18:22

Puh! Kom hem för en stund sen och har precis plockat upp allt jag köpt, blev en del haha. Men det mesta hade jag tänkt köpa, so no hard feelings! Allt som allt köpte jag 6 par trosor, 7 par strumpor, 2 tröjor och sen en massa smink och tillbehör. Nu klarar jag mig ett tag i alla fall! 
Vi åkte först till Lager 157 (där köpte jag tröjorna och 3 av trosorna) och sedan åkte vi till Marieberg istället för stan, orkade inte leta p-plats och betala avgift haha.. Det var väldigt skönt också för det var inte så mycket folk där heller, ovanligt. Därinne gick vi väl runt en hel del i olika butikerna och jag letade efter bra smink och inte så mycket på kläderna. Även om jag hittade en hel del fint till hösten. Lurviga tröjor, det är min svaghet! Har stickade tröjor så jag klarar mig ett par vintrar framöver. 
 
Vi avslutade med en frappé på MC donalds och sen åkte vi hem. Nu ska jag ta och gå en promenad med Adam och hundarna, sen sätta mig i soffan och spela Harry Potter och hemligheternas kammare som jag köpte också! 
Ska försöka komma i säng rätt tidigt ikväll också, upp och jobba imorgon. Är väl bra nu när jag handlat en del..
Lite halvtaskig bild, men tyckte det var lite intressantare med en bild haha.
 
 



Fredag 29!

Ska ju till stan idag med Daniella och handla lite, typ saker jag behöver ha som t.ex. strumpor. Hon borde åka hemifrån snart så jag har precis gjort mig iordning och ska typ slänga i mig en macka innan hon kommer haha. Hoppas jag hittar något fint idag, något som jag behöver också haha och inte bara "vill ha!". 
Idag var första gången jag sminkade mig "ordentligt" på hur länge som helst. Hade knappt något smink alls på mig när jag jobbade, kanske lite concealer under ögonen för att "vakna" lite mer, men annars inte så mycket. Om jag sminkade mig i somras hade jag också bara concealer, puder och mascara om jag gjorde något speciellt liksom. 
Skulle behöva köpa lite mer smink, typ en ny BBcream, primer och sådant. Får se om jag gör det idag! 
 
Nej nu måste jag skynda mig! Kommer alltid på att jag ska äta när hon står på gården och väntar, så typiskt mig.. Men jag är en sån person som inte kan gå hungrig! 
 
Ha en bra fredag allihopa! :) 
 



14km + styrka!

Woah! Vilken dag. Gjorde som jag lovat mig själv och tog cykeln till gymmet idag, och tjena vilken motvind det var idag också.. Mjölksyran jag hade i benen var inte nådig kan jag säga. Men idag blev det totalt 14km på cykeln + 45 minuter styrka på gymmet. Man känner sig ju lagom biffig efter ett sånt pass haha! 
När jag kom hem var jag lagom mör i kroppen och hade noll energi kvar, orkade inte ens göra mig något att äta trots att jag var jäkligt hungrig. Satt i soffan och nästan svimmade. Men sen tog jag tag i mig själv och slängde ihop lite äggröra, broccoli + skuret kött. Efteråt var jag en människa igen kan jag ju säga.
 
 
När jag ätit stannade jag i soffan ett tag men sen gick jag ut en sväng och plockade äpplen från äppelträdet. Det är såå mycket äpplen så det är grenar som gått av.. Synd, för de äpplena är så jäkla goda! Lyckades i alla fall rensa bort en massa äckliga äpplen och ta in en hel kasse med goda äpplen. Tog en liten cheatmeal idag också för jag gjorde en äppel- och kanel-paj när jag kom in. Även om jag, på något konstigt sätt, lyckades misslyckas lite med smuldegen så blev den riktigt god. Det var en liten "på en höft"-paj med det mesta, inget recept alltså. Bland det första experiment som blivit tipptopp för mig! 
 
