31 mars

Fick min väska och min bok idag! Alltså så glad så jag sprang från postlådan, haha. Väskan var verkligen supersnygg, precis så som jag ville ha. Sen är jag så otroligt glad att jag äntligen har boken (som jag "hittade" tack vare bloggen, yay!) eftersom jag alldeles snart har läst ut den jag håller på med nu. 
 
Imorse var jag så otroligt trött, ville verkligen inte gå upp! Men lyckades tillslut och då piggnade jag till litegrann. Dagen rullade på bra och när jag slutade åkte jag och Rebecca och köpte godis. Det var typ billigt på Willys så passade på liksom! Mulade godis hela vägen in till stan och vägen hem igen. När jag kom hem öppnade jag paketen, betalade räkningar och drack kaffe. Avslutade med en lite snabb springtur och nu har jag ätit lite omelett med broccoli (mums) och nu ska jag hoppa in i duschen sen sängen! Och läsa min bok såklart! 
 
Imorgon väntar jobb och sen löpträning med mamma. Sen ska jag nog försöka varva ner lite också, känns som att det behövs. 
 
 
Plus en riktigt rolig sak, på torsdag efter jobbet ska jag och titta på en lägenhet! WAAH. So exited! 



30 mars

Har försökt skriva blogginlägg i två dagar nu, men alltid blivit distraherad av något annat så de har inte blivit klara... 
 
Men idag är det måndag igen, tjoho! Var inte det lättaste att somna igår kan jag säga. Bara låg och vred & vände på mig.. Ser fram emot långhelg nu, behöver vila upp mig!
 
I helgen har jag inte direkt gjort något speciellt, var till IKEA i lördags med Ellen och köpte en ny stoooor byrå. Sen har jag spenderat resten av helgen till att montera ihop det monstret. Agerade chaufför åt päronen i lördags också då de var på middag, men annars höll jag på inne på mitt rum hela tiden. Blev klar igår kväll och då var jag helt slut i kroppen. 
 
Imorgon väntar jag två paket, en bok (De dödas imperium - finally!!) och en ryggsäck som jag spontanbeställde imorse klockan tio i sex.. Var på rea så kostade bara 150 kronor och så var den så snygg, kunde helt enkelt inte hålla mig! Så ja... så ser det ut.
 
Annars hoppas jag väl på bättre väder, mer motivation och att jag ska kunna springa som vinden. Det är vad jag vill just nu.
 
Btw skickade jag intresseanmälan på lägenhet nyss, wellwell!
This lipstick tho..... Love it!
Köpte världens amazeballs snygga läppstiftet i lördags, dör 



26 mars

"Ingen annan rör mig som du"
Men hallå där! Har mått lite småkonstigt hela den här veckan (magen hänger inte riktigt med, eller jag hänger inte med den..) så har för det mesta legat i min säng när jag inte varit på jobbet... Har varit ute och gått litegrann för att "få bukt på magen" men utan vidare resultat. Har ont i ryggen också, så piss. 

Var på födelsedagsmiddag i måndags för min faster som fyllde 50 och bjussade på finmiddag på resturang. Käkade jättegod mat, skrattade och åt lite till. Rullade hem lite senare på kvällen och kastade mig i sängen eftersom jag skulle jobba dagen efter. Men det var trevligt! Längesen jag var på resturang, haha. 
 
Har slutat relativt tidigt den här veckan också, igår var jag hemma vid ca 13. Men har spenderat den mesta av min lediga tid i sängen och kollat på serier. Har typ 1 avsnitt kvar av Bob´s Burgers och så har jag börjat kolla på Misfits. Ganska konstig och udda serie, men jag gillar den än så länge! Tips *host*

Annars rullar dagarna på, helt sjukt att det redan är fredag imorgon. Var tog veckan vägen liksom?! Lite läskigt ändå hur fort veckorna går, hinner inte med känner jag. 
Lönen kom ju bra lägligt också, även om jag inte planerat att köpa något speciellt. Men blir alltid lycklig av att se pengar på kontot, det kan inte bara vara jag. 
 
Idag åt jag förresten sushi till lunch på jobbet, lyxade till det lite liksom haha. Förstår inte hur mätt jag blev på det, hade tänkt käka upp min otroligt tradiga matlåda (tonfisk, pasta och lite tomater som legat sedan i förrgår..) men orkade verkligen inte det. Proppmätt! Kan man inte tro, lite avokado och ris + gräs haha. Andra gången jag åt sushi, första gången i somras i Stockholm med Daniella. 
 
Nu hade jag tänkt städa lite på mitt rum, plocka lite samt bädda rent i sängen. Fredagsfint liksom! Kan komma hem imorgon och bara behöva göra ingenting. Grymt!
 
