Beautiful things...
Guess what..

 Kräftskiva.

Har nyss dukat och gjort paj, sallad och skurit gurka o morötter och gjort dipp för ikväll blir det lite halft spontan kräftskiva här hos mig! Det blir jag, Amanda, Adam, Daniella och Rebecca som ska ha lite mys. (väntar bara på att de ska komma hit så vi kan fortsätta med pajen haha, och börja äta..!)
 
Idag har förövrigt varit en väldigt lugn dag. Vaknade vid nio för Daniella skulle till jobbet så gick upp och tog kaffe i soffan. Hade tänkt gå o lägga mig igen för att sova ut men fastnade framför barntv med Adam. Sen började jag (som vanligt) att städa.. Har blivit lite en del av vardagen nu. Och sen ringde min kära vän Sofie och kom hit och hängde ett tag, drack mer kaffe och kollade på gamla foton. Sen kom Daniella hem och så chillade vi lite mer. 
 
Nu ska jag se efter om det finns något mer jag kan göra, kanske rätta till något på dukningen (haha). 
 
Vi hörs, ha en trevlig lördag allihop vad ni än har för er! 
 
Tacos sen igår, mums.
 2011

Haha, minns ni när Daniella och jag hade våra "uppdrag"? När vi skulle äta kattmat, vilket va det vidrigaste jag ätit.
http://sarathemagnific.blogg.se/2011/november/uppdrag-bevis-2.html#comment (länk till kattmaten) 
 .
fan

Ibland vill jag bara skrika fuck you, du är en sån idiot. Torsdag 22 Augusti.

Andra dagen sista året i skolan, och även den en kort dag. Slutade efter första lektionen som var svenska och hann med 11.01 tåget! På lektionen gjorde vi inte heller något speciellt, pratade lite och sen fick vi i grupp prata om de tidigare svenskakurserna och vad vi vill få ut av den kommande. 
 
När jag kom hem så tog jag tag i städningen och dammsög hela huset + mitt rum. Och sedan njöt jag av en kopp kaffe och en bit kladdkaka från igår! 
Min mage kurrar så det ekar i hela huset, bäst att ta en titt i kylskåpet efter något ätbart innan jag går under! 
 
P.S Imorgon är det redan fredag också! Tacos står nog på schemat och det ska bli myspysigt!
 .
Marry me.
Livet som sambo.

Daniella och jag bakar kladdkaka, den ska vi äta när det är Idol!
(från igår) e
 Let it grow.

Alltså, nu är det så att.. Imorgon börjar skolan igen. Mitt sista sommarlov i mitt liv är slut. Idag är den sista sista dagen tills skolan börjar. Sug på den. 
 
Vaknade klockan halv sju idag, väckte Adam och fick upp honom ur sängen. Åt lite frukost med honom och sen sa jag hejdå till honom när han cyklade till bussen. Lilla pojken börjar sexan redan, "They grow up so fast!" 
 
Efter det har jag bara städat och gjort andra vuxensaker. Gav katten mat och gosade lite, hämtade tidningen, plockade i diskmaskinen, torkade av alla bänkar o bord, rensade skafferiet och kastade gamla saker, torkade av därinne, fyllde på vetemjölburken, gjorde rent locket på sopkorgen och sen plockade jag in tvätten. 
 
Men när magen började kurra tog jag en kaffepaus och hamnade här. The Rolling Stones "Shake your Hips" hörs i hela huset. 
 
Nu trycker tydligen Joey att jag ska göra något vettigt för han är kissnödig! 
 
Säger det åter igen, imorgon börjar skolan. Om ni hade glömt. 
 
P.s Igår kollade Adam och jag på "The Lorax", den va bra och låten i slutet va asbra, haha. Let it grow heter den, sök på Spotify!!18 Augusti

Fotade nyss bilder på mina ärr sen jag krockade och skickade till länsförsäkringar, insåg att mina knän ser helt snea ut..