Har nyss pratat lite med Daniella och bestämt lite om imorgon när vi ska och shoppa litegrann! Taggad faktiskt, känner att jag vill handla saker till i höst. Skulle sitta fint med en helt ny höstgarderob! Dock kan jag inte lägga massa pengar på kläder (ansvar) och så har jag ingen plats, min garderob är överfull redan nu.. Ha jobbigt att vara jag ibland alltså. Men lite fräscha nya tröjor vill jag nog titta på, då kan jag rensa ur de gamla också. Plus någon snygg bomberjacka + skor. Vet ej hur jag ska ha "råd" med allt jag vill ha just nu.. Får ta en sak i taget, haha. Kommer ju en lön till så småningom! 
 
Nej, nu ska jag kolla lite på internätet och sen hoppa i säng så jag orkar shoppa imorgon! Godnatt :D
 
Så snygg! @Tumblr



28 Augusti

Hej på er! Har nyss bytit om till träningskläder och ska snart göra mig något att äta innan jag faktiskt tar cykeln till gymmet. Har tänkt göra det ett bra tag nu men det har aldrig blivit av men nu har jag sagt till mig själv att jag ska göra det, så då måste jag göra det haha! Solen skiner ute och det knns som att det är rätt varmt också, så det blir bra väder att cykla i. Har inte riktigt kommit på vad jag ska göra på gymmet, behöver ju inte köra någon cardio idag eftersom jag cyklar dit så kör igång med styrka på en gång. Känns som att det är dags att köra lite ben/rumpa eftersom mamma och jag körde armar i tisdags. Fast känns lite tveksamt eftersom det känns mycket i benen när jag cyklar (igår i motvinden var nästan olidligt!) men lite av varje kanske det blir! 
 
Har försökt hitta lite ny bra musik att ha på gymmet, men hittade inte så mycket.. Jag vill gärna ha något man kan dansa och sjunga till, bra tempo och som man blir glad av. Har lyssnat på några "gymlistor" på Spotify men inga låtar passade.. Har i alla fall några låtar nu som jag kan kötta till! 
 
Eftersom jag är ledig idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen.. Får väl ta det lite lugnt, njuta av att vara ledig eller så. Imorgon ska nog Daniella och jag till stan i alla fall och shoppa! Ser verkligen fram emot det, har sett väldigt mycket fint jag vill köpa från t.ex. Lager 157. Så det ska bli roligt, speciellt nu när man fått lön haha! 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra dag, vad ni än har för planer idag!
 



Beställt från Fitnessguru!

Kom nyss hem från jobbet! Ännu en rätt lugn dag idag, vilket var skönt. Men jag blir lite ledsen när jag tänker att jag bara har helgen "schemalagd" nu, sen vet jag inte när/om jag får jobba igen.. Får bara hoppas att de tycker jag är duktig och att de ringer snart! ^^ 
Imorse vaknade jag faktiskt vid 8 när alarmet ringde, men jag låg kvar i sängen till 9 när mamma kom in för att hämta datorn. Ställde mig snabbt bakom dörren och skrämde henne när hon öppnade, haha, lilla mamma. Sen käkade jag frukost, degade i soffan och kollade på Grey´s anatomy (grätade lite) och Malou efter tio. Det var faktiskt riktigt intressant, var typ författare där som pratade om övergrepp och prostitution! 
Men sen jävlar anamma! Dammade av cykeln min och tog 8km på ca 15 min! Pb där alltså, haha. + att det var världens motvind, hade sådan kramp i rumpan och låren direkt när jag kom ut på raksträckan utanför mig så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Men jag kämpade på och körde hela rundan non-stop, vilket aldrig hänt förut. Ibland är det bäst att oavsett hur trött man är att bara fortsätta, det blir jobbigare att "starta om" igen sen när man vilat någon minut. Så ska jag tänka framöver, både på gymmet och annat. Rätt bra faktist, om jag får säga det själv.
 
Nu sitter jag här och min mage kurrar sönder nästan, så ska göra mig något att äta, typ fil, och sen sätta mig i soffan och dega resten av kvällen! Vänta på att mor och far kommer hem från dagens arbete. Adam ska snart i säng då han har skola imorgon (lite avundsjuk). Imorgon är jag ledig och vet inte alls vad jag ska hitta på... Om det är fint väder kanske jag cyklar, annars kanske jag åker till gymmet. Eller cyklar dit, funkar också. Sparar bensin haha. 
 
