Still a better lovestory than Twilight.

 
Mysigaste kortfilmen, awh!
 Nu är vi igång igen!

Det går bra att höra av sig, antingen till mig eller mail, om du skulle vilja beställa väskor!! Eller om man vill ha mer information. 
 Sommar kom nu!
korthårig....!

Lät mamma fräscha upp mitt hår lite.. Känns lite konstigt bara med "kort" hår när jag hade rätt långt innan, dock var mycket slitet och mitt kära hår skrek efter en klippning. Så får offra mig haha. Växer ju ut igen, men det blir väl samma visa om och om igen. Fattar inte vad egentligen som sliter så in i bomben på mitt hår!? Plattar inte, använder inte hårfön, kammar inte så ofta och när jag gör det använder jag en vildsvinsborstborste (haha jobbigt ord) och det ska inte slita lika mycket på håret, har jag för mig. Men sen sliter ju allt på det egentligen, tröjor, jackor, mössor, stolsryggar, ditten och datten. Kommer nog aldrig få mitt rapunzelhår.. Suck. 
 
Nu ska jag kolla lite youtube och sen somnar jag nog rätt snart, zznark! 
 Gott och blandat!
.
Träningsvärk!

Min rumpa och mina ben är döda efter gårdagens gym!Det är svårt att få saker ogjorda..

.. och nu efteråt känns det så förjävligt. 
 
Det är såna här lite sena kvällar som jag börjar tänka, på allting mellan himmel och jord. 
Saker som jag gjort, inte de jag är särskilt stolt över heller. Det är så illa att man ska komma på sånt i efterhand, att det inte riktigt föll på plats just då. Att man var sådär jäkligt ung och dum, inte visste bättre. Inte riktigt tänkte på konsekvenserna. Vad som skulle ske. Förändras. Ingenting. Borta. And you can blame that shit on me. Det är det värsta. Det var jag, ingen annan. Jag
Det är svårt nu i efterhand att förstå hur man egentligen tänkte då. Vad fan snurrade runt i mitt huvud då? Hur blev det som det blev? Hade jag verkligen inget vett alls? Var jag så förskräckligt blind? Döv? Stum? Jag tror jag var rädd. Hela tiden. Riktigt jävla rädd. 

Karma. Det är något jag börjat tänka på rätt mycket den senaste tiden.
 "Inom buddhismen är karma resultatet av en människas handlingar, ord och tankar under hennes livstid."
Gör man något bra för någon, får man bra tillbaka. Gör man något dåligt, ja ni förstår kanske vad som kommer, får man dåligt tillbaka. 
Jag fick dåligt tillbaka. Mycket. I olika form och i olika styrkor. Jag behöver inte säga allt, men det har varit ett händelserikt år, kan jag säga. Jag har varit lycklig, många gånger, det har jag. Men ofta efter ett sådant lyckorus har alltid karman funnits där och slagit till, hårt. 
Men jag hoppas att jag har blivit förlåten, att jag slipper oroa mig för vad som ska komma härnäst hela tiden. Att den dåliga karman släppt taget om mig och låter mig vara glad, länge. Så jag slipper kniven i ryggen, för det tar på en. 
 
Jag antar att jag bara sökte bara den lyckan jag tyckt jag saknat, och därför blev det som det blev. Jag vet inte om jag någonsin kommer glömma de misstagen, någonsin gå vidare helt. Aldrig. Kommer alltid ha det på mina axlar, men att jag kan känna att såren läkt. Nu får jag bara leva med det stora fula ärret i min själ.  
 
Jag vet inte.taggarå.
Tidigt imorgon..

 
Spartacus får stå för bilden!
Imorgon kommer jag komma jättetidigt till skolan..... Kommer somna i skolan för jag kommer va så trött, puh. Aja, ska försöka sova nu.. Godnatt!Mysig dag med familjen!

 
Startade dagen med att åka till gymmet med mamma, pappa, Adam och Hanna. Slutade med att vi blev kvar där i mer än två timmar (!) men fick tillslut slita oss för när vi kom hem så tog vi bara på oss varmare kläder och åkte iväg med skotern för att grilla korv! Så himla fint väder och inte så jättekallt, perfekt. 
Jag och mamma höll på att dö av skratt när vi åkte för vår skoter är lite bombstyrlig, på riktigt, och det går nästan bara att köra rakt. Och så var det jätteguppen på gärdet så vi höll på att välta ett tag. Sen när vi åkte hem gasade pappa på lite och vi skrattade ännu mer, mysig dag med familjen!
 
Nu ska jag kolla om jag orkar plugga lite och sen ska jag lägga mig och kolla på sista avsnittet av min favoritserie, Spartacus Blood and sand. Kommer avlida och kan inte vänta tills jag får börja kolla på andra säsongen, även om Andy Whitfield tyvärr inte är med. RIP <3Nu blir det taco- och filmmys!
Lite kvällsinspiration!
Har mitt kaffe i allafall!

Nu sätter jag igång o pluggar.. Måste bli klar med hemprovet idag, men har lite panik för hittade inte något bra att skriva... Önska mig lycka till, haah!Svar från Fritidsresor!

Minns ni mitt inlägg från igår ang fritidsresors reklam? Om inte har ni inlägget HÄR.

Kollade mina kommentarer och hade fått en kommentar från Informationsavdelningen på Fritidsresor! 
 
Jag måste bara få svara på det att det är en av de roligaste reklamer jag vet och jag är glad för deras skull att det blev en sån succé! :D Blir ju jättesugen på att åka utomlands också, han är ju faktiskt lite utav en hunk!