Pluggar som en häst!

Efter lite varm oboy och rostadmacka med jordgubbssylt på och skaka rumpa musik så går pluggandet som en dans! Kanske inte riktigt, men jag hade ju inte klagat om det gjorde det..

Här är en bra skakarumpa låt som jag lyssnat på ca 3456 gånger hittils!
äckliga, kladdiga jävla....!

Så det kan bli, råkade visst tappa lusten att plugga totalt! :) Har ju aldrig hänt förut!


Målade förresten om mina naglar (eller ja, ena handen!) sen bestämmer jag mig för att gå ut i det fina vädret och hämta posten med hundarna. Såklart har inte nagellacket torkat och är kletigt som om jag precis målat på det så min tumnagel förstörs! Och jag hade fixat med fransk manikyr... Då var jag inte glad kan jag säga!

Dock ser inte mina naglar ut direkt som de här, but I wish! Google förresten.it's a beautiful day!

Hejsaan!
Åh, härligt väder! Hör fåglarna ända in på mitt rum och jag skulle bara  vilja gå ut och njuta av solen men har en massa skolarbete som jag måste ta itu med först... Tidningsveckan nu som ni kanske kommer ihåg och jag känner mig så stressad och att jag inte kommer hinna klart. Vet inte ens riktigt hur jag ska ha min layout på tidningen heller och inte vet jag allt jag ska skriva. Så måste jobba en hel del i helgen också som det verkar nu. Tur att jag inte har några planer som krockar. Men innan jag börjar så ska jag ta en till kopp kaffe och kolla på lite Pewdiepie, för jag har inte haft tid att kolla på dem så jag har en del som väntar! Men sen blir det jobbjobbjobb!
Hade förresten i ricinolja igår, och testade att smeta lite på topparna och lite i hela håretoch det är superlent idag! Yeeeyy! :D

Love life!Haha I love it :'))))))

När ni ändå kollar in här på min blogg så kan ni lika gärna kolla min tumbr också! Thereyougobeingabitch.tumblr.com Haha, LOL right? :'))99 problems and a bitch ain’t one

Ligger redan helt slutkörd i sängen efter träningen! Hade världens träningsvärk idag och sen tränade vi lika hårt idag igen så nu kommer jag ha ännu ondare imorgon! Fast endå skönt att träna slut på sig, då sover man gött.
Imorgon slutar jag tidigt och det är supersköönt! Men måste endå jobba häcken av mig för vi håller ju på med tidningsveckan och jag skriver om Super Nintendo Entertainment System eller då SNES. Intressant faktiskt. Visste ni att ett spel till den konsolen bara såldes i 33 exemplar? Inte konstigt att de är många som är ute och vill köpa dem!

Nu ska jag nog läsa lite och sen sova, för jag är döds trött!Åh det här spelet vill jag ha!

Supergulligt verkligen! 8)Godnatt!

Har precis tagit mig en alvedon (har haft ont i huvudet enda sen jag kom hem..) och packat träningsgrejer till imorgon! Så nu ska jag hoppa i säng och sova, kanske läsa lite om jag orkar. Måste ju komma upp imorgon hehe.

Men godnatt!

omg, dör.....! sexy
säger bara..

HATERS GONNA HATE!
82289821_largeHaters-gaga_largeTumblr_ly27zmudu91qfjjglo1_500_large
kasta inte pärlor åt svinHårexperten, tack!

Hårexperten, den här är till dig! 


Ta ingen skit!Mysigare får man väl leta efter!

åh!
svar 2 till "hårexpert"

För det första:
- Detta är min blogg jag skriver vad fan jag vill.

och för det andra, vem bad dig gå in på min blogg och läsa om mitt klagande på min blogg? :) Det är ju du som väljer att gå in och läsa lille vän! Jag dör inte direkt om jag "förlorar" en liten läsare. det bryr jag mig inte riktigt om, jag bloggar för att jag vill ha någonstans att skriva av mig och just KLAGA PÅ MITT HÅR :)
BITCH PLEASE!Svar till hårexperten!
BLÄ

JAG.DÖR.PÅ.MITT.HÅR! USCH

känns som att det ryker snart... fan... och jag som vill ha långt fint hår..
Tumblr_lmatvvlqcd1qzml27o1_1280_largeTumblr_lxcbkkpa8w1qf8fj8o1_500_largeåh jag har så slitet hår!

Vaknade imorse klockan åtta av alarmet men kände redan då att det var alldeles fööör kallt för att jag skulle kunna ge mig upp och ta en behövlig springtur... Så blev kvar i sängen, men tog istället en promenad med hundarna! Pluggade matte på altanen också och där var det verkligen supervarmt efter att solen legat på! Kändes som sommar!
Åkte med mamma en snabbis till Örebro också och där köpte jag mango bodybutter för jag är så himla torr! Sen en hårklämma och über ljus hårfärg! Vill ju ha superljust så testar och ser hur det blir! Så slänger in det i håret innan jag drar på träning tror jag! Om jag hinner för jag måste dammsuga också. Ska nog förmodligen åka moppe till träningen, och jag är så supertaggad! Har verkligen längtat tills våren ska komma så man får köra moppe och så man kan åka vart man vill och när man vill. Slippa be om skjuts hela tiden. Hörde dock på radion att det kan komma snö imorgon, blev lite deprimerad då.. NU RÄCKER DET MED SNÖ FÖR MIN DEL. Inte snällt av vädret att leka med en såhär och ha superfina dagar och sen kommer det snö.. FY!Detta vill jag också kunna!

Jag vill kunna dansa såhär och kunna "hiprolling", kanske får börja öva?