Nu är grejerna från Fitnessguru beställda och jag längtar tills det kommer! Är så spänd på att se hur min shaker ser ut irl, liksom! Hoppas det inte dröjer allt för länge, jag är så otålig när det gäller sådana här saker.. 
 
haha, bildarkivet är ju som en skräckfilm.. Här är jag typ stolt etta på gymnasiet! 
 
 
 
 
 
 
 
 



Break Free

Har precis kommit hem från jobbet efter en ganska lugn dag! Jag är väldigt glad att jag fick jobba där hela sommaren, och inte på något av de andra ställena jag sökte. Det passar verkligen mig, jag tycker om och skulle vilja jobba med människor, jag får utmana mig själv och ta ansvar och man ler nästan hela tiden när man är där. Jag gillar det även om det kan vara lite körigt och mycket att göra vissa dagar, men hallå, det hör faktiskt till! Jag kunde nog inte haft ett bättre jobb denna sommaren. (Öppnade nyss lönepappret, #$$!) Åh, var så glad när jag satt i bilen och när jag kom hem så jag dansade lite på gården. Mamma stod i fönstret och såg mig så när jag kom in sa hon "det där har du i alla fall inte fått från mig" lite ironiskt. Hon är exakt likadan, haha.
 
Nu ska jag göra något att äta. Pappa hade lagat Linas hamburgare men jag vet inte om jag "orkar" äta det. Kanske ska ta något lättare som fil, müsli och knäckemacka. Spara hamburgaren till imorgon, haha.
Sen när de kommit in från bastun ska vi kolla på Paradise Hotel.. Jag vet inte riktigt varför jag kollar på det, jag tycker väl att det är underhållande men inte för att det är bra.. Som med alla liknande program.. Förutom Big Brother, det tycker jag är roligt faktiskt. Typ förra säsongen när de var "handikappade", askul! Skulle jag vara tvungen att vara med i någon sådan serie skulle det vara BB. Faast, kommer aldrig söka för det är inget för mig ;)
 
Avslutar väl detta inlägg med att jag är helt beroende av Ariana Grandes låt Break Free.. Lyssnade på den idag på gymmet och i bilen hem, den är så bra! Har inte riktigt varit ett "fan" av henne eller hennes tidigare låtar, typ problem, men den här blev typ bättre ju mer jag lyssnade på den. Och nu går den på repeat. Hey, den hjälper mig ha ett jädra tempo på gymmet so that´s good, right!
 
Vet ej hur jag gör med träningen imorgon... Om jag vill åka till gymmet eller om jag ska ta och cykla istället. Jobbar ju vid 4 igen så har ju förmiddagen på mig! #beslutsångest



Gymmet!

Godmorgon! Eller ja, klockan är väl lite mycket för att vara morgon men vi säger så ändå! I alla fall, nu ska mamma och jag åka till gymmet. Dock hade jag först tänkt cykla och köra lite hemma, men mamma ville till gymmet så då tackade jag. Tänkte det först jag med, men orkar inte lägga bensin på det.. Haha. Så ska passa på att åka till apoteket också (om de inte har lunch-stängt nu..)
 
Senare idag ska jag jobba kväll! Och försöka bestämma mig för hur min shaker som jag ska köpa från fitnessguru imorgon ska se ut.. Beslutsångest deluxe alltså! Vill nog ha rosa och lila iaf, eller jag vet inte. Haha får ta och kolla det senare.
 
Vi hörs!



25 augusti

Efter allt prat om att jag känner att jag inte har någon energi, inte kör så hårt på gymmet och är trött hela tiden fick jag en riktig smäll på käften på gymmet idag! Det gick så... bra. Jag blev förvånad ganska snabbt när jag kört en stund på x-trainern utan att känna att "jag inte orkar mer". Vilket jag känt varje gång jag gjort någon slags cardio den senaste tiden! Testade till och med att köra på cykeln istället men tröttnade ganska snabbt, dels för att jag cyklat rätt mycket i sommar och det inte alls är samma sak på gymmet. 
Och när jag kände att jag hade mer energi än "någonsin" körde jag på resten av passet! Blev en blandning av lite allt möjligt även om jag till en början tänkte fokusera på mage och rumpa/ben. Hade ju tänkt köra marklyft också men de var upptaget där så jag gör det senare i veckan istället. 
 
