Stressad!

Skriver det sista på min novell, om 27 minuter ska den vara inlämnad!



Mini cupcakes!

Gör mini cupcakes i vår nya cupcake maskin. Spännande.. Maskinen ger ifrån sig en lite metalliskdoft, men det stod att det var normalt i bruksanvisningen!



Önskelista 2012!

Ungefär detta önskar jag mig i julklapp i år. Måste visa den här för mamma sen, hihi! 



Julaftons outfit?

Imorgon är det ju december, 24 dagar kvar till julafton och nu har det ju äntligen kommit snö! Därför tänkte jag att det kanske var dags att kolla lite kläder till julafton och nyår. Hittade en del fina saker på BikBok och slängde ihop ett litet collage! 



Fredag! ♥




IKEA-adventure med brudsen!


Efter en dag full av skrivande, redigerande och springande inne på IKEA så slänger jag mig i sängen helt utmattad! Mitt kära UF och jag spenderade några timmar på IKEA genom att gå runt och drömma i alla fina modeller av sovrum,kök,badrum och tvrum och provligga sängar tills vi hittade vad vi egentligen åkte dit för. Vi tog oss en liten fikapaus i resturangen där jag åt en jättegod äppelkaka och kanelbulle och två koppar te. (Det var gratis påfyllning, yeho!) Avslutade gjorde vi med glass! En rätt bra och skrattfyllddag tillsammans med brudarna. 
 
Imorgon ska jag plugga och sen ska mamma och jag tapetsera i köket! Tjoho. Ledig <3



Onsdag.

Puh! Kom nyss hem från "jobbet" och har slagt mig ner vid skrivbordet för att kanske få lite plugg gjort.
Känner mig helt slut i kroppen efter dagen, mest eftersom mitt kära UF skulle gå till tryckeriet och lämna våra tygväskor i snöblaskregnet med ryggsäckar plus extra bagage i form av korv. Det blev ju inte bättre när man är vrålhungrig och går och bär på korv som luktar jättegott.. Var rätt skönt att få komma hem sen och in i värmen och ta sig en bit mat. Men fick ju ge mig ut i ovädret snabbt igen. 
Jobbet gick väldigt snabbt och lätt (har nog börjat komma in i vad som går snabbast och så!) och sen göttade vi i oss lite ölkorv :) 
 
Känner att vårat UF-företag känns mer och mer på riktigt! Nu har vi väskorna hemma, de är inne på tryck och är nog klara runt tisdag och på lördag är det julförsäljning i Marieberg Galleria! Helt galet. Taggad till 1000! 
 
 



När inte allt går som man vill...

Idag har verkligen varit en sådan jobbig dag då allt går fel.. 
Började dagen med att försova mig en halvtimma och då rubbas hela min morgonrutin.. Det resulterade i att jag glömde bort tiden och fick helt plötsligt jättebråttom. Allt blev ju mycket värre när jag öppnade ytterdörren och insåg att det spöregnade ute! In igen och leta fram regnbyxor och regnjacka och kränga på mig, efteråt kände jag mig som michelinmannen. Fick kasta mig upp på moppen som inte startade, så fick kasta mig av igen och kicka igång den. Måste erkänna att jag blivit riktigt bra på att kicka igång den, haha! 
Att åka i regn må vara det hemskaste som finns, och det blir ju tusen gånger värre när man är stressad också! Jag hann i alla fall med bussen och kunde slappna av ett tag. När jag kom till skolan så var min lärare sjuk och internet var nere och vi kunde lika gärna ha pluggat hemifrån och tagit en senare buss.. Men internet kom tillbaka och allt löste sig, tills jag kollade min mail och såg att min andra leverans av Wen skickats, och jag som skulle avbeställa den! Fick smsa mamma och be henne ringa och bla bla. Kan ju säga att det inte gjorde dagen bättre. 
Runt lunch hade det börjat snöa ute och det går inte alls ihop med mopeder (halkade ju omkull för ca ett år sen för det hade snöat!) Kände redan då att resan hem skulle bli jobbig och tro mig, det blev den.
Säger bara kallt, blött, trött och ont. Tappade känseln i fötterna och fingrarna och såg ingenting för vattnet på visiren och piskande snöregn på halsen och hakan, bilar som bländade och bara jobbigt! 
Kom innanför dörren och kunde inte få av mig de blöta kläderna för fingrarna dunkade och gjorde ont. Som tur var så kom mamma och hjälpte mig och hon gjorde till och med en kopp te till mig och värmde ett par duntofflor! <3
 
