Men hallå..

sdfxcxc, bebe



26/9-13

Ugh, såg nyss att klockan redan är över halv åtta?! Vilket betyder att hela dagen har gått sådär poff! 

Fick ett ryck och gick igenom hela min garderob och rensade bland kläderna. Ändå så blev det inte en sån jättestor hög med kläder jag inte använder/kan ha/ska slängas, utan det mesta veks in igen. Har alltid haft så himla svårt att lägga undan kläder och har alltid tänkt "jag kanske vill använda den en dag" och "jag kanske går ner lite i vikt så jag kommer i den igen". Händer detta? NEJ! Men fortfarande lär jag mig inte utan allt blir kvar. Fast så är det med allt, har till och med kvar en liten tom ask med salta katten så. 
 
Nu ska jag ta på mig lite varmare kläder och sedan ta med Max ut på en snabb kvällspromenad. Funderar sedan på att göra lite små styrkeövningar när jag kommer tillbaka eftersom det inte blev något gym idag (om jag orkar vill säga). 
 
Imorgon har vi skolfoto också, perfekt... Antingen kommer jag glömma det (som vanligt) eller så kommer jag inte hinna göra mig iordning, som vanligt. Men känner inte direkt att jag måste fixa till mig nå extra, varför liksom? Det är ju bara ett kort, och jag tror till och med att på de senaste skolfotona i gymnasiet hade jag samma kläder. Ett par ljusblåa jeanstights och en grå tjocktröja. Fast på fotot från ettan hade jag utsläppt hår och i tvåan uppsatt. Så lite variation. 
 
Fast imorgon är det ju fredag trots allt! 
 
-> kom på nu att i ettan hade jag en beige tjocktröja! 
 
 



Ge mig ♥

Såg finaste smyckena på Tumblr!
Tydligen kan man köpa dem och mycket annat HÄR!



Böcker

Köpte fyra stycken pocketböcker igår! Vill bara läsa alla på en gång, haha. 
 



Alltså Tumblr!

Älskar verkligen >Tumblr<, bästa inspirationskällan. Håller just nu på att kolla inspiration till i höst! 
{frisyren}
 
Nu ska jag ta och sticka vidare på min halsduk så den blir klar någon gång! 



Damn gurl.

Typ gimme your body pleez.



Tatuering!

Jag är så otroligt sugen på att tatuera mig igen.. Vet ungefär vad jag skulle vilja ha och vart den ska sitta. Men vill få min lön först så jag kan se om jag skulle kunna ha "råd" med en. Sen får vi väl se!  
 
min fina! 



Blö




Har inget att blogga om.

Blev terroriserad av en fluga hela morgonen som absolut skulle sätta sig någonstans i mitt ansikte.. Alltså ingen sovmorgon för mig. Gick upp istället och spelade Wii med Adam och drack kaffe. 
 
Idag ska jag nog städa lite på mitt rum (det ser ut som ett bombnedslag som vanligt, och till och med mamma kommenterade att det var i stort behov av att städas!) och sen kanske jag ska rensa lite jackor jag inte behöver längre. Har så många så jag inte ens hinner bära alla haha! 
 
Är det inte höstlovsnart? 



Spiders



 
 Va ute och fotade för flera veckor sedan, men fick aldrig riktigt tid att redigera klart alla förns nu. 
Jag är väldigt rädd för spindlar och håller mig gärna flera meter ifrån dem, men att se dem genom kameralinsen kändes annorlunda och när jag hittade ett tjugotal spindelnät i vår buske på gården kunde jag bara inte sluta fota, haha! 



Trött..

Söndag... Ja.. 
Kunde absolut inte somna igår natt, hur trött jag än va efter i fredags (Va på Satin med Ellen och Amanda som fyllde 18!). Trodde jag skulle slockna på en gång men kunde bara inte somna, vilket resulterade i Geordie Shore hela natten fram till 4 på morgonen. 

{Krogen förresten va så jäkla grymt. Vi förade lite hemma hos Amanda och sen drog vi till Satin vid typ kvart i elva. Dock va det helt tomt på människor först men senare kom det en del människor. Vi dansade nästan hela tiden och drack lakrits och hallonshots, jäkla goda. Mums. Sen drog jag o Ellen hem vid två och däckade i sängen.}

Håller just nu på o städa mitt rum, som va brutal sluskigt efter fredags, disk överallt, smink, kläder. Så nu va det dags, blir en totalstädning också så ska dammsuga och lägga en ny matta på golvet som jag tog från mamma. Detta kommer säkert ta hela dagen, men jag är redan trött och hungrig, haha. 

Hoppas den här veckan går lika fort som den förra, för på fredag blir det nämligen krogen igen! Hahah, awesome typ. 
 
Har faktiskt varit ute och gått/sprungit de senaste dagarna (ja inte nu i helgen då) och nu börjar det bli perfekt ute. Lagom kallt, mörkt och en massa stjärnor. Bästa som finns, bara plugga in hörlurarna och dra på lugn musik på spotify, Into the Wild med Lewis Watson är sjukt mysig!
 



Fitness.

[TUMBLR]



Let's go!

Idag kom äntligen mina Oneheat fat burner kapslar kommit! Har bestämt mig för att komma igång på riktigt igen med träningen nu, har gått allt för lång tid! (Även om Daniella och jag va ute och gick o sprang rätt mycket förra veckan)