Duschade på gymmet och sen hade jag tänkt hoppa in på gymmet och köpa bland annat en parfymfri tvål. Men när jag kommer dit sitter det en lapp på dörren där det stod att de hade lunch-stängt till 13:30. Så blev inget apotek utan jag åkte hem och lagade lite mat istället. Det blev lite allt möjligt haha, hade tänkt göra äggröra men vi hade bara 1 ägg kvar. Så jag tog det och skivade i en korv + la ner den lilla mängden kantareller pappa hittade förut. Äggröran blev stekt och till det hade jag broccoli och hallon. Det var gott i alla fall! 
Sen gjorde jag lite kvarg-glass till lite senare, med proteinpulver, hallon och lite havremjölk. Ska bli spännande att se vad det blir av det, jag exprimenterar för mycket.. 
 
Ja, vad ska jag göra resten av dagen.. Ingen aning faktiskt. Känner att jag vill städa och plocka på mitt rum, men det har jag ju redan gjort så det är ingen idé. Funderar på om jag ska sätta mig i sängen en stund nu och läsa min bok, Brigdet Jones dagbok, och ta det lite lugnt. Bättre det än att sitta framför tvn hela dagen! 
 



Måndag

Goodmorgon! Måndag nu igen. Dock känns det rätt bra idag. Förr hatade man ju måndagar för helgen var slut och skolan började istället, men nu när jag inte går i skolan (och dessutom har jobbat hela helgen!) känns det som helg nu, även om jag ska jobba igen imorgon. Men jag känner också att måndagar är en nystart. Jag själv ser denna måndag som en ny start mot bättre mål, ett bättre jag och ett steg närmare hösten. Den här veckan ska jag försöka dra ner på småätandet som kommit under sommaren, sötsuget ska även det neråt och jag ska jobba ännu hårdare på jobbet! Så ser planen ut än så länge. 
 
På onsdag ska jag beställa lite grejer från fitnessguru, ett HEAT pack dag & natt + en shaker hade jag tänkt! jag har haft såååå dålig energi, både hemma och på gymmet, faktiskt sen en ganska lång tid tillbaka nu så jag känner att nu till hösten behöver jag en riktig boost! Så det ser jag fram emot, + att jag får lön då också som jag sagt tidigare.
 
En sak jag tänkt på är hur fort det går nu. Det är redan höst ute, några vill säga sensommar men idag kände jag att det var höst ute. Det var ganska kallt ute och lite småruggigt, som det varit de senaste dagarna. Nä, det blir nog inget mer bad för mig i år! Inte här i Sverige i alla fall. Tittade ut genom fönstret nu och såg att det regnade också. Måste tillägga att vädret inte heller verkar veta riktigt vad det håller på just nu, regn och sol på samma gång. Nej nu är det dags att plocka fram jackan igen! 
Men jag tycker att hösten nästan är bästa tiden på året, eller ja det berodde mest på att skolan började igen. Jag tycker om att fota på hösten också, det blir roligare. I sommar har jag inte fotat någonting med min kamera, men det beror mest på att jag inte har min egna dator + photoshop. Vill ha den nu!

Nej nu ska jag ladda upp en kopp kaffe för att få lite energi och sen drar jag mig mot gymmet! 
Förresten, vad tycker ni om den nya designen på bloggen? Kände för lite nytt och fräscht nu när en ny tid börjar #deep Det är Daniella som varit så jäkla snäll och hjälpt mig med ytterligare en bloggdesign, är hon inte duktig?! @ddaniellaa.blogg.se (för er som vill kolla in hennes blogg!)

