this is a song to the ladies..

Kom nyss hem från träningen, som gick bra förutom den jäkla snön! Jag vill absolut inte ha mer snö! Nu vill jag ha vår så det sen kan bli sommar! O herregud så många utropstecken 8) Men det är liksom så jag känner just nu.. !!!
Just nu medans jag skriver detta ''arga'' inlägg eller vad man nu kan kalla det, så lyssnar jag på min favoritlåt just nu! Fast jag vet inte om den är så passande att lägga ut i min blogg... Haha, det låter lite fel men man vet ju inte vilken ålder det är på de som läser min blogg :) Kanske gör det endå :D haha bra Sara!
Jag måste duscha snart för jag har grus i håret! Inte så fräscht, nech. Så det blir en riktig skrubb för mig ikväll! :D
OCH imorgon är det fredag och det är najs, för då ska jag på filmkväll hos fredrik (vilket är sjukligt trevligt eftersom vi alla inte har setts på typ aslänge!) och bara chilla.

vad har ni för planer för helgen då? :D

bild i repris,jag orkade inte leta efter en! Lev me't!



I mina lurar...



Låten Snitch med Akon och Obie Trice var det första låten jag hörde med Akon, och efter det så var jag helt fast! Det var några år sedan och jag älskar honom ännu idag! Jag kommer ihåg när jag fick hans skiva Konvicted i julklapp och jag började gråta! Akon var en utav de första riktiga idolerna jag haft i mitt liv. Någon av er som också gillar Akon?



Hapiness

Kom precis hem från linde, badade med Sofie och efter det käkade hamburgarem, mums!
Idag i skolan hade vi elevensval, och jag och Daniella fick vårat förstahandsval som var Photoshop! Vi fick låna kameror och så skulle vi ut och fota porträtt. Det gick väl bra när jag tog på Daniella men när hon skulle ta på mig så kunde jag inte vara seriös.. Jag gillar inte att bli fotograderad så det blev en del oseriösa, haha Näsby! Sen nästa gång så ska de prata lite om photoshop och sen får vi redigera! Det är riktigt roligt!

Nu funderar jag på att städa lite på mitt rum för det är massa saker överallt.. Sen ska jag nog dra på en film och sticka lite så jag blir klar nångång. Jag funderar även på att försöka lägga mig tidigt ikväll eftersom jag varit trött varje dag den här veckan plus att det är nationella imorgon! Det är laboration i Biologi.. De som har gjort den säger att det inte är svårt, men man kan ju aldrig vara säker.. Håller tummarna ialla fall!

vi hörs imorgon, pusshej!

gammalbild



Tävling!

Jag är med och tävlar om en HEL onepiece på vadfanskajagheta.se, va med du också!
Skriv att du är med och tävlar och vilken färg du vill ha på hennes blogg som du kommer till om du klickar på bilden!

Lycka till!
Nu håller jag tummarna!



I mina lurar...



(Klicka på bilden)




Tävling!

Knorkan som hade tävling om ugglehalsbandet har en ny tävling, denna gång om en jättesöt ring! Jag är med och tävlar, var det du med! Klicka på bilden!  Klicka här för att komma till Knorkans facebook!



Pedagogiskeftermiddag!

Slutade ju klockan tolv idag så jag har varit hemma ett tag. Men jag har verkligen inte gjort någonting, typ bara chillat lite här hemma, nu när jag är ensam! Fast Adam kommer om typ en halvtimme..
Idag hade ju jag utvecklingssamtal, och jag fick bara en massa beröm! Jag behövde bara sitta där och lyssna på hur duktig jag är i skolan och att jag tar ansvar. Jag älskar min lärare Thomas hahha!
I kväll ska jag på träning, styrka och teknik (jag ska ju bli biff, haha!).  
På måndag ska vi till linde och köra livräddning.. Vi kommer nog ha en sån här docka som man ska ta upp från bottnen av poolen. Usch, hoppas att dockan inte är för tung så någon får livrädda mig istället där nere på botten! :o (ska nog träna lite extra styrka idag så jag orkar haha)

Nu ska jag nog göra lite matte, eller träna på so:n som är tills imorgon!




