Ett år.

 Finaste födelsedagen.

 
Bilderna förklarar vilken härlig födelsedag jag haft. 
 Go, shorty

Go, go, go, go, go, go
Go, shorty
It's my birthday
We gon' party like it's my birthday
We gon' sip Bacardi like it's my birthday
And you know we don't give a fuck
cause it's my birthday!
 Katt.

Imorgon.
 
     *
 
 Klippklipp!

 Som julafton..

Hämtade nyss ut min nya mobil, shit. GALET!Impulser.

Fick nyss en impuls att jag ville ha nya shorts,
klippte sönder ett par mjukisbyxor.
 
                      *
Nu ska jag göra en ny väst. Save it for a rainy day.

Borde egentligen börja städa, mitt rum och resten av huset.
Men istället sitter jag och kollar på kläder, vill ha pengar. 
 
Imorgon fyller jag år. Overkligt.
Och på fredag ska jag på krogen
medett par härliga personer.
Grymt. 
 
                  *
Jag älskar att mamma sparat alla min gamla böcker jag
läste för flera år sedan. Valde en nu, Persikosommar. 

Minns att jag läste den för flera år sedan,
och tyckte om den.
Men läste aldrig de två andra böckerna i 
samma serie. Det ska jag göra nu! 
 
                  *
Vill inte att sommaren ska ta slut.
Bara tanken på att gå tillbaka till skolan
och det vanliga livet, lockar inte alls. 
 
                  * 
Men det är ett år kvar. 
          
 Under the sun!

 Come on Eileen!

 Not Fade Away

Mysigaste filmen, älskar the 60's! Finaste killen med också. we can't stop.

 Hajpad.

asså kastade seriöst ihop den på 5 min, snygg haha! Hey, where's the drums?

Hejsan! 
Idag och imorgon är jag ledig från jobbet (woho) och idag sov jag verkligen ut! Gick upp kvart i tolv men jag vaknade vid nio då mitt första alarm gick, men som vanligt med mig så somnade jag om. Till frukost lyxade jag till det och gjorde kvarg plättar á la Fitnessfighten och så hade jag i lite jordgubbsproteinpulver i det.Till det hade jag keso och min morfars jordgubbssylt! Blev supergott och blev verkligen mätt på det. 
 
Ni kan aldrig gissa vad jag ska göra på min lediga dag, åka hem och städa Amandas lägenhet! Haha, hon åkte till Stockholm och Grönan idag (avundsjuk) och hade lagt upp en bild på Instagram igår att hon behövde städa sin lägenhet. "Låt skiten ligga, jag är ledig imorgon!" skrev jag och sen kom hon hit och lämnade nyckel. Måste erkänna att jag ibland är en väldigt snäll syster haha! Hon får väl komma och städa hos mig sen. 
 
Sen ikväll följer jag med päronen till gymmet och tränar! Inte varit där på jättelänge verkligen, inte sedan fitnessfighten och det var ju ändå ett par månader sedan?! Fast jag har tränat hemma, och i förrgår sprang jag 7-8km, och det känns nu två dagar efter kan jag säga. Men gud så skönt det var, och jag blev faktiskt förvånad över hur länge jag orkade springa på en gång, sprang dock inte hela tiden men det förstår jag! Men mina korta springturer här hemma har ändå gett resultat i att jag orkar mer och kan springa efter att ha gått ett par meter. Stolt!  
 
Är väldigt taggad över nästa vecka också, ingen som kan gissa varför??? På torsdag fyller jag nämligen 18 år! Och på fredag ska jag ut på krogen med ett par härliga personer. Började tänka på en önskelista igår på jobbet men jag har så svårt att komma på vad jag vill ha.. Får fundera lite till, är ju ändå 9 dagar kvar!
 
Fruukoost!
 Sommar när den är som bäst.

En proteinshake och sen ut och springa! Långt blir det idag, känner att det är nog skönt. Sen ska jag äta lax, duscha och krascha i sängen och sova ut. Öppnar badet imorgon, och eftersom jag fått rätt dålig sömn de senaste dagarna så känns det som att det behövs. 
 
Idag var det en rolig dag på jobbet, vi hade fått ner en stereo så vi kunde lyssna på musik där. Både vi badvakter och de som badade uppskattade det nog! "Nu saknas det bara en bar med färgglada paraplyer i" va en kommentar, hahaha. 
 
Har haft ett par väldigt roliga kvällar/nätter med goda vänner, skratt, skrik, bad och pizza. Sommarlov när det är som bäst! Älskar att jag kan kombinera jobb och sommarlov så himla bra, nu är jag ledig ett par dagar också! 
 
 
Ett par bilder från min sommar.