Psst!
Är i desperat behov av ny, bra gymmusik!! Är så trött på alla låtar på min lista att jag spenderar mer tid åt att bläddra i telefonen än att träna. Sååå några tips? :D 



Söndag

Imorse var jag så trött att jag knappt visste var jag var ens... Sov väldigt dåligt hela natten och vaknade flera gånger av att jag trodde jag somnat på jobbet i någons säng (??) och att de kom och väckte mig hela tiden. Varför drömmer jag alltid sådana drömmar när jag jobbat kväll? Sååå jobbigt och jag har verkligen ångest när jag vaknar för det tar lång tid innan jag inser att jag bara drömt och att jag ligger i min egen säng. Satte mig flera gånger på sängkanten och sa till mig själv högt; "jag är inte på jobbet, jag kan sova vidare!". Men ändå vaknade jag efter en stund och trodde jag var där igen. Jaja jag försov mig i alla fall inte, blev dock lite sen ut till bilen men jag hann ändå. Haha, lucky me! 
 
Jobbar delad tur idag igen så jag började klockan 08:00-13:00 och ska åka tillbaka om en timma ungefär. Sen jag kom hem har jag ätit och sen slappat i soffan framför tvn och ätit lite lunch. Nu dricker jag ekologiskt te som smakar apelsin och svarta vinbär (jättegott!) och ska snart äta mellanmål innan jag åker igen. Tror det lutar mot keso med hallon. 
 
Imorgon är jag ledig så då ska jag åka och träna, får se om mamma är ledig och följer med. Hade tänkt köra lite marklyft så hon får känna på riktig träningsvärk! På onsdag ska jag beställa lite grejer för att boosta min träning lite.. Känner att jag behöver ny energi och motivation vilket jag tror jag kan få genom att köpa nya fräscha gymdetaljer. Perfekt när jag får juli-lönen nästa vecka också, ser verkligen fram emot den, haha! 


tumblr
 
 
 



Vad gör jag med mitt liv?

Här sitter jag på golvet och undrar vad fan gör jag med mitt liv? Jag ångrar absolut inte att jag valde att inte plugga vidare efter studenten eftersom jag absolut inte vet vad jag vill göra, men samtidigt känner jag vad ska jag göra i höst och fram tills det att jag kommer på vad jag vill göra? Jag har ingen aning. Jag vet inte hur mycket jobb jag får, OM jag får något jobb. Vart ska jag få pengar? Kan inte helt bara breaking bad och sälja en massa knart, jag är inte Heisenberg (lolx) Får göra som Adam, plocka disk, dammsuga och torka borden för tio spänn. 
 
Nej men jag kan säga en sak, framtiden ser helt oklar ut på flera vis. Ingenting är kartlagt (men är det någonsin det??) Jag inser att framtiden är ett stort ämne jag ofta pratar om nu i min blogg nu när jag bloggar mer, men det är bara för att allt är just oklart. Jag vet ingenting! 
De senaste åren har man väl tänkt att "jag kommer komma på senare vad jag vill göra, jag tar ju inte studenten än!" bam, två månader sitter jag här som ett träd. Fast träd är rätt coola.
 
Jag fick ett råd på jobbet av en kille på en annan avdelning, "gör vad du vill nu, res, ha kul, det finns så mycket mer i världen att se innan du bestämmer dig. Sen, när du gjort allt du vill och känner att det är dags att ta tag i livet, då ska du börja plugga vidare." Såå får väl helt enkelt försöka tänka så, att nu är en tid att ha roligt, att leva livet och att se allt jag vill. Dock måste jag ju jobba för att det ska kunna ske (alltid något som är ivägen!!) men än har jag ju ingenting planerat. 
 
Såå någon som skulle vilja leva livet med mig? 
 
Snart ska jag göra mig iordning för sängen, för imorgon börjar jag jobba klockan 08:00. har inte gått upp före det sen... ever. Men ändå taggad på att jobba, är inte den som tackar nej till jobb just nu känner jag!!
#workoholic
 



"tänk va stolt du kommer vara över dig själv...!"

Vaknade i andra änden av mitt rum imorse. Skulle bara "städa" rummet igår men det slutade med att jag både rensade DVD-filmer, böcker och allt annan skräp och möblerade om totalt. Har känt den senaste tiden som att jag absolut inte velat spendera någon tid på mitt rum alls, lite deprimerande, så nu var det dags för en stor förändring! Kom äntligen på ett sätt att ha sängen som fungerade också, antingen har jag en för stor säng eller för litet rum? Tror med på det senaste. Men nu blev det typ helt perfekt, det är typ 3x större än det var tidigare och jag har plats att dansa. Det blev riktigt mysigt och fint också! 
 