Skolan

ska snart göra mig iordning till skolan, ska bara äta frukost först. Idag går vi bara till klockan tolv, vilket är grymt skönt för då kan jag gå hem och sova (jag sov ingenting i natt men det får ni kanske höra mer om senare) men nu måste jag skynda, hejdå!



I mina lurar...



Det gick inte att få in låten på bloggen, men klicka på bilden för att lyssna








måndags-mys med skräckfilm

Just nu kollar jag på Psalm21 (klicka på länken om du vill veta mer om filmen) med Amanda och mamma och myser lite. Får väl hoppas att jag kan somna ikväll så jag inte blir för rädd, haha :)
Jag har förresten fixat en ny ''grej'' till min blogg, eller vad man ska kalla det. Tänkte dela med mig lite utav musiken som spelas i just mina hörlurar, och lägger nog in en redan idag, och ni får gärna skriva vilka låtar ni lyssnar på :)

Nu börjar filmen bli så läskig att jag tror att jag ska hoppa ner mellan Amanda och mamma, haha! :)

Godnatt!

osminkad tjej!



Måndag, ny vecka

Måndag idag och jag var helt slut imorse eftersom vi ställde om till sommartid igår och får därför sova en timme kortare! Pappa väckte mig klockan tio i sju så jag hade bara st'ngt av alarmet och somnat om.. Därför hann jag inte riktigt fixa mig idag så jag hade en tjocktröja med något rött typ läppglans eller vad det kan vara och inget smink.. Fast det var rätt skönt endå att gå helt ofixad, jag gillart! Jag fattar verkligen inte de som sminkar sig och fixar håret varje dag, varje vecka!? Det skulle jag inte klara av.. Tänk vad mycket pengar som går åt till smink..
Nu lite senare ska jag dammsuga huset för jag är så jäkla duktig (eller inte, jag måste) och göra klart matten, ja samma som jag tjatat om sen i fredags.., och träna på so:n för vi har prov på onsdag på första världskriget. Herregud, den här veckan kommer inte bli chill! Förutom imorgon för då har vi pedagogiskeftermiddag, det betyder att vi slutar efter lunch, inga fel!

Jag bloggade förresten inget i helgen eftersom jag var hos Hanna hela helgen (bilder kommer kanske senare idag om jag hinner)! + så hade vi match i söndags mot Syrianska som vi förlorade med 2-1, men de spelade inte direkt så mycket fotboll om jag säger så.. Så vi vann på spelet, de fick bara mest mål..

Vi hörs kanske senare, kram!

EN gammal bild från när jag var blond!



Film-Tajm!

Just nu kollar jag på Last song med Hanna. Vi har bestämt oss för att dygna! Haha vi är verkligen knäppa tillsammans :) Vi har nyss druckit lite kvällskaffe, mums. Nej nu ska vi kolla vidare, hejsvejs!



Våffel-fredag!

Bara jag som är glad för att det är våffeldagen idag?! :D Det var extra kul eftersom vi fick köpa våfflor i caféterian för bara en femma styck! Daniella och jag delade på en med grädde och jordgubbssylt på, muuums! Det satt extra fint när man var jätte hungrig!
Dagen gick faktiskt rätt fort, ovanligt haha, och det var skönt.
Kul, nyss typ snöade det sjukt mkt, fast nu skiner solen så den smälter, jag tycker vårväder är konstigt..!

Ska nog packa klart, hejdå!

Mumsig våffla




Godmorgon!

Just nu sitter jag här och äter frukost, en kopp kaffe och en macka med ost, och typ kollar vad jag ska ha på mig. Fast det är tur att jag inte behöver sminka mig nu, för vi har idrott direkt på morgonen så jag gör det efter det. Men jag börjar bli lite stressad för jag har inte valt kläder än eller fixat håret, oherregud vad fort tiden går! nej nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinnna med bussen, hejsvejs!




redo för sängen snart

Duschade för en stund sen och drack typ precis upp kaffet. Hanna ringde också en sväng och bjöd på goda skratt (som alltid), jag älskar dig hjäärtat (L)
Nu ska jag nog stänga ner och läggamig och antingen läsa eller sticka. Imorgon skola och sen drar jag till Hanna och sover där! Det ska bli superkul!

nej nu är jag trött! Godnatt!

Hahah söt tjej!