det finns värre!

Försökte mig på att göra en liiten sotning men... den blev större och större och sen var jag tvungen att sluta försöka fixa den för då hade jag varit svart i hela ansiktet. Och nu finns ingen återvändo så jag får helt enkelt gå såhär.. Tur att det typ inte är någon jag känner där så jag kan vara någon helt annan, hahah. Skämt åsido! 
 
Fast det kunde ju varit värre!



kläder till ikväll??????

Borde gå och kolla vad jag ska ha på mig ikväll, men istället sitter jag som vanligt och degar i soffan.. Haha, oväntat?? Har kanske en idé på vad jag kan ha på mig, men jag vet inte om det funkar.. nu dör datorn! 



The Hobbit!

The Hobbit var jättebra! Synd bara att jag blev dålig och höll nästan på att svimma i slutet så jag missade det... Men jag och mamma fick två ersättningsbiljetter så det löste sig på ett bra sätt! Vi hade tur för när vi satt utanför salongen för att jag skulle få ny luft och lugna ner mig lite så kom en kille som jobbade där förbi och frågade om jag var dålig och sen sa han att jag skulle gå till kassan så fick jag nya! Jättesnällt verkligen och det jag svarade var; Ofta?
Hahaha, måste ha sett ut som ett frågetecken men jag var väl fortfarande lite skakig.

Nu ligger jag i sängen och ska kolla på youtube, med en varmriskudde på magen och ett glas limevatten bredvid sängen!



Bio

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och nu ska jag göra mig iordning för sedan bär det iväg till Örebro för att kolla på bio (the hobbit) med den salig blandning människor! Plus käk, mums!



Myspys och nyårslöfte!

Äsch nu ska jag göra popcorn, slänga i hårinpackning i håret och sen slänga mig ner i sängen för Pewdie är äntligen tillbaka och har gjort en ny video!! YAY! Är jag knäpp om jag får abstinens när han inte gjort videos...? haha!

Och ang mitt hår... Blir knasig på det! Ena dagen kan det vara helt ostyrligt och inte alls sammarbeta och så känns det istället jätteslitet, men andra dagen så är det jättelent, ser långt ut och känns inte alls som att det behöver en klippning??? Idag är en av de senaste. Det känns lättelångt och topparna är inte alls torra eller slitna. Varför kan det bara inte vara såhär hela tiden, haha? Då hade jag inte behövt klippa det på ett tag till och då skulle det bli ännu länge (no shit) och då hade jag kanske kunnat få låångt fint hår, kanske till sommaren! Men nu har jag i alla fall bestämt mig! Till sommaren ska jag ha fått ganska långt hår, jag ska i alla fall försöka! Jag ska vårda det och ta hand om det, inte platta, föna eller använda annan sorts värme på håret (fast just nu använder jag typ det max en gång i månaden ungefär) låta det lufttorka och inte färga, försöka, så mycket på håret! Till sommaren kommer jag kanske ha relativt långt, vågigt och ljusblondt hår! Det vill säga om jag håller detta och om vädret är fint så håret blir sådär ljusblont och fint! Håller tummarna nu, haha, men jag har ju typ ett halvår på mig!

Det här håret vill jag ha igen, oklokt av mig att klippa av det.. Det behövdes nog inte ens, men jag kände väl för någon sorts förändring...



När man bor på en cirkus..

När jag skulle fota tavlan så såg jag hur fina mina katter verkligen är. Fast det var ju inte det enklaste att få dem att sitta still!
 
 
Tiger är så tjock och söt, hihi! 



En av mina icketalanger.

Ogud. Försöker locka fram min konstnärliga talang (den måste ju finnas därinne någonstans..?!) genom att försöka måla en fjäril.. Eller snarare dekorera vingarna osv. 
 
Det här är en av "alla" mästerverk jag gjort som pryder väggen i köket. Minns dock inte riktigt när jag målade denna, haha kanske tur det, men det var ett tag sedan! Om ni inte ser så är det en liten ankfamilj!



Pysselgalen!