Igår år brorsan och jag hemlagade våfflor och kollade på Big Hero 6 (alltså favoritfilmen nuuuu!) mys!
 



22 mars

- You´re never fully dressed without a smile -

Hello there my little friends. Blivit helt obsessed med Sia (efter att ha sett musikvideon till Chandelier!) so yeah. Det är vad jag lyssnar på just nu, i detta nu. Älskar att hitta nya favoriter, och jag är en sådan som byter favorit varannan dag nästan. Hittar jag en ny låt måste jag lyssna igenom allt den artisten någonsin gjort, min spotify-lista går varmt. Min musiksmak är så jäkla olik också, en sak som också varierar från dag till dag. Ibland vill jag lyssna på känslig musik, leva mig in i den och skapa mig en egen värld där låten beskriver mitt liv. Nästa dag vill jag vara värsta bitchen och bara ger alla fingret, av ingen anledning alls. Men det är så musik ska vara tycker jag. 
 
Alltså den flickan, är nog bland det mest skrämmande-vackra jag sett... Någonsin..

Idag är det alltså söndag (tänkte skriva fredag omg, önsketänk...) och imorgon är det en ny jobbvecka som börjar. Sov i alla fall inte lika länge som jag gjorde igår, vaknade några gånger under natten/morgonen och vid halv nio ringde mitt alarm. Då startade jag datorn och kollade lite Youtube och sådant. Tog lite kaffe och gick tillbaka till sängen, det tycker jag är skönt på söndagar, frukost i sängen! Ruth gjorde mig sällskap också, extra mycket gos. 
Har varit och "jobbat" också, kom hem för en halvtimme sen kanske. Nu har jag druckit en kopp kaffe och ska kolla efter lite recept på bars man kan göra hemma, som jag ska ha med på jobbet. Istället för att lägga pengar på godis och annat "gott" hade jag tänkt göra lite nyttigare här hemma. Ska bara se vilket recept jag vill ha, ska inte experimentera för det brukar inte sluta bra för mig... Annars ska jag nog ta det lugnt, förbereda för morgondagen och eventuellt ge mig ut på en promenad eller springtur. Får se hur det blir, så tråkigt väder ute så inte alls motiverad. Orkar inte heller åka iväg till gymmet, tar nog med kläder imorgon så kan jag träna efter jobbet. 
 
Känner att jag fått tillbaka lite motivation till att blogga igen, är nog tack vare att våren börjar komma. Blir så mycket gladare på våren, finally. Jag känner liksom lite att "livet kommer tillbaka", vilket egentligen inte är så konstigt med tanke på hur jäkla mörkt och deprimerande vintern egentligen är. Nu har jag lite "planerat" om några månader framåt som jag faktiskt ser mycket fram emot. Vill inte säga för mycket än, då det är väldigt färsk, men det innehåller mig, träning och morsan. Sen ett "pris" på det, sounds fun? Jag är väldigt exited. 
 
Men guys, ni får ha en finfin söndag, även om den är trist och grå, ha det gött så hörs vi snart igen. Höjj
 



Tankar

Alltså ni vet den är känslan när man hittar nya låtar som bara är så jäkla bra att man bara inte kan hantera det?? Där är jag just nu. 

Sitter med mina hörlurar på, volymen snäppet för högt för att vara hälsosamt och bara lyssnar på orden. Just nu känns allting bra, allt är underbart. Jag är inte längre sur för att det snöade igår, kommer ju ändå sakna den om X antal månader när sommaren tagit slut och det blir grått och trist. Vem vet, den kanske kom för att säga adjö och på återseende! * vinkar ut genom fönstret* See you soon! 
 
Nej men ja, är ganska nöjd med det mesta just nu. Jag har ett jobb, som jag gillar och gör mig glad. Det är inte jobbigt att gå upp klockan 5 varje morgon (dock svider det lite på torsdagar och fredagar), att inte kunna äta varm mat varje dag eller kunna ligga i sängen em hel vecka i sträck. Inte alls, för då uppskattar man helgerna mer. 
Jag känner ändå att jag har ett litet hum om min framtid, wow djupt. Även om jag inte vet vad jag vill bli eller göra resten av mitt liv. Jag är säker på att jag inser det en dag, jag behöver inte stressa. Jag har stressat mycket över allting tillräcklig. Vill vara able to ta det lite chill. Inte bry mig speciellt mycket om något, låta livet liksom hända. Man måste inte plugga nu bara för man tagit studenten, man måste inte ut och resa, man måste inte "settle down" bc vuxenlivet

Jag stressar inte över att flytta hemifrån. Det är dags när det är dags, men jag är ändå redo. När den dagen kommer, är jag redo. Jag känner ändå att det kommer ske inom en snar framtid, hoppas. 
Till en början tänkte jag väldigt mycket på om jag verkligen var redo, att liksom släppa vissa saker som ändå är en stor trygghet i mitt liv. Min familj, mitt rum, mitt hem (note; detta kommer ALLTID vara mitt hem, no matter what!) bara kasta ut mig själv sådär, helt själv. Men grejen är det att jag inte är själv, min familj finns ju faktiskt fortfarande där. Jag kan komma hem när jag vill, när jag behöver det. Och det känns så jäkla bra. 
Nu har jag ju haft ett tag att verkligen tänka igenom det, och jag känner mig redo. Det är ett ganska stort steg, men jag kan inte trampa runt på samma ställe resten av livet. 
 
