inspiring bedrooms

 
 



Fitspo!

Måste komma igång igen!
 
När skolan börjar, då jävlar! Måste bara få rätt på mina ilägg så jag kan springa igen!



men hallå där!




Gör upp min lilla pastelfärgade framtid!

Bara älskar pastel, allt från nagellack till glasyr på donuts, här kommer några finfina inspirerande grejer! 
Sånt här ska jag ha fullt av när jag flyttar hemifrån.. Söta pastel koppar och fat, krukor och allt möjligt. Tänk morgonkaffet i dem. Märks att jag är galen i pastel? Inte konstigt, jag blev ju faktiskt pastelmänniska i ett test i en inredningstidning!

pastelfärgat nagellack, unun så fint. Har ju mitt gröna! essie verkar ju vara bra också. 
Till och med pastel plugs, kan det bli bättre? 
 
Här skulle jag också såklart bo! haha, perfekt!

Och sen bakgården skulle se ut såhär, med en massa söta pastelfärgade blommor!
 gawh. 

 
 
 
 
 



I want flowers in my hair

Kände för lite Grunge!
 
 
 
 



Sånt hår hår vill jag ha, både färg och längd!




pirrpirr

tror jag har allt nu! Inte långt kvar nu!



Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge...

Alltså jag orkar inte vänta! Väntar ihjäl mig på både beställa hem första säsongen och sen kommer andra säsongen mitt i alltihopa också... Går snart under!



Mr music.

Usch, igår när jag var sådär otroligt duktig och städade tvrummet så fick jag såklart ögonmigrän och var tvungen att lägga mig.. Vaknade igen klockan elva och missade därför Dexter och allting.. Typiskt.

Imorse vaknade jag tjugo över tio vilket var väldigt skönt (speciellt när jag vet att vissa går i skolan idag, hahah) för jag behövde det kände jag. Dock måste jag ha sovit rätt galet inatt för jag har jätteont i nacken (vilket inte är sådär jättebra med tanke på vad jag ska göra imorgon.. Inte skolan dock som de flesta måste tro.) och kan inte röra det så mycket åt sidan. 
Idag har jag en hel del jag måste göra för imorgon händer det grejer, fortfarande inte skola som de flesta tror, och det ska bli så jäkla skönt! Längtat hela sommaren och äntligen är det snart dags. Tror jag ska försöka hinna med att städa mitt rum så jag inte kommer tillbaka direkt till ett stökigt och smutsigt rum. Jag vill också hinna läsa ut min bok idag då jag bara har något kapitel kvar och det är onödigt att ta med boken då.. Och så vill jag också hinna spela Harry Potter också, haha galen som jag blivit på senaste tiden. Men jag bara älskar Harry Potter. 
 
Men ni får väl ha det så bra sen i skolan allihopa! 
 

p.s Måste ju visa er vad jag beställde förut! Försöker hinna med det idag också! 
 

Fick förresten veta av Ellen att årets ettor på min skola får macbooks.. Hoppas att vi andra får det också annars ska vi gå till rektorn, haha! 



workout.

Även om jag inte mår sådär super så ska jag ändå kötta lite träning, får se hur mycket jag orkar! Sen blir det sängen igen, skönt.



I'm free, free fallin'.

Har jobbat hela dagen på agilitytävling, därför det varit så tyst här! Gick upp klockan kvart över sju och var därborta ca tio över åtta. Allt började klockan tjugo över tio och sedan rullade dagen på. Jag var hinderfix för första gången på lääänge och det var rätt skönt med tanke på mina fötter och knäna. Dock på slutet så hade jag så ont i magen så jag inte visste vart jag skulle ta vägen men hade Adam och Hanna som hjälpte mig!
Nu ligger jag nerbäddad från topp till tå i myskläder och en kopp te och värmekudde på magen, ska kolla på Pewdiepie och sen kanske mysa med Adam och kolla på film och äta ostbågar (det är ju faktiskt lördag..) men sedan lägga mig liite tidigare än igår, fast måste ju se Spartacus klockan elva i alla fall! Imorgon blir det upp igen och lite tidigare också, halv åtta. Yesyes. 
 
Ha en bra kväll!

Lånad bild från Tumblr, tyckte den var så söt!



Kräftskiva!

Sådär, nu tänkte jag berätta lite om de senaste dagarna då jag inte uptaderat något!
 
