13 april 2016

Förkyld, igen.
Jag har varit hemma sjuk hela den här veckan nu och jag börjar bli så rastlös...! Det känns som att dagarna går utan att jag får något speciellt vettigt gjort plus att det är så jobbigt eftersom jag liksom inte kan träna. Då känns det som att jag går runt och lägger på mig kilon istället, förstår ni hur jag tänker? Eftersom jag bara är hemma. Jag försöker komma på saker jag kan göra för att "förbränna" lite men det går inte så bra, jag dammsög och tvättade igår, soporna behöver inte gås med än och där tog typ mina förslag slut. Jag vill ju inte heller överanstränga mig så jag blir sämre (med tanke på hur det gick senast när jag var förkyld, i mer än fyra månader) Spenderade förmiddagen med att kolla på när Tobbe spelade tvspel sen åt vi "brunch" innan han åkte till jobbet. Sen dess har jag typ kollat Youtube och målat i min mindfullness målarbok. Nu håller jag på och försöker rensa lite i mina lådor och flyttar runt en massa i lägenheten. Kastade en massa gammalt smink som jag haft sen typ högstadiet, vilket var ett tag sedan men som jag bara inte haft hjärta att kasta. Ekonomisk eller så har jag bara svårt att kasta fullt fungerande saker. Antar att jag fick lite nog nu, bara jag inte ångrar mig sen haha. 
 
Jag tror att jag tänker så mycket på just "lägga på sig kilon" och just det eftersom jag inte tränat ordentligt på ett bra jävla tag, det börjar sjunka in nu och jag är rädd för att inte få på mig jeans en dag. Vi har unnat oss en hel del också de senaste veckorna men då har jag ju liksom jobbat och jag rör mig ju jättemycket på jobbet, men nu när jag bara går hemma tänker min hjärna att jag ska vakna upp 20kg tyngre bara sådär. Vill verkligen komma igång med träningen ordentligt igen när jag blir frisk sen, nu har jag "slappat" alldeles för länge. Behöver bara få mig en skjuts med motivationen, som verkar vara som bortblåst. Har inte känt mig som mig själv sen jag blev sjuk då i september. Och det gör mig galen. 
 
Annars? Inte mycket, Tobbe jobbar kväll den här veckan så vi har bara setts en snabbis på morgonen och sen när han kommer hem vid typ 12 på natten. Oftast har jag redan legat däckad då och orkar bara säga hej. Men på fredag åker vi till Sälen med min familj, vilket ska bli jättekul och mysigt. Ska bli skönt med lite semester också, vila upp sig lite! 
 
Nej vänner, nu ska jag fortsätta här, kanske göra mig en kopp te och spela lite ps3. Ha det bra, så hörs vi!
När vi skulle på bio i lördags, han är helt inne i och kolla bilar på Instagram. 
 

Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)