Nu ligger jag under filten i sängen och ska skriva lite på min novell som ska vara klar på fredag. Behöver skriva lite mer, men får se hur mycket jag orkar göra idag. Har haft huvudvärk hela dagen också som pricken över i!
 



Ellen har skaffat blogg!

Hallojs! 

Tänkte bara vara snäll och länka min kompis Ellens nya blogg! Och så klart ska ni såklart kolla in den och så!

(bilden är länk!)



Jobbjobb!

Nu ska jag och Ellen äta frukost och sen ska vi filma! Skolan börjar 13:20 idag, woho!



Zumba!

Funderar på att ta en break från pluggandet och köra lite Zumba och sedan ta en härlig dusch innan Ellen kommer hit! Låter rätt bra!



Spikad söndag!

Dyster, grå söndag. Passar bra med massa pluggande och skrivande då!

Håller på och kämpar med min novell, eller ja kanske två noveller, som ska vara klara och inlämnade på fredag. Hade en idé innan som verkade bra och som jag hade en hel novell i huvudet och som bara skulle ner i datorn, men så inser jag att den kanske kan bli för lång och valde att splitta den i två noveller.. Så nu har jag en annan i huvudet som bara ska ner i datorn, och sen om jag hinner så skriver jag den andra eftersom jag har en bra och detaljerad mindmap till. #skrivkramp!
 
Förutom att komma en bit med mina noveller så ska jag försöka hinna med lite annat arbete också, men det blir kanske lättare senare i eftermiddag/kväll då Ellen kommer hit (vi ska spela in film imorgon) så då kan vi jobba tillsammans! Men idag blir alltså plugg och dricka kaffe/te dag! Perfekt. 
 
Önska mig lycka till!

Gårdagens mysigheter!
 
My man!



AHS Asylum ep.1

Nu är det så att jag äntligen ska kolla på första avsnittet av American Horror Story Asylum, och jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Hjärtat slår som bara den och jag blir skakig bara jag tänker på det. Men nu kör vi! 



oh gawd.

Hej jag heter Sara Jansson och jag har precis sett Never Say Never och jag gråter sönder. Hejdå.



Äntligen!

Äntligen funkar blogg.se! Jag har försökt nu flera gånger men jag har inte ens kommit in på hemsidan? Det har bara laddat och laddat och jag har inte kunnat skriva något för då kraschade hela internet.. Men nu efter några timmar så funkar det!
 
Har ju varit ganska tomt och tråkigt på min blogg ett tag, men jag har typ tappat lusten och orken att blogga.. Vet inte VAD jag ska blogga om. Sen har jag en hel del i skolan och saker hemma och privat som tar en hel del tid så jag hinner inte riktigt. Men får väl se, jag får väl en spark i rumpan och bloggar som en tok om några dagar. 
 
Lite update vad som hänt de dagarna jag inte bloggat;
- Blivit helt galen i The Walking Dead, och är nu på säsong 3. 
- Episod 5 av The Walking Dead har kommit ut så Pewdie spelar det så är så taggad över det!
- Skolorken kom tillbaka så nu händer det grejer! Även om jag har en del att göra..
- Fick reda på att jag inte bara inbillat mig att jag haft ont i knäna och så, skönt!
 
Det har ju såklart hänt lite mer, men ingen orkar läsa det om jag skulle berätta allt (haha, obvious!) Men nu ska jag lägga mig och kolla på Never Say Never. Tror nog att den kan vara bra, Justin är ju rätt snygg också, haha!
 
Mina fina skor.