ceera. Hon tror att hon är tuffare, starkare och alltid har rätt, även om hon inte är det. Lite som jag, fast jag är stark psykiskt.

Idag ska jag nog städa lite på mitt rum och göra matte och kanske svenska. Sen sa mamma att jag skulle sälja lite toapapper till grannarna så jag får det gjort med. Igår lyckades jag sälja för 1100 kr! På typ fyra köpare! Pengarna går till lagets Spanien resa! Åh gud vad jag längtar. Älskar att vara utomlands.

Funderar på om jag ska ta en liten kopp te eller kaffe eller varför inte oboy, och sen dra på en film och plugga... Låter inte så kul (men jag tror jag ska spela Ratchet and Clank istället haha)

Hejsvejs!



nejnejnej!

okej allvar nu... ERIC SAADE KAN INTE SJUNGA! INTE DET MINSTA. och så skickar dom honom till globen?! Vart slog det fel? Sjävla tävlingen handlar ju om musik, det spelar ingen roll om människan är snygg eller inte, det är själva låten som ska vara bra! De kan ju lägga av direkt.... T Y P I S K T



HERREGUD

finns det nån snyggare eller?!?! ge mig hennes utseénde!




ååh musik!

love

jag vill ha sommar, kolla bara på de här bilderna!

jag vill ha sommar, vara smal, vara brun, ta hål i naveln, och en massa mer... hmmm..!
snart blir det mat!





dagens köp..

blev två ljus hållare, sex and the city pocket (vilken tur jag har, jag älskar SATC) och en söt tröja sen en stor röd fin kopp med fat som jag letat efter så länge! härligt med en stor morgonkaffe! Det kostade bara 73 kronor! Det var jätte mysigt därinne bland alla gamla saker och jag åker gärna tillbaka nästa vecka haha!

Just nu lyssnar jag på musik och laddar ner lite också, den här lyssnar jag på just nu.
Ikväll ska jag väl se på melodifestivalen om jag orkar och äta god mat! Imorgon blir det träning och jag vet inte riktigt om jag är så jätte taggad för jag har jätte ont i ryggen fortfarande.. Hoppas det blir bättre över kvällen.

Ni får ha en bra lördag, hejsvejs!



Lite snabbt inlägg...

ska ta en macka oich lite mer te och sen drar jag till linde. Hejsvejss!!

Btw så har jag jätte ont i ryggen! Jag vet inte vad jag har gjort, om det är mensvärk eller om jag gjorde något på idrotten igår... Vi får se.



hur kan en levande varelse dofta så jäkla gott?!

Idag hade jag planer för vad jag skulle göra, och i sista minuten så vart det inte alls som planerat.. Istället åkte jag hem och städade.. Och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Drar nog på en film (SOM VANLIGT!) och är vaken tills jag inte kan röra på kroppen.
Jag vart ''klar'' med min kjol idag, men är nog tvungen att göra om lite eftersom jag var tveksam på om jag skulle få på mig den för mina jäkla feta höfter! Så då måste jag vänta två veckor innan jag kan göra klart den och det känns förjäkligt! Men så är det ibland..
Imorgon ska jag med syster och mamma till linde på något.. det enda jag vet är att man kan köpa böcker riktigt billigt.. Så det blir mina planer för lördag. Resten av lovet går typ åt till att vara med Hanna, Daniella och sälja topapper och new body, KOM OCH KÖÖP!, sen kanske jag åker till Johanna eftersom hon fyller år den 25:e.

Nu orkar jag inte sitta här längre så jag säger godnatt!



you´re poison in my head..

Hejsan allihopaaa! Åt precis varmamackor, mums. Så nu ska jag sätta på en film och sticka lite, och om ca en timma så är det träning. Vilket jag behöver nu när jag fick godis i alla hjärtans dags present, haha!

Idag gjorde jag två prov och ett läxförhör. Lite sliten nu asså, jaja. Direkt på morgonen så gjorde jag kemi prov på eld och brand vilket gick helt OK faktist, eller ja jag hoppas att det gick bra! Det var väl nån fråga på slutet som jag inte riktigt fick till men... Sen var det franska provet och det gick faktiskt också ganska bra, bättre än jag trodde! Fast sista uppgiften, när vi skulle skriva om antingen min familj och jag eller min garderob, så skrev jag lite random i slutet. Jag skrev att jag hade en lillebror och en storesyster och vad de heter sen vad mina föräldrar heter, sen att vi har två hundar och tre katter, att vi bor i ett grönt hus och sen att vi inte har någon häst.... Haha.. jag vet egentligen inte varför jag skrev det men jag antar att jag ville fylla ut det lite, och visa lite mer att jag lärt mig nekande blabla vad det nu heter, haha. Jag skrev Nous n'avons pas de cheval, vilket jag hoppas betyder att vi inte har nån häst.. o: Vi håller tummarna!
På engelskan hade vi läxförhör som var jätte konstigt! Hon sa att läxan var på idiotomer (?) som t.ex you're pulling my leg (du skojar) och sen själva pappret så skulle man översätta till svenska...? Ahja, jag skrev på allt och hoppas att det var rätt. Sen spårade lektionen lite och joel lyckades få sekund visaren på klockan att bara snurra snurra och sen hade Gabbe ner den frånb väggen, eller just ja.. det var ju inte hans fel. Så hela klockan typ sprack... Grattis den höll i lite mer än en månad...!
Imorgon är det fredag och sista dagen innan lovet, jippi! Jag har typ fullt upp på lovet med att vara med Hanna, vara med Danni och sälja toapapper, kanske åka till Johanna och fira henne...