När jag rensade fick jag en hel del grejer som jag ska ge till Erikshjälpen så jag tror att jag ska passa på att göra det imorgon innan jobbet, om jag får någon med mig haha. Annars får jag åka själv, buhu. Så jobbigt nu när skolan börjat, man kan inte få med sig en del då de går i skolan på vardagarna.. Känns konstigt med tanke på att man själv inte går i skolan. 
 
Apropå jobbet så jobbade jag första passet som resurs idag! Har verkligen saknat jobbet och kände att jag inte vill sluta haha.. Tur att jag i alla fall har 7 jobbdagar schemalagda nu! Och går det såhär bra så kommer de få slita mig därifrån. Men ändå funderar jag på att söka ett till jobb, eftersom jag inte riktigt vet hur mycket jag kommer (om jag ens får) jobba där i höst. Det blir dock inte förrns i oktober då det sker lite saker i slutet av september. Då funderar jag faktiskt på att söka något liknande, med människor, eftersom det är det jag sysslat med under hela sommaren och känner mig relativt trygg med nu. Behövs folk också så det känns lovande! Men annars söker jag självklart något annat, städning kanske! 
 
Idag har jag varit sååå stel i kroppen och har sådan träningsvärk! Går värre än de på jobbet haha, skulle behöva rullstol. Kanske inte så smart att köra marklyft dagen innan.. Haha, får skylla på Sofie för hon körde det med mig förra veckan. Men jag får ändå skylla mig själv, gick som en krympling dagarna efter det också så jag visste att jag skulle få träningsvärk! Då passar det bra att "vila" imorgon också och uträtta lite ärenden istället. Kanske skulle tanka min bil också..? Eller kanske inte, gillar att vänta in i det sista bara för att få så många dagar som möjligt mellan tankarna haha. Förra månaden gick det ca 6-7 veckor mellan, inte illa pinkat! ;) 
 
Åkte till banken idag också, duktig Sara! Vet inte varför jag blir så "nervös/ångestig" när jag ska göra något sådant.. Haha, sa typ till mig själv "tänk på hur stolt du kommer vara när du fått det gjort!".. Så typiskt att jag ska behöva säga en sådan sak till mig själv för att kunna gå till banken och få mina pengar.. Suck.. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig!! #psykbryt
Här sitter jag med en varm kopp grönt te (earl grey!)



JAG SAKNAR SKOLAN?!

Trodde verkligen aldrig, aldrig ALDRIG att jag skulle sakna skolan efter studenten, men jovisst. Nu sitter jag här och kollar på alla "back to school"-, "Morning routine for school"-videor på Youtube och tänker på min lillebror som idag går andra dagen i årskurs 7 (SJUAN?!?) och alla fetus-ettor på min skola + alla tvåor och treorna som började igår/idag.. Okej, det är väl klart att man saknar vännerna och att träffa dem varje dag, men själva skolan? Bara tanken på att vakna tidigt och känna att man bara vill ligga kvar i sängen resten av dagen men vet att om man gör det hinner man inte med allt annat man vill hinna göra för att se ut som en människa. + allt annat "jobbigt" med skolan. Jag vill få en skrivuppgift som man kräks på för att den är så tråkig, jobbig och för att man inte har någon aning om vad det är lärarna förväntar sig av en för att man ska få ett betyg att komma hem med och stolt visa för föräldrarna som säger "åh vad duktig du är!" och en kram. Om jag hade fått frågan "kommer du sakna skolan till hösten?" i våras eller när jag tog studenten skulle jag nog svarat "är du helt dum i huvudet? Nu när jag äntligen är klar med skiten! WOHO!" och hällt i mig mer Trojka. 

Men egentligen är väl inte det så konstigt att jag saknar skolan, med tanke på att det är det jag har gjort de senaste 12 åren av mitt liv? 

