@RENA sängen!

Ligger i sängen och kollar på House. Sjukt skönt med ett rent och fräscht rum! Har verkligen längtat efter ett rent rum!
tuffingen!



Rummet = klart!

Status = Cozy!
Fula suddiga bilder, men jag tog dem lite snabbt!

Före:
dust
Men nu ska jag kolla på tv med min mor och min syster! Hare gott!



just nu..

Gammal goding!



Almost done!

Torkade nyss golvet (två gånger!) och nu ska jag väl plocka lite grejer vart de ska stå och så. Sen när mamma kommer hem ska vi leta reda på gardiner, vill helst ha ett par spets men de kan vara så att Amanda har dom.. Så det får vi se  vad det blir för några. Annars är jag snart klar. Hämtade alla sängkläder och filtar utifrån nyss och de hade hunnit bli lite fuktiga.. Typiskt.. Måste ta in min matta också så det inte regnar på den! Den hänger på min moppe.  Det är så tomt på mitt rum så det ekar haha! Alla mina grejer står utanför rummet och blockerar Amandas rum moahahahhaha, rätt kul ju..
Ikväll ska vi käka bakad potatis och skagen röra! Mums!



fucking filmtajm!

NU ska jag kolla på tretton och städa! GOGOGO!



Hare gött igelkött.. bättre än mig iaf..

Halloj!
Ligger som en påkörd bäver i sängen och kollar på Tjenare Kungen och har världens fetaste mensvärk.. Och på det en grym förkylning! Bra kombination alltså, älskart verkligen.. Ska snart trycka i mig lite mat och sen dra igång med städningen om jag nu orkar.. Eller så kollar jag på filmen och städar när den är slut. Har ni sett Tjenare Kungen? Asbra film verkligen.
Som sagt idag ska jag städa rummet och sen när det är klart så ska jag nog ligga i sängen och dö.
"En böld i röven är ju inte så fräscht, hehe.."






Sjukling...

Har bäddat ner mig i sängen med en kopp te med honung och kollar på några bra filmer! Härligt. Och imorgon blir det städning.
Ha en bra natt!



Ever fallin in love with someone like you

Snart drar jag och Hanna iväg till Frövi för att handla lite godis och sen ska vi kolla på träningen och kanske kasta lite (är inte med p.g.a halsen). Skönt med en hel lugn söndag när städning väntar imorgon! Börjar verkligen bli dags att grovstäda för det är så skitigt så jag avlider nog snart!!
Vi hörs!
Just nu.
Gosh snygg!! Aaron Johnson!



Kort om helgen!

Behövs lite uppdatering typ!
I fredags hade jag först skola och sen åkte jag hem till Hanna och lämnade lite grjer. Men drog hem på direkten för att packa lite bättre och lämna datorn och idrottskläderna och sen hann jag säga hejdå till mammsi som åkte till Ullared (kommer nog bilder senare på vad jag fick) och sen åkte jag tillbaka till Hanna. Men vi åkte nästan direkt och handlade godis och sen åkte vi då till stora idrottshallen. För det var  ju innebandynatten. Jag hade roligt där jag satt i sekretariatet med lite gött folk och nästan bara chillade. Tjänade 160 spänn på det! Vi kom hem vid ca kvart över tre och då var vi superhungriga (jag hade inte ätit sen klockan typ tolv?!) så då käkade vi lite nattmacka sen la vi oss i sängen och kollade på Tarzan! Men vi somnade tidigt! I lördags vaknade vi klockan 13.10 (!) och då låg vi kvar i sängen typ en timme sen gick vi ner för lite frukost/lunch som bestod av ägg och bacon sen macka och te/jucie! Sen satt vi kvar och käkade i två timmar i sträck! Tog lite fika efter brunchen, sen bokstavligt släpade vi oss upp för trappen och till sängen för mer film! Då kollade vi på Marmaduke och sen The las airbender! Riktigt rolig film men den kunde ju varit bättre (Men Aang var otroligt söt! Sen åkte vi hem till mig och sov här till idag. Vi låg i sängen och kollade på film, 17 again sen Yrrol och käkade popkorn!
Idag har vi kollat på film och ätit, ovanligt? Sen drar vi på träning! Fast vi ska inte vara med utan bara kasta lite för vi snorar och har ont i halsen! Usch! Och ikväll ska jag kanske städa mitt rum om jag hinner/orkar!





Nu..

..blir det att kolla på Eclipse med Hanna! Mys-söndag!



godnatt typ!




tröttt!

Fixar nog det sista på powerpointen och städorden imorgon...Hinner inte nu, ska nog snart lägga miiiiig.
Godnatt!



torsdags-mys!

Snart är det Simpsons: Celebrity friends så det ska jag kolla på och sen kanske dricka te och skriva klart mitt tal. Skriver lite om Gaddafi eftersom jag skriver om fri och rättvis värld! Måste redigera mina bilder sen också så de kanske kommer upp här sen, får se hur mycket klockan blir helt enkelt! Måste packa idrottskläder och sovgrejer tills jag ska till Hanna imorgon också, men det kanske jag kan göra lite snabbt imorgon bitti.
upptagen tjej haha!



@Daniellas

Sitter hemma hos Daniella i hennes säng och lyssnar på I gotta feeling och försöker skriva på mitt jäkla tal..! Som förresten ska redovisas imorgon och jag har inte ens tagit några bilder och inte skrivit klart talet heller för det delen... STRESSIGT! Vill bara att det ska vara över så jag får ta lov..  Men kom på att jag måste plugga lite på lovet också, har ju matteprov på torsdagen efter lovet. På procent som jag inte är så galet duktig på, det här provet kommer inte gå lika bra som det förra.. (fick ju C för er som glömt) 
Men nu ska jag skriva lite mer, och om det är någon som vet något om mänskliga rättigheten En fri och rättvis värld så kan nu ju hjälpa mig lite och skriva en kommentar med lite info! Tack tack!
mitt gamla hår!



Onsdag

Tog nyss en dusch och nu har jag slängt mig i min mysdress och ska snart ta mig en kopp te och slänga mig i sängen och glo på lite tv, onsdag ♥ 

Imorgon blir det först skola med matte hela halva dagen, sen följer jag med Daniella hem för lite plugg och lite foto (förhoppningsvis om vädret tillåter!). Trevligt :) Imorgon är sista lektionen med matte innan provet som är torsdagen efter lovet..! Känns ju inte som att det kommer gå så bra.. Åhå.. Men jag får kämpa och jobba hemma på lovet!
Nu ska jag kolla vidare på Chuck och dricka upp mitt te, godnatt!