Jag är väldigt spänd och nyfiken på framtiden, hur min kommer se ut. Vem jag kommer bli. Vem/vilka kommer finnas där? Så mycket att fundera på. 
😀



21 mars

God morgon! Eller ja inte riktigt, klockan är ju ganska mycket och de flesta har kanske varit vakna ett bra tag, men inte jag. Så därför säger jag godmorgon. Sitter på mitt rum och äter frukost (gröt, inte ätit det på länge) och lyssnar på lite lugn och skön musik. 
 
Idag sov jag verkligen ut, vaknade vid halv tolv. Dock hade jag vaknat ett par gånger under natten/morgonen, vid 3 och kvart i 6 när mamma åkte till jobbet och min kissblåsa höll på att sprängas. Så gick upp som en zombie, gjorde det jag behövde och tillbaka till sängen igen och däckade. Fullkomligt slut efter en vecka fullspäckad med jobb och tunga dagar ("lugna veckan" my ass!) så ser fram emot en helg med absolut noll planer. Kanske ska städa ur min bil, om jag orkar, eftersom den är så skräpig och grusig. Men annars rör jag mig inte mer än jag måste. Upd: mamma smsade nyss och frågade om vi ska träna ikväll, så lite kommer jag väl röra på mig.. 

Blir ju ialla fall ingen promenad idag, tänker sitta inne bakom rullgardinen och kasta arga blickar mot himlen. Bakslaget har kommit, våren är inte alls här för att stanna. USCH. Jag vill inte ha snö, inte ens lite. Men när man bor i Sverige är det ju inte konstigt, man borde ju vara van. Men blir alltid lika sur. Vill ju liksom damma av mina alldeles sproilans nya converse och leopardskor.. Jaja, snön stannar väl inte allt för länge (hoppas jag!)
 
Ja, annars får ni väl ha det bra. Höjj
 
Note: glömde bort min gröt, nu är den kall. Theeenks... 
 
 
 



18 mars

Om 4 månader fyller jag 20, can´t wait.
 
Alltså var så jäävla trött imorse, visste liksom inte vem jag var eller var jag var.. Så var lite svårt att komma upp ur sängen, men krigade mig upp! Tänker på att jag ska dricka kaffe vilket fungerar. Men idag ska jag försöka lägga mig tidigt så jag hinner läsa lite mer, min bok är så spännande. Är lite mer än halvvägs i boken Det viskande barnet av Mårten Sandén och den är så bra. Rekomenderar den och första boken i triologin om Jannike, första boken heter Den femte systern. Tredje boken har jag inte lyckats få tag i, den går inte att beställa någonstans så jag får typ panik. Måste. Ha. Den. 
Men vet en massa gamla böcker jag vill läsa om igen, så har ingen brist på böcker i alla fall! 
 
Annars rullade dagen på, käkade Sibylla till lunch på jobbet och slutade vid fyra. Sen jag kom hem har jag kollat youtube och druckit kaffe. Funderar på att gå på en snabb PW snart, eftersom det inte blev något gym. Har sådan "kramp"/träningsvärk i mina fötter (!) efter att jag hoppade hopprep ca 10min det sista jag gjorde både igår och i måndags så jag behöver gå bort smärtan. Måste bara hitta orken, liksom. Men updaterar min spotify-lista med lite bra musik så snart är jag nog taggad. 
 
Det är helt sjukt va fort veckorna går, det var nyss helg och redan onsdag?! Veckorna springer förbi när man jobbar 5 dagar i veckan. Det är liksom dubbla känslor där, skönt med helg men det går för fort ibland. Jag hinner inte med ens... Snart ett år sedan jag tog studenten, men det känns som att det bara var några månader sen. Kommer väl vakna en morgon och inse att jag är 30 snart... Hujedamig. 
 
Weheartit
 



Vasaloppet -15!

