Vi hörs nästa år bloggeeen!

Nu draaar vi!  Gott nytt år!nyårs fixx!

Daniella och jag kom nyss ut från bastun (skönt!) och nu ska vi fixa oss och jag ska bestämma vad jag ska ha på mig..! Hittade en kjol som jag hade förra året så då har jag ju några alternativ! Vi lyssnar på massa bra musik och taggar inför ett fint och roligt nyår! :) Och förhoppningar om 2012!

Vad är era planer för kvällen/natten? Vet du vem du ska kyssa på 12 slaget? :) Vad ni än ska göra så önskar jag er ett Gott nytt år!New Years Eve

Kan bara säga:

SUPER BRA OCH SUPER ROLIG! rekomenderas!
Fighting evil by moonlight, winning love by daylight..

Godmorgon! Just nu kollar jag på Sailor Moon (episod 19) och ska sminka mig. Sen måste jag nästan åka. Som sagt så blir det inte så mycket bloggande idag, men kanske mer när jag kommer hem ikväll!
Nu måste jag fortsätta! Ha en bra dag, kram!Filmmys med mig själv!

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska kolla på Friends With Benefits! Någon som sett den? :) Justin Timberlake är ju bara fööör snygg alltså! Måste ställa klockan imorgon så jag kommer upp i tid och hinner fixa till mig och så.. Alltid typiskt mig och ligga och dra i sängen så man får jätte bråttom istället för en lugn morgon. Får väl hoppas att jag är någorlunda pigg imorgon! 

Ni får ha en fortsatt god kväll/natt, så får vi se hur mycket bloggande det blir imorgon!
p.s tror det flyger runt en stoor mygga på mitt rum.. Men hur är det möjligt?!Videoblogg!
Sailor Moon!♥
Dumma Internet!

Förlåt för dålig updatering, men internet slutade fungera och har inte fungerat tills nu.. Eller ja, trådlöst fungerar inte så jag sitter i hallen och skriver och kollar på Sailor Moon! Inte det bekvämaste men vad ska man göra.. 
Idag skulle jag ju gå upp tidigt, men mitt larm ringde inte så mamma väckte mig klockan tolv..! Det gick ju bra... Hade nog inte på tillräckligt med ljud. Men imorgon måste jag gå upp tidigt för då ska jag, Daniella, Jossan och Martin till Örebro och handla något till nyår och sen gå på bio! Vi ska se New years eve, någon som sett den? :) 
Hoppas jag hittar något till nyår, men om inte så har jag en klänning hemma som jag använt ca 2 gånger.
Men nu ska jag kolla vidare, pusshej!fortsättning på inlägget före:

Har laddat upp med ett nytt avsnitt av Sailor Moon så jag har något att titta på när jag vaknar imorgon! Ska bara orka vara vaken! Men det tror jag när det är Sailor Moon det gäller!

Men ska snart lägga mig om jag nu ska ens höra alarmet!  Godnatt!borde sooova?

Tidigt i säng? Ah visst!Detta gör jag just nu:

Ligger i sängen, äter choklad och kollar på Sailor Moon. Riktigt mysigt :) Ska nog snart lägga mig och sova så jag kommer upp rätt tidigt imorgon.. Kan ju kolla på mer Sailor Moon när jag vaknar!  
Kollar på Sailor Moon!

Här kommer ANDRA avsnittet!Nu ska jag ta och titta på!
I can't stop thinking about you...

Ligger just nu och gosar med katten i sängen och kollar på Simpsons. Har verkligen ingen lust till någonting och vill bara gå och lägga mig och sova. Måste försöka vända tillbaka dygnen.. Måste ringa idag och fråga om jobb, annars får jag låna pengar till bion på fredag.. Vill bara bli av med alla mina skulder så jag slipper tänka på dem.. På fredag ska jag ju också leta reda på något att ha på nyår, Daniella och Jossan hänger med! Perfekt då får man lite råd ;) 

Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt och inte vara uppe till klockan 3-4 som jag varit de senaste dagarna.. Kan det vara därför jag mår illa typ hela tiden och bara lever på kaffe på dagarna?? Jag förstår inte vad som är felet på mig ibland.. Kan känne mig superhungrig ibland men när jag äter så mår jag illa och får inte ner en bit! Och jag som brukar kunna mula i min mat?? Hoppas på att jag blir bättre i alla fall! Inget ska få förstöra mitt nyår!
Ha en fortsatt bra kväll, och kanske gör ett videoinlägg senare! Tycker det är rätt roligt faktiskt, ser så rolig ut haha (:Min morgon!