Är så pysselsugen att det kliar i fingrarna på mig..! Ska nog kolla runt lite (på Tumblr kanske??) och se om det finns något enkelt och fint att göra, vet ju inte riktigt hur jag ska ha det på mitt skrivbord. 

Kom på nu att jag fick en jättefin bok i julklapp av mamsen och papsen om inredning! Vill typ göra allt i den, men jag har varken tid, plats, pengar eller material att göra allt. Det finns allt, sängstommar, klädhängare (sån som jag redan gjort hihi) dekorationer osv osv osv! MASSOR helt enkelt. 
 
Jag känner att nu är en sån stund att om jag bara hade en kamera som kunde filma så skulle jag göra en video där jag gör helt enkelt ingenting. Bara skrotar runt på mitt rum, sjunger till världens finaste musik och är allmänt lycklig över att finnas till. Men nu har jag ju inte det sååå.. Ni får helt enkelt föreställa er hur det ser ut! 
 
Nej nu ska jag leta reda på den där boken, tror att den ska ligga bland mina kläder, och bara suga in inspiration som en svamp! Kanske delar med mig av någon favorit också.
 
Bilden har egentligen ingenting med själva innehållet att göra, men eftersom Ron är Ron, en av de snyggaste killarna jag vet OCH den här bilden är den roligaste på länge så får den joina pysselsjukan!



Soffhäng!

Har setat i soffan och druckit kaffe sen klockan elva imorse och kollat på Plain Jane, riktigt bra program! Jag skulle också vilja vara med och få åka iväg för att shoppa och sedan få en makeover..Plus att gå på dejt med en snygging!   
Det programmet jag kollar på så är de i Norge på sin dejt och är i en igloo och nu har både berättat att de gillat varandra typ hela tiden och det är så himla gulligt, en liten tår i ögat! Så fint. 
 
Ska väl dricka upp mitt kaffe och borsta tänderna och tvätta ansiktet (saknade det när jag var borta för jag glömde det hemma!) och efter det ska jag bädda sängen och sånt intressant! Haha. 
 
Kasper hade nästan rumpan i mitt kaffe!! Snuskis katt :o 
 
Jag ska nog kolla efter lite hårinspiration idag, för jag skulle verkligen behöva klippa mig och vill göra något med mitt hår.
 



Sara Rocky balboa Jansson 2013?

Efter att ha kollat in Rocky så har jag insett att jag måste ta tag i träningen.. Nu eller aldrig! (Som hos många andra blir detta ett sk "nyårslöfte", får bara se hur länge det håller och dessutom om knäna håller!



Myser och kollar på Rocky!




Love.




Borta bra men hemma bäst...

 Sitter i soffan tillsammans med mamma och kollar på den franska serien "Gengångare" och myser. Är egentligen hungrig men eftersom vi kom hem idag har vi knappt någon mat hemma, dessutom är jag inte hungrig på mat utan på kvällsmat. Jag vill ha varmblåbärssoppa. Åt det till frukost och kvällsmat hela veckan i Finland och det är verkligen supergott! Och man blir så pigg av det, dock så blir man alldeles blå i munnen men det spelar ingen roll, haha. 
 
Det märks också att det är tidsskillnad mellan Sverige och Finland, inte mycket men det känns. Var trött redan för några timmar sedan! Blir nog tidigt i säng ikväll, och förmodligen kolla på film och njuta av att ligga i min egna säng! Det är en av sakerna jag saknar mest när jag åker någonstans haha, för det finns ingen säng som min. 
 
en fin bild. 



Stay Happy Stay Wierd

Åhå, finns det finare pöjkar? 

Dakota <3



Hemma igen..!

Tänkte bara berätta att jag är hemma igen (blandade känslor om det.. haha) efter julfirande i stugan i Finland. Har en massa bilder därifrån som ni får se när jag får tid! Tror jag ska försöka städa lite på mitt rum och sedan packa upp.
Senare idag ska jag fixa mig för att åka till mormor och morfar för att äta mat och öppna lite mer julklappar!

Hoppas alla hade en god jul!