gåshud.

 love is all I got.
Fick C på provet.
Summer.
I can give you what you want if what you want is love.

Har precis skrivit klart alla korten med de sakerna jag ska kunna till provet... Det blev fjorton stycken kort totalt!
Nu vill jag bara tvätta bort mitt smink, krypa ner i sängen och kolla på film. Dötrött verkligen och längtar till helgen, även om jag nyss hade lov. Så kan det vara ibland! Ser fram emot påsklovet om ca 4 veckor. 
 
Imorgon ska jag och mamma förmodligen träna efter skolan! Känns skönt eftersom vi inte tränat sen söndags. Förresten så mätte jag mig i söndags före gymmet och jag hade gått ner rätt mycket! 4 cm på stussen och 2,5 på midjan bland annat! Jätteglad och blev oerhört peppad att köra mer. Nu taggar vi till beach 2013! Första gången jag kan säga det och verkligen mena det, annars har jag inte tagit så seriöst på träningen som jag gör nu. Haha.
 
Nu ska jag gå och fixa en kopp te! 
 

P.s va det bara jag som hade en jättefin solnedgång som såg ut att vara direkt tagen från Lejonkungen???? Dör så fint!
 
godastWork hard!

Jobbar på för full inför provet imorgon, undrar hur det kommer gå?!
Lite stressad bara men får läsa ikväll innan jag somnar och imorgon bitti på bussen.
Galet.

Vill också kunna dansa såhär.. de är verkligen grymma!
Before I die...
Inspiration!
Utanför mitt fönster.

 
Fin solnedgång och dimma. Finner inga ord som beskriver hur söt den här är..

Gråter typ..  Fuck Harlem Shake!

 
 
 Bjur på den här jättefina videon från ca ett år tillbaka. And you better enjoy it! Notera Amandas härliga skratt i bakgrunden, det är det som får mig att fortsätta! HAHAVet inte varför, men garvade ihjäl mig när jag såg den här...

Kanske bara för att jag hörde den finska rösten i mitt huvud.. Hahahaha!Behöver lite motivation..!
Seg dag!

Hallåå!
Idag har varit en väldigt seg dag, hehe, som mest spenderades i soffhäng med Ellen. Frukosten bestod av potatissallad, pepparkakor, melon, te och ostbågar då inget annat verkade smaka. Vi kollade på Extreme home makeover och Wakebrothers. Men klockan tre drog vi med päronen till gymmet för ett pass. Det var nog det jobbigaste "passet" på länge och orkade knappt köra någonting, men ben och lite armar blev det i alla fall. 
 
Har köpt glass och varma koppen som jag äter nu i sängen och ska snart kolla på senaste avsnittet av TWD som äntligen (!) har kommit ut. Har Tigerbalsam i pannan för att huvudvärken ska försvinna och jag kan inte ta någon mer tablett.. Hoppas att morgondagen blir bättre, haha, så jag kan städa lite på mitt rum! 
 
Gårdagen var för jäkla kul! När vi kom bjöds det på jättesmarrig sockerbombs-kaka med marschmallows och oreos på samt en mängd choklad. Lite senare dansade brudarna och jag gärnet på golvet och gjorde vår egna Harlem Shake version! 
Lyckades dock på något konstigt vänster så huvudet i handfatet på toaletten så är nog lite öm i skallen från det också!
När klockan närmade sig tolv lyckades Mamma hitta oss tillslut och vi kunde bege oss hemåt i vad blev en av de jobbigaste bilfärderna någonsin! Fick stanna ett par gånger men kom tillslut hem och vi kunde slänga oss i sängarna. Puh!
 
Haha, sötast!