Vill haa!
Vänta va??

Haha vad är det här???please.

Kan det inte bara bli måndag snart???Livet just nu.

Plöjer igenom Gossip Girl medan jag kämpar med att bli klar med uppgifterna. Magen kurrar också, ikväll blir det grillat kyckling och sallad, mums!
Imorgon åker jag till skolan igen, efter nästan två veckors frånvaro. Känner mig som en nybörjare igen?! Nästan glömt var min skola ligger, haha.

Om mindre än en vecka, då smäller det. Då kommer jag aldrig behöva undra vart det är jag egentligen är påväg i livet.Crash Mind over Mutant!

Borde egentligen plugga, men har spelat Crash Mind over Mutant sedan efter frukosten med Adam. Kände väl att det behövdes en liten break, men måste fortsätta i helgen om jag ska bli klar med allt! 
 Röda ögon.

Kollade nyss klart på Titanic. Herregud vad jag gråter till den filmen! Grät konstant från början till slut och tog slut på mitt papper också, haha. Nog för att det är tragist historia så är det nog tack vare musiken som jag gråter så himla mycket, den är så passande och jag gråter nästan om jag bara hör musiken på Spotify!
Så fin, Leo <3Blöt bild-bomb.

Bestämde mig för att damma av kameran och passa på att fota lite när det var så fina vattendroppar och blommor överallt! Jag hade knappt någon motivation att fota innan (eller så var det så att jag inte visste vad jag skulle fota?) men insåg nu att jag faktiskt saknat det lite. Och att jag måste leta och kolla med "andra" ögon för att hitta fina motiv, de kommer inte bara till mig. Max, Joey och Tiger tyckte också att att det var kul att få vara ute! 
 Taggaddd!

Den tredje maj, då jävlar händer det saker!!!So pretty!
Ommöbleringssugen!

Gud va bra det hade varit om man kunde flytta runt lite väggar och så i rummet, hade underlättat mycket!
 alla dessa måsten.

Måste verkligen plugga idag också, ugh..Skit måndag.

Usch.

Den här dagen kunde inte börja sämre. Vaknade och mådde fortfarande piss, näsan, halsen, huvudet och magen gjorde ont och jag kom knappt upp ur sängen. Sen kände jag på direkten att jag inte kommer få i mig något idag. Verkar som det bara blir värre, men måste försöka få i mig något nu.
 
Men hallå.Ont i alla regioner av kroppen.

Sitter bänkad i soffan under en filt och kollar på hockey. Har ont i hela kroppen nu, nacken är värst. Känns som att jag håller på och utvecklar vingar. Aj. Kan knappt vrida på nacken. 
 Mitt hjärta!

Ruth har förresten fått kattungar, dock inte hemma. Men vi tror hon lagt dem hos grannen så ska fråga dem sen om vi kan komma och kolla. Blev så sugen på att mysa med dem!! Även om de är små korvar nu som knappt kan gå och inte ens har öppnat ögonen men de är så mysiga <3

Därför kollar jag kattungar på Tumblr, hehe.Ge mig dem, nu!

Åh såå sööta! Måste ha en sån när jag flyttar sen :')