Nu ska jag kolla ut någon film, Hejsvejs!



beautiful dead

jag orkar inte med två prov imorgon! herregud! Riktigt skönt med lov nästa vecka, yesyes!

nu ska jag kolla på Indiana Jones and the temple of doom och sticka, sen kanske läsa lite franska.. puhh



cry baby, cry

alla hjärtans dag!

Jag fick geléhjärtan av mormor och morfar och mjölkchoklad polly av mammii, mums!

Haha riktigt kort inlägg men jag ska kolla på Trolltyg i tomteskogen nu.

BTW SÅ KOLLADE JAG KLART PÅ CENTENNIAL IDAG OCH JAG TROR JAG DÖR...! VAD TUSAN SKA JAG KOLLA PÅ NU?? åh, typiskt...
Fast jag kan ju alltid kolla om ;D

Nu tror jag att det spökar här så nu blire lägga sig i min trygga säng, natts!!



nu är det söndags myys

Ska snart ta mig en kopp kaffe och lägga mig i sängen och fortsätta sticka på min kjol så jag bnlir klar med den, sen ska jag kolla på Solsidan och Wallander, inga fel!
Imorgon är det alla hjärtans dag. Då ska jag och Daniella stå i caféterian. Det blir mys, vi är typ, med på två lektioner plus h-tiden :P Sen resten av dagen är det chill! Men nu ska jag gå och fixa lite till kvällen, GODNATT!



hey baby, you look alive

Precis ätit mat så nu är magen alldeles rund o go! nu ska jag väl fortsätta kolla på kampen om colorado så jag kan kolla klart på den snart haha! Sen ska jag dammsuga (som jag egentligen skulle gjort igår men var för lat..).. Planer för kvällen är danni som kommer hit, och vad vi ska hitta på har jag ingen aning.. Kanske kolla på melodifestivalen så får vi se om pappa eller jag tänder bastun för lite spa! låter inte helt fel! haha.

och igår vart jag lycklig två gånger samma dag! Det första var för att jag fick G på matteprovet! (9/20 men endå) Jag är inte direkt nån höjdare på matte som ni kanske ser.. det är nått jag verkligen inte kan få till något roligt därför att jag inte förstår någonting.. Och sen vart jag godkänd på moppe test på datorn!  Okej, de flesta vet att jag fyller år i juli och undrar varför jag inte tagit moppe kort än, och det är därför att jag gick moppekurs i maj och kunde inte köra förrns jag fyllt 15 så jag fick vänta hela sommaren och lite in på hösten innan jag körde. men som tur var så klarade jag mig gallant. Sen det där med att göra klart testerna så jag kunde göra teoriprovet tog sin lilla tid... Dels är jag lite för lat för att riktigt ta tag i det där (men fick nog för några dagar sen och slet fram böckerna) och tack vare det så klarade jag testet på datorn! Synd bara att jag inte hade någon repetition kvar så jag måste köpa en till.. Men sen ska jag göra sluttest och sen teoriprovet.. Att ta moppekortet kommer typ ha tagit mig ett år bara för att jag varit för lat... medans andra tar det på några månader.... det är lite pinsamt faktiskt.... Men sån är jag. Men nu har jag tagit mig i kragen och bestämt mig att nu jävlar!

Sen bröt jag nästan ihop i skolan när Daniella räknade ihop mina poäng, inte för att de var såå dåliga men jag vart lite nervös att jag kanske inte kommer in på Thorén som jag vill gå på.. Så därför ska jag bli mycket bättre i skolan, därför vart jag så överlycklig över att jag fick g på provet.

Vart lite sugen på jordgubbsglass så tur att vi har det i frysen och den är jättegod eftersom den inte är så söt utan lite mer syrlig.

Nu har jag iaf skrivit ett rätt så låångt inlägg så får vi se när jag bloggar igen, eftersom jag är riktigt usel på att uppdater bra.. Haha.

Vi hörs,
hejsvejs!




min blogg ligger öde och tom..

Idag hade vi första nationella provet i svenska. Och det gick väl sådär... Jag kunde ha gjort bättre, men tiden räckte inte riktigt till. Får väl göra lite bättre på torsdag då man ska skriva uppsatser... Som tur är så får man ha något att äta, jag ska nog ha nötter, vindruvor och torkade frukter. Låter inte helt fel nejnej!

Jag fick en ny mobil förut också, en xperia x1. Den har kostat typ 7000 men min pappa fick köpa den för 800! Helt sjukt! o:

Men nu hinner jag inte skriva mer, jag ska träna om 45 min och jag måste byta om! jag får se när jag skriver igen, kan dröja en vecka till.... Men jag försöker, det är bara så sjukt mycket i skolan just nu! Ni andra som går i nian förstår.  Just ja, jag fick vg på engelska muntliga redovisningen + skriftliga så jag fick ett vg i helhetsbetyg! woohoo! Jag som var jättenervös för att prata engelska för hela klassen, och så säger min lärare att jag är duktig på att prata engelska! hhaha, jag som aldrig pratar engelska på lektionerna.. ska kanske börja göra det nu om jag ska höja mitt VG till ett MVG

kraam!


glad cheey!