Nu måste jag hitta nya rutiner, saker att göra på dagarna för att inte totalt säcka ihop, jobba (!), försöka tänka att jag nu är "vuxen" och har andra ansvar som JAG ska ta ansvar för (bilen, räkningar, jobb, etcetcetcetc). Och när jag tänker på det blir jag faktiskt rädd. I mitt huvud är jag fortfarande runt 15-16, har tagit moppekort, försöker passa in i högstadiet, undrar varför killarna inte verkar inse att man faktiskt är en tjej och allt annat som man tänkte och oroade sig för då. 
Fast jag inser att jag måste växa upp, det är ju ändå tur att man inte lever kvar i en och samma ålder för evigt (vem hade orkat oroa sig för allt det där för resten av livet? det var ju jobbigt redan då!) Men jag tror att det är just den rädslan över att inte veta riktigt vad jag ska göra resten av livet som gör att jag inte "vill" växa upp riktigt. Ännu en tröskel att ta sig över, jippie! Precis vad jag behöver. 
 
Som till exempel skulle jag ju till banken igår för att få mina skattepengar (som jag väntat på i princip hela sommaren), meeeen det blev inte så. De hade typ bara öppet till klockan 13(??????!) och det såg jag klockan typ 12:44 och då blev jag sur och struntade i det. Därför måste jag göra det idag, typ nu. Ska bara dricka upp mitt te och klä på mig kläder (nej jag sitter inte naken, utan i pyjamas) och sen orka gå ut till bilen i regnet. Ugh, det är jobbigt att vara vuxen ibland! 

När jag inser att jag inte ska till skolan.. 



Sthlm + Söderköping + Norrköping!

Herregud vilka dagar jag haft! Först Stockholm som bjöd på shopping, festival (we are sthlm) och till sist en heldag på Gröna Lund. Jag handlade betydligt mer än jag hade tänkt, nya jeans, ett par jättesöta shorts, en tröja och lite andra produkter. Men när man väl är i Stockholm för att shoppa är det väl det man ska göra, right? Lite senare den kvällen åt vi på en asiatisk resturang och gick sedan ut för att ta det lugnt på en uteservering. Men vi hamnade visst mitt i We are Sthlska vara Europas största festival för 13-19 åringar! Haha, så vi stannade där ett tag tills vi kände att det var dags att gå tillbaka till båten. Det roliga var att det mest var yngre personer där, och vi blev till och med kallade gamla av några stycken!? Liksom, vi kan inte ha varit mer än 3-4 år äldre än dem. 
Annars hade vi verkligen superbra väder båda dagarna, inte alls för varmt och bara lite regn under tiden vi var på Grönan. Dock kom de ju en jääkla skur när vi precis skulle börja dra oss mot Centralen så vi fick lite problem. Vi hade tänkt åka spårvagn först men när vi precis hade gått på berättade chauffören att pga stora vattenmassor på vägarna så stod trafiken stilla.. Vi hade inte direkt bråttom, vi hade lite mer än 1h på oss, men ändå. Man vet liksom inte hur det ska gå, det är ju ändå en liten bit att ta sig från Grönan till centralen. Men som tur var hann vi med djurgårdsfärjan så vi blev inte så "försenade". 
Resan avslutades väl inte på bästa sätt.. När vi gått av tåget och kom till bilen insåg jag att någon hade brytit sig in i den och letat runt bland mina papper.. Fick världens panikångest-attack och grät och skakade när jag ringde mamma och pappa.. De hade dock inte tagit något eller förstört bilen mer än lite repor från när de brytit upp låset och sen spaken man flyttar fram och bak stolen med. Dock tror pappa att de kan ha varit ute efter att tjuvkoppla bilen, men antagligen har de misslyckades eller blivit påkommna.
När vi satt oss i bilen och jag försökte lugna ner mig blev jag jättearg på att man inte kan få ha sina saker ifred. Det måste ju ha varit roligt för den/dem som tog sig tiden att dyrka upp låset till min bil, söka igenom varenda liten vrå av den för att sedan inse att det inte fanns ett piss där i förutom gamla p-lappar. De kunde väl ändå ha städat bilen när de ändå var därinne??? Jaja, sånt händer väl (tråkigt nog!!!) och pappa ska göra/har gjort en anmälan på detta. Får hoppas att jag får ha den ifred hädanefter. Jag vet att det är en fin bil, men hallå! Så gör man inte! 
 
