Äntligen!

WOOHOO!!


Ett glädje rop från mig här! Hade sista provet idag och det gick nog ganska så bra! Så jäkla härligt för nu kan jag bara chilla galet! Idag fick jag också reda på att jag får g i matte vilket är jätte skönt eftersom jag gtt och varit orolig.
Idag stod jag och eve i kiosken på fröjevi, och vi trodde att det skulle vara as tråkigt.. (men vi hade en riktigt bra utsikt haha! A-lagets killar tränade precis utanför!)
Nu ska jag duscha och kolla på tv. Imorgon får jag se vad som händer, har lite planer men de är inte säkert.

Vi hörs puss och kram!



Glory Daze


Hejsan allihopa!

Just nu kollar jag på Glory Daze på 6:an. Riktigt bra serie måste jag säga! Helt i min smak. Haha ni kanske blir lite fundersamma på bilden, men kolla på avsnittet!

Idag har jag och familjen firat morsdag med att dra och fiska. Det var riktigt roligt och jag fick upp min fisk efter många kast haha! Vi stannade där till halv åtta då vi drog oss hem för det började regna.
IMorgon har jag kemi prov, och det känns ju bra att jag inte tränat i helgen.. Jag har haft fullt upp hela helgen med födelsedags kalas och fiske. (måste bara berätta att igår åkte vi go kart i örebro och det var så jäkla roligt! Ska jag göra om snart!) Men jag läser imorgon.. Så får vi se hur det går.

Nu känner jag hur trött jag är och om jag ska komma upp imorgon så ska jag nog lägga mig snart!

Vi hörs kanske imorgon, pussar och kramar!

Ps. Jag har slingat mörkblonda slingor i håret och bilder kommer snart!
Ds.




Movie ♥


Den vill jag se! Ettan är ju super kul, då måste andra vara det också.



Clothes ♥

Från Bikbok



Clothes ♥

Från Gina Tricot








give me everything tonight



Här sitter jag och myser i min nya jumpsuit från Gina tricot! Köpte (äntligen) den idag när vi var till Örebro. Mamma köpte en ny lap top, fusk!, och en ny telefon. Sen var vi och frågade om de kunde laga min mobil men nehej.. Då måste vi ringa till Sony Ericson.. Den här gången blev det inte donken till mat utan Kina mat som var super gott!

Senare idag/ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog äta lite sallad och kolla på tv med min familj och mysa.
Nu ska jag mysa vidare och kolla klart på Get a clue som går på fyran.


De här är också riktigt snygga! Kanske blir nästa inköp, vem vet?



Anna shorts Blue black (5120) 249 SEK



låt mig höra kärlekens tunga..


Hallojsan!
Just nu händer inte så mycket. Jag kollar på scrubs och kollar runt lite bloggar och så. Jag är ju kompledig imorgon så ingen skola för mig! Istället ska jag till örebro och köpa trosor och mamma ska köpa en dator.
Just nu kraschar allt för mig! Mobilen, datorerna, internet, ALLT! Jag hatar tekniken.. I alla fall när den inte fungerar haha!

Kom på nyss att jag har smink som jag måste tvätta bort innan jag somnar.. Och egentligen hade jag behövt tvätta håret men det får jag göra imorgon bitti istället.

nu ska jag nog börja göra mig klar för sängen, godnatt!



naaaw!


Kolla vilka sötnosar jag har hemma! De är födda idag av världens bästa Ruth! Det är bara en på bild men alla tre ser nästan likadana ut, bara det att en är lite mörkare i pälsen!




Spain! Barcelona!








Mer bilder från Barcelona kommer någon annan gång!



Spain!

utsikt från vårt hotel rum











lille Isak :)






Glasbåts tur!











Sen kommer bilderna från Barcelona!




when you say nothing at all

Hejsan!
Idag slutade vi tolv, så jag kom hem tidigt och det var riktigt skönt. När jag kom hem så drog jag på tvn och har suttit där hela tiden sen dess, och det gör jag utan skuldkänslor eftersom jag inte har några läxor att göra! Fast jag har prov på måndag men det tar jag imorgon för idag orkar jag inte göra någontin! Men jag ska snart åka och hjälpa min morfar och mormor att släppa ut kossorna. (fast det hade ju inte gjort något om jag slapp, menmen..) Och sen har mitt lag match men jag är inte med eftersom min hals blivit sämre igen.. åååh.

Jag hade tänkt att om jag hinner (och datorn inte krånglar så himla mycket) så kanske jag kan ladda upp lite spanien bilder! Okej, nu ska jag fixa lite till

Hejsvejs!




Attitude

Hejsan!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik fast jag ska nog snart gå pch lägga mig, så himlans trött! Idag i skolan var jag också trött och ville bara hem och sova! Så tidigt i säng idag haha (om jag inte kollar på tv hela kvällen..)
Jag får se om jag lägger in lite bilder i datorn snart så kanske det kommer bilder från spanien m.m. det är väl lite sent men har haft fullt upp som sagt :)
Men vi hörs, puss!



stoppljus

jag har bränt hela ansiktet och hela framkroppen!!! inte så snyggt...

I dag solade jag hela dagen till typ två då Danni kom hit så vi drog till frööööövi och chillade på pr. Hon spådde att jag ska gifta mig med ..... och vi ska bo i fellingsbro(?!) i ett slott med 3 barn och katt. Jag hade helst velat bo i Thailand eller Bahamas men nejnej.... Sen drog vi och käka glass och sen vidare till träningen. Efter träningen mulade vi kladdkaka och sen drog vi och tog årets första dopp! (iaf för min del) och det var svinkallt så jag tror jag blir förkyld eller får urinvägsinfektion buhu! Och sen drog vi till tempo igen för att köpa bröd, plus att jag inte hade någon bh på mig eftersom jag glömt lägga ner en så jag körde lite fritt, haha! Tur så hade jag en tjock tröja på mig!
Sen på vägen hem så såg vi en as snygg kille nära mig!! J A G  H Ö L L  P Å  A T T  R A M L A  A V  C Y K E L N!!! haha jaja nu ska jag duscha, godnatt!



mums!

sitter och äter kall mos med någon korv sak...  Skulle nog vara godare varm men jag orkar inte... Jag är emo just nu så jag ska lägga mig i sängen och dö... Haha okkej kanske inte dö men sova bort all skit från idag. VERKIGEN inte min dag. jag orkar inte ens skriva om verkligen... gud ge min en säng nu!



@skolan

Sitter i skolan och ska jobba lite till No-fördjupningen. Sen ska jag till tandläkaren om typ en kvart och kolla på mina tänder (och kanske bleka lite mer, hehe) Så det är chill! Och senare har vi match mot GSBK och jag hoppas på vinst! :D

Nej nu ska jag jobba vidare så vi blir klara tills torsdag nästa vecka.. Hejsvejs!


sööööta