Glömde ju berätta att jag var i Sälen förra helgen, för pappa åkte nämligen Vasaloppet igen! Vi åkte dit på lördagmorgonen sen stannade jag och brorsan till måndag då vi åkte hem till jobb/skola. Mamma och pappa stannade en vecka, aviis! Stugorna är nyrenoverade, superfräscha och så jäkla fina. Blev typ tårögd när jag gick in, allt nytt i köket och badrummen. 
När vi kom fram satte vi oss framför tvn, drack lite rosé och kollade på tv. Gick och la oss rätt tidigt, läste ett tag innan jag somnade. Vaknade på söndagen av alarmet, gick direkt och satte på tvn. Letade efter pappa på tvn och åt semla och pimplade kaffe. Lite senare körde vi mot Mora, gick på "marknaden", plockade på oss en massa gratis prylar och mat de delade ut och såg till sist pappa gå i mål. Underbar känsla, eftersom jag var lite orolig då pappa blev sjuk en vecka innan och fortfarande var lite hostig etc. Men kämpe som han är tog han sig i mål, på tiden 8:52 (vilket var bättre än förra året!). Han var knappt människa när han gick i mål.
 
Såklart var det superfint väder på måndagen när Adam och jag skulle åka hem, men det var ju bra roadtrip väder. Vi stannade till vid Stadium outleten och där köpte jag mig ett par kompressions träningsbrallor, som jag har på jobbet. De är skitsköna, var billiga (499:-) och ser ut som dockbyxor. Trodde det var skämt när jag tog fram dem, storlek L såg inte ens ut att passa en 6-åring liksom. Men fick (otroligt nog) på mig ett par strl. S! Ska testa ha dem på gymmet någon gång, mamma älskar dem. 
 
Skönt att tänka att man ska tillbaka om ett par veckor, och få testa på backarna för i år!
,
1. Bästa pizzerian Selins, i Vansbro. Pizzan "Bantarens mardröm". 2.Vasalopps-frukosten, semla och kaffe. 3. Målgång.



16 mars (?!)

Min blogg är typ död nu för tiden, vilket beror på att jag jobbar 5 dagar i veckan och spenderar helgerna i sängen för det mesta.. Det händer liksom ingenting som är värt att berätta om, samma jobb, samma vardag, samma helger. Så rullar det på. Vaknar upp och inser att det redan är mars liksom, tiden springer iväg. 
 
Kan väl berätta lite om jobbet, att det funkar galant. Jag stortrivs, delvis för att jag har en sån härlig kompanjon jag går schemat med. Varje dag skrattar jag så jag gråter, skämtar och fånar mig, vilket är guld. Jag har sån positiv inställning när jag åker till jobbet halv sju på morgonen, no hard feelings alls. Inte ens på måndagmorgnarna. Hur bra är inte det?! Har gått på det här schemat ett par veckor nu (ca 4-5) och är lika positiv nu som andra veckan, och om det fortsätter såhär kommer nog inte det förändras. 
Ser fram emot att jobba i sommar också (hade lite frågetecken ang. det innan idag, men fick svar på dem!). Ser fram emot att kunna vår rad som rinnande vatten en dag, vara lika bra som henne, noga och veta "allt". Tror inte man kan exakt allting eller är helt "fullärd" någonsin, men ni förstår!
 
Förutom jobbet har jag försökt komma igång med träningen. Dock blev det inte speciellt mycket gym förra veckan då jag var hund-, barn- och husvakt. Men den här veckan ska jag komma igång, varit där idag och kört lite mage + rumpa. Sen gick jag en snabb promenad här hemma med hundarna. Har fått lite känningar i ena knät vilket känns mindre kul.. Hoppas att det försvinner och inte sitter i.. 
Dock har jag otroligt dålig motivation just nu... Känner inte riktigt att det händer något med kroppen, förutom att jag mår bättre, sover bättre osv. Vilket iofs är jäkligt bra, men jag vill ha mer. Vill se resultat, bara något. Jag känner ju att jag blir starkare. såklart, men kroppen förändras inte som jag skulle vilja. Behöver ta mig i kragen ang. maten, men ingen vidare motivation där heller. 
 Idag i alla fall, har jag jobbat, tränat och sen var jag en sväng till mormor och morfar. Blev bjuden på kaffe, fick några "livs-råd" av morfar och hjälpte honom med datorn i gentjänst. Fick med mig en påse nybakat bröd och en egen kastrull hem. De är bra dem. 
 
Var så sugen på att gå ut och gå när jag kom hem så kopplade hundarna på en gång. Men Joey ville inte gå så långt, han insåg att maten väntade hemma och satte sig ner i protest. Så fick vända tidigare än jag egentligen ville, envisa hund. 
 
Nu har jag druckit lite te, lyssnar på musik och kollat runt lite bloggar. Ska snart börja göra mig iordning, packa lite för jobb imorgon sen lägga mig på spikmattan och läsa. 
 
Jag är mer aktiv på typ Weheartit och Instagram (not so much), så ni veeet!
 
 Igår morse, när jag spenderade större delen av morgonen i sängen med Mymlan.