I onsdags så kom Daniella hem till mig och efter att jag gjort mig iordning så åkte vi vidare mot Evelynne för lite kräftskiva med några kära vänner från min gamla klass som jag sa. När vi kom dit så var det bara brudarna där så vi typ snackade lite och sedan frossade vi glass (krämig choklad, pistage, vanilj och jättegod hallonsorbet!) och mackor. Sedan drog vi oss vidare mot poolen och badade, det var så jäkla skönt! Efter ett tag kom boyzen och hoppade i också, några i alla fall. Det var verkligen jättebra badväder också, perfekt. 
Evelynne fixade all mat själv medans vi andra latade oss vid poolen haha, sen som ni kanske förstod så mulade vi massor med kräftor. Hon hade köpt jättegott vitlöksbröd så det slank ner en del haha! 
Efter att ha hamnat i en rejäl matkoma så hoppade vi i och badade lite mer fast sen gick vi in i hennes hus för att värma oss under täckena. Där stannade vi och drog sedan på lite skräckfilm! Kommer inte ihåg alla men vi kollade på bla. dead silence (tror jag haha, om det är med Mary shaw (?) haha) och sedan kollade några på The Devil Inside och usch på den filmen.. Den var annorlunda än vad jag trott men jag vågade knappt kolla.. Men kunde inte sova heller för de skrek hela tiden! 
På natten körde vi sanning och konka men jag var inte med så mycket haha för vi kollade samtidigt på The School of rock och jag tycker Jack Black är häftig så jag kollade hellre. När några somnade så drog de på The Devil Inside och den slutade typ runt fem och jag skulle köra hem klockan nio så jag vill sova.. Lyckades tillslut somna och sov rätt bra där på golvet faktiskt! Haha, även om det inte var världens tjockaste madrass men det gjorde inget! 
Klockan nio vaknade jag av att daniella var vaken och packade sina saker (hon skulle jobba) så då gick jag också upp och klädde på mig och packade. Sen åkte jag vidare till Frövi och hämtade Hanna. 
 
Nästa dag i nästa inlägg! haha. 
 



men det här kan jag aldrig slingra mig ur..

Hejsan allihopa!

Nu har jag inte bloggat på två dagar (?) och det är ju för att jag inte varit hemma! Men det tänkte jag skriva om lite senare för jag ska snart plocka lite på mitt rum och sedan läsa min kära bok! Har på den senaste tiden blivit helt Harry Potter-galen sen jag började läsa ettan nu förra veckan tror jag det var. Är så sugen på att se alla filmerna men vill läsa böckerna först för det var ett tag sen jag såg filmerna, och det blir ju lite som en "överraskning" då jag inte minns vissa saker. 
Funderar också på att spela lite Harry Potter också, haha, har ju fången från Azkaban på PS2! 
Kan ialla fall berätta att min väldigt efterlängtade kläder äntligen har kommit! Hämtade dem på preem idag och bokstavligt talat slet upp paketet hemma hos Hanna (sov där men kommer till det lite senare idag somsagt). Dock så var det bara de två shortsen och mitt linne som låg däri men cardiganen skulle bli lite sen och sen fick jag mina tights på posten hemma istället! De ena par shortsen satt som gjutet nästan men de ena måste jag träna lite för att komma i om jag säger så haha! Det var midjan som fått sig lite för mycket av det goda och växt några cm haha. Men inga problem eftersom jag ska råträna de två veckor framöver (inte för att jag kommer rasa i cm, det vet jag ju, men ni fattar) haha. Annars så har jag ju typ ett år på mig att träna, och då har jag ju i alla fall två par shorts och sen ett par i "reserv" eller vad jag ska kalla det. Allt annat satt också bra och jag är så nöjd! Längtar tills min cardigan kommer också så jag har allting, men jag klarar av att vänta ett tag till i alla fall. kan visa bilder på mina kläder senare! 
 
Men vi hörs lite senare ikväll! kramkram
 



Pastel

Målar mina naglar i samma färg som donuten!



Pass this on

halloj!
Ska snart träna en liten snabbis och sedan duscha och packa för idag ska jag på kräftskiva med några goa vänner från min gamla hödstadieklass! Ska bli superkul och vädret ser ju ut att bil perfekt, och Eve har en pool. Najsnajs. 

Imorgon händer det grejer för då ska jag och min bästavän Hanna gå på bio och se den här filmen! Haha, visst verkar den bra?