Bed time

kom hem från matchen för ett tag sen. Har käkat och kollat Fb lite efter det. Matchen gick inte så bra, det blev 4-1 till dom om jag inte minns fel.. Men det var många sjuka från laget så många inlånade, men alla kämpade på väl!
Idag hämtade pappa och Amanda min pärla förresten! Så imorgon brummar jag iväg på Belinda som Amanda döpt henne till! :)
Men nu ska jag lägga mig och läsa, sjukt trött! God natt.



Tired..!

Träningen idag gick väl inte sådär superbra.. Var rätt så taggad på träning tidigare idag, men det verkade ha försvunnit någonstans.. Så det sög nästan, och det blir ju inte bättre när vi har match imorgon!
Käkade direkt när jag kom hem då jag var super hungrig, och nu fastnade jag här haha. Men ska väl snart dra mig vidare till duschen sen sängen. Och då blir det läsning! Har snart läst ut Ego Woman (eller jag har ca lite mindre än halva boken kvar, men det går nog fort att läsa!) så jag är rätt taggad på att börja läsa en ny bok! Ego Woman är riktigt bra så den rekomenderas. Efter den så vet jag inte riktigt vad jag ska läsa, får väl ta någon av böckerna som bara stått i bokhyllan några år utan att jag läst dem.

Kanske tar kort på det jag köpte idag, annars gör jag det imorgon!

Puss och godnatt allihopa!



Modelljakten 2011!

Kom precis hem från stan, jag, Daniella och Jossan kollade på Kenza och Andreas Wijk (han var en riktig pudding på riktigt med!!) och vi lyckades få platser nästan rakt fram! Men det var lite dåligt att värsta långa "fjortisarna" hamnade framför oss, men jag såg rätt bra endå! Så ni får kolla på kanal 5 play sen om ni ser mig, det gör ni nog för jag vart garanterat med en hel del ;) En gång lipade jag och Daniella faktiskt! Men sen drog vi innan det började för det var så mycket folk och det var jobbigt att släpa på datorn..! Så då gick vi och käkade tror jag :)
Jag köpte inga linnen.. Men jag köpte en fin poncho och sen ett par snygga brillor (som det kommer bild på senare!). Nu ska jag gå och fixa mig en kopp kaffe sen drar jag på träning!

Puss hej, hörs kanske senare!


Inge kul att köra moppe i regnet direkt..! :( Rätt kallt och blött!



Torr!



I skolan!

Har lite lektion just nu, men jag håller på att dö av hunger!! Kolla in min fiina bild också! :D




Puh..!

Kom in för en stund sen från min lilla springtur! Gjorde lite extra träning med sit-ups, upphopp och en annan magträning. Så snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon (när jag redan hade sjukt ont i låren..!) då det är träning.
Imorgon ska ju jag och Daniella in till stan också och kolla på Kenza! Om vi ser henne, haaha, det kanske är jätte mycket folk :o Garanterat..! Men sen samtidigt så ska jag leta om jag kan hitta några snygga linnen, lite större som inte sitter så tight :) Hade tänkt ha på mig shorts imorgon, fast ett par svarta tights om det skulle bli lite kyligare, sen kanske min stora XL Guns´N Roses tröja och sen min kofta över, får väl se hur det ser ut imorgon haha ;)
Men vi hörs imorgon, puss hej!
Gammal sommarbild!



Smart-Sara..

Nu ska jag ut och springa, men tror inte det blir så långt eftersom klockan sprang iväg och jag måste hinna packa ner datorn innan jag lägger mig, så det blir bara en snabbis. Och så dum jag är som målar naglarna typ precis innan, så nu kommer ju det smetas ut när jag tar på mig skorna, great... jaja, nagellack och jag går inte riktigt ihop. Sug..
Godnatt allihopa!




Jag vet att sen faller allt på plats

Halloj alla vänner! :)
Kom hem för en stund sen och då tog jag mig en kopp te och drog igång datorn, ovanligt right? ;) Så nu lyssnar jag på lite musik och kollar runt lite på Facebook. Sen ska jag nog blogga lite mer hehe.
Idag i skolan hade vi först en "Föreläsning" eller vad man ska kalla det och sen fick vi ge oss ut och fotografera orden glädje, mod, utveckling, trygghet, verklighet. Alltså så skulle vi ta kort på något som hade ett samband med orden :) Om ni förstår vad jag menar ;)
Sen efter det så slutade vi! Riktigt skönt med tanke på att jag har världens träningsvärk i Bl.a låren och magen.. Men jag ska nog endå ut och springa en sväng ikväll. PE sa att jag skulle springa 5 km, och det är ungefär ut till vägen och tillbaka 5 gånger. Får se om jag gör det eller bara springer en liten tur, haha! Ska nog föra lite "dagbok" och se resultaten (om det blir några!), fast inte på bloggeen. I såfall blir det i min dagbok som ingen får läsa. Kanske delar med mig lite av dem senare när jag känner att jag uppnått mitt mål, fast jag har inget riktigt mål.. Bra jobbat Sara!
Pussar och Kramar!