I lördags när jag vaknade var jag fortfarande lite mörbultad efter Grönan och chockad efter incidenten med bilen, såg verkligen såå trött ut på ögonen + att jag var alldeles svullen i ansiktet. Men det hindrade mig inte från att lite "spontant" åka med Sofie och hennes familj till Söderköping och bo på hotell i Norrköping! Jag packade på typ en kvart (bra att jag hade alla viktiga saker fortfarande nerpackade!) och hann inte ens äta frukost. Mamma var så snäll att hon ordnade en kopp kaffe till mig att ta med i bilen så jag skulle vakna lite mer, haha. 
Först åkte vi till Söderköping och åt glass, och herregud vilka glassar. Tror de hade runt 60st olika sorter man kunde välja mellan, svårt för mig med sån beslutsångest! Tillslut bestämde jag mig för att ta en med passions-, mango- och melonsorbet + vispgrädde, kex och en sås. Snacka om matkoma efter halva den glassen! Sofie fick till och med knäppa upp byxorna hahaha! Det roliga är att både Sofie och Daniella har pratat om att de vill åka till Söderköping och äta glass, men jag har bara funderat vad som är så speciellt med glass just där? Nu vet jag!
 
När vi rullat tillbaka till bilen åkte vi till hotellet och checkade in, la oss i sängarna och degade. Men sen lite senare på eftermiddagen gjorde vi oss iordning och åkte till en resturang och åt jättegod mat. Rullade tillbaka till hotellet för lite drinkar och sen stupade jag i sängen och somnade nästan på en gång. Haha, verkligen sliten efter att ha varit igång non-stop ett par dagar. 
 
Idag då, vaknade vi runt nio, åt god hotelfrukost, sov lite till, checkade ut och åkte till en gokartbana! Det var andra gången jag åker gokart och det är verkligen superkul! Lite mer än Mariokart på wii, om man säger så. Tyvärr gick tiden fort och loppen var över snabbt, men då blev det mat istället. 
 
Sen jag kom hem för några timmar sedan har jag bara halvlegat i soffan med ögonen på tvn. Mamma och pappa är i stugan och arbetar (tror jag haha) så har varit lugnt här hemma. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och ta på mig myskläder och återgå till soffläge. Imorgon får jag se om jag orkar (klarar av rättare sagt!) ta mig till gymmet då jag ändå har lite ärenden till banken. Bäst att komma igång igen så snabbt som möjligt, så man inte blir alldeles för bekväm.
Så tråkigt att jag knappt tar några bilder eller lägger upp på Instagram när jag gör något.. Men här är en bild på glassen i alla fall! Blir mätt bara av att se på den.. Men om ni vill se lite mer bilder finns de på @sarajansson.vsco.co! 
 



Lets go!

Goooooodmooorgoooon!

Wow, idag "vanknade" jag före mitt alarm, låååångt före. Nämligen runt 4 sisådär... av en flugjävel.
Varför har de alltid en obsession med att sitta i ens ansikte och jävlas??
vaknade flera gånger efter det och gick till och med upp innan mitt alarm ringde, vid 07.30.
Nu har jag tagit mig en kopp kaffe och sitter på golvet framför rewind på MTV. 
Ska snart fixa lite frukost, tiden går fort. Måste börja fixa mig snart. 
 
Ser fram emot lite shopping i Stockholm idag. Förra gången jag var i Stockholm, var med skolan i våras,
handlade jag ingenting.. Eller jo, betalade en klänning till Ellen fast var ju inte min och fick
tillbaka pengarna sen. Så det räknas inte haha.
Dock har jag väl inte jättemycket jag behöver köpa, var ju och shoppade med Ellen för någon vecka sedan.
Meen sugen på ett par nya skor (som jag absolut inte behöver men bara måste ha) så hoppas 
att jag hittar de perfekta! 
 
Nej nu ska jag göra något vettigt hahaha!
 
Vi hörs
 En bild från en av många kvällspromenader den senaste tiden!