This is gonna be a good life

Körde lite extra på träningen idag, och det kommer nog kännas imorgon! Jag hade ju redan träningsvärk i magen och så gjorde vi situps och en massa såna saker! Fast det är ju ett gott tecken att ha träningsvärk right ;) Stannade kvar när vår träning och kollade på Hanna och grabbarna som tränade Ultimate! Sen när de var klara så snackade vi lite, puss gumman ♥
Sen drog jag till tempo och köpte ost och tacos chips, och då väntade ju såklart lite tacos på mig när jag kom hem! :D Mums! Propp mätt efter en och en halv, ovanligt när jag brukar trycka i mig två och liksom kunna äta en till nästan o;
Nu är det duschen som gäller, sen kolla vad garderoben har att erbjuda, packa ner datorn så jag får med mig allt imorgon och sen sängen :) Läser nog kanske lite innan jag sover!

Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon :) Puss allihopa!




Snyggingar!

Tänkte lägga upp lite bilder på snygga kändisar som har riktigt snygga kroppar!


Beyoncé

Tumblr_loctp6vzil1qbvmlro1_500_largeBeyonc+scan0006_largeTumblr_llvz4o7umj1qfhmsjo1_500_large600full-beyonce-knowles_large248591_104566299636446_104562846303458_39013_3099737_n_large Älskar hennes kurvor!!

Kim Kardashian


538cd893c091b0c651dbae6762357_largeTumblr_lqln43hoa41qivwt0o1_400_largeGlamour%2520kim%2520kardashian%25202_large250064_213856038645497_161908870506881_668999_5709776_n_large Hon har också ffinfina kurvor!

Megan Fox!

Tumblr_lqp0nsscey1r18silo1_500_largeTumblr_lqomgumxov1qlb8pwo1_500_largeMegan-fox-3-megan-fox-23697752-452-604_largeTumblr_lqnkms3glv1r2s3qeo1_500_large Riktig pudding det där!

Kat Von D
Tumblr_loy3d695p61r0wegdo1_500_largeKat-von-d-kat-von-d-1137091_427_640_163680559_largeTumblr_lpvqkh1gew1qmootko1_500_largeTumblr_lphh0777xm1qjfbxno1_500_largeL_602f484a5c79372528fef94a0f0d0eeb_large Åh, älskar hela hon!

Miranda Kerr

12702840578567_largeTumblr_lqjkmegqcw1r0icyro1_500_largeTumblr_lqkqqlg7dv1qcnwo1o1_500_largeTumblr_lqg6x9lruy1qh3f54o1_400_large Hennes kropp skulle sitta fint!

Kelly Osbourne

Material-girl3-0051_largeTumblr_lag58sdppc1qb2h2wo1_500_largeTumblr_lb4c325gyq1qb2h2wo1_500_largeTumblr_liq33cvtgr1qfrf4lo1_400_largeTumblr_ld32zbnx6c1qad2cdo1_400_largeTumblr_lheoz4wgqg1qf5lmqo1_400_large Hon har blivit så jäkla snygg! (vilket hon inte var för några år sedan..)


Det är bara några av mina snygga kändisar, men det skulle bli för långt att lägga in alla, haha ;)



Nu jävlar!

Har plockat bort alla kläder som legat överallt i rummet så nu ser det lite bättre ut i alla fall! Men det är väldigt mycket kvar att göra, men det får vänta till en annan dag för snart ska jag göra mig iordning för träning!

Jag har bestämt mig för att träna ordentligt en tid framöver, dels för att få upp konditionen men även för att det finns saker jag vill ändra på min kropp.. Även fast jag är rätt så nöjd över min kropp så har jag endå komplex för vissa saker. Så då ska vi se hur det går ;) Måste ju ha tid för skolan och så men man kan väl klämma in en liten springtur eller zumba pass på ca 15-20 min någonstans! :D Lycka till till mig dårå ;)




He is so what in what ever!

Hejsan!

Jag har fortfarande ont i kroppen så just nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Fast egentligen skulle jag behöva städa på mitt rum, det är grejer och kläder över hela rummet.. Och jag hatar att ha stökigt rum när det är skola för då hittar man typ ingenting! Jag blir snart galen!

Senare idag drar jag nog iväg på träning och så ska jag tanka. Och såklart försöka få ordning i mitt rum..
På tisdag tror jag det var, så ska kanske jag och Danni dra till stan och kolla om vi träffar Kenza! :D Hoppas väl på att det inte är för mycket folk så man kan komma fram till henne, för hur coolt skulle inte det vara?! :D
Är det någon av er som ska dit? :)

Kramar!




You are always on my mind

Godkväll.

Tanken var ju att vi skulle iväg, men så blev det inte riktigt.. Istället åkte jag till Hanna akut, men det vill jag inte ta upp här, men du ska veta att jag tänker på dig, hjäärtat!

Nu ska jag ligga i sängen, äta lite kyckling och kolla på tv. Och imorgon blir det träning! Om jag kan med tanke på min nacke och rygg dårå..




Åhååå..

Åh, min rygg verkar inte vilja bli bättre.. Jag har tagit Ipren men det hjälpte inte.. Sen är det något fel med våran micro så jag kan inte värma min riskudde och ha på.. :( Jag vet inte vad jag ska göra riktigt, kanske lägga mig i sängen och kolla på en film eller tv. Hoppas det blir bättre tills på söndag så jag kan va med på träningen!

Ikväll ska vi nog åka på lite festligheter och käka lite så det ska bli trevligt.

Det blir lugna puckar i helgen. Vad har ni för planer? :)



Åh, lyssnade på den här låten och kan bara inte sluta! Älskar både Lil waynes och Justin Biebers version!





Och Lil Wayne är så jäkla snygg!



OneRepublic - Good Life

Riktigt härlig låt som ni bara måste lyssna på ( och ni som hört den förstår vad jag menar)