29 juli

Onsdag... Trodde det var torsdag idag, men nae! Sådan tur har man inte, hoho..
Försov mig imorse.. Suck, varit som en zombie sedan i tisdags (kanske därför jag är helt bortkommen när det gäller dag?) Men som tur var vaknade jag så pass att jag ändå hade tid att kasta i mig frukost och få på mig kläder. Kom till och med tidigare till jobbet än när jag inte försover mig?! Like what, kanske ska börja gå upp 30 min senare annars också så jag inte har tid att lägga mig i sängen igen efter frukost? Fast näää.

Just nu sitter jag vid mitt köksbord och lyssnar på regnet samt dricker kalla slurpar av äckelkaffe. Har börjat dricka "för mycket" kaffe nu igen, inte bra alltså. Inne på andra koppen idag, brukade ju bara dricka kaffe på lördag eller söndagsmorgnarna innan. Ni förstår kanske inte, det låter ju inte jättemycket med 2 koppar kaffe, MEN jag är inte så high på att få magkatarr igen.. Så no more coffee today, mate!
 
Annars då? Efter jobbet åkte jag en snabbis till min kära mor och far + bror (mor jobbade dock..) och hämtade lite mat och saft! Klagar ju inte, även om jag stod och lagade chili con carne klockan 22 igår... Anyway. Varit duktig och satt en ny lapp med mitt namn på min postlåda eftersom jag inte får någon post längre.. Bc någon/något "tagit" bort min lapp så postis inte riktigt vet vad den ska göra av posten.. Som tur är bor ju syrran vägg i vägg så de lägger viktiga breven i hennes brevlåda, haha. Men hon vill nog inte dela lådan (förutom med John då) så fick sätta upp en jättefin, handskriven lapp på lådan. Missar de den nu så heter jag Agda. 
Det är very important också eftersom jag väntar på en faktura från Ellos.. Hehe.
 
Hämtade även ut mitt paket från Fitnessguru idag! Vilket var lite spännande eftersom jag faktiskt hade glömt vilka färger jag valde på min shaker (trodde jag valde gul men den är vit....) och vill ju testa aminosyrorna! Såå hoppas att det ska sluta regna snart så jag inte "måste" ta bilen till gymmet.. Men hade tänkt träna lite senare så det kanske hinner dra förbi! 
 
Varsågod, oredigerad bild från Finland!



27 juli

Så var det måndag igen, ny vecka, nya tag! 
Min vecka har faktiskt börjat bra, även om det är måndag. Kom upp ur sängen imorse, dagen på jobbet flöt på bra även om jag slutade efter klockan fyra. Åkte hem och åt i sängen samtidigt som jag lyssnade på Zara Larssons sommarprat, det var bra. Sen pallrade jag mig iväg till gymmet och körde lite överkropp. Träningsvärk i benen/rumpa efter gårdagens pass, känns asbra

Gillade att ha semester, men det förstörde helt mina träningsrutiner, så det känns bra att vara på banan igen. Lite mer än en vecka har gått och jag känner mig inte alls lika uppblåst och "bukig" (nytt ord) som när jag kom hem. Haha det är det värsta! Så nu är det bara att hålla tummarna för att det fortsätter såhär. 
 
Just nu håller jag på o gör matlåda till imorgon samt lite kvällis + dricker en proteinshake. Funderar på att kolla runt lite på Fitnessguru om det är något intressant... Är så sugen på att beställa en till shake och lite aminosyror! 
 
By the way, följde med mamma och pappa på auktion i lördags (bakis och trött... haha) och där köpte jag två lådor med tidningar från 1957! De är jättefina och det är lite roligt att läsa, speciellt reklamen! 66 kronor gav jag för dem, hur värt?! Sen köpte jag en kofäll som jag har framför sängen, den är jättefin! (Tycker egentligen inte om päls, men kändes mer OK eftersom den är begagnad!) 
 
Men ja, lite update på just nu, mest om träning. Men det är ju kul att få höra, right? 
Detta är sååååå goootttt!! 



20 juli

Första jobbdagen efter 4v semester avklarad..!
Blev en mjukstart kan man säga.. Fick ta ett städ på raden själv, totalt 3,5 timme. Väärt! Men ganska skönt, min mage strulade lite igår och det verkar inte ha gått över än.. Är så trött på min mage, den krånglar jämt efter magkatarren.. Suck!
Det var också skönt med en lugn dag då man var ganska sliten igår..! Haha, blev hemmafest istället för krogen så jag var hemma hos Sophie och Anton med ett par till. Det var roligt! Spårade lite, och då mådde man som man gjorde igår. Det firades ordentligt iallafall!
Igår vaknade jag runt halv elva och hällde i mig ett par glas vatten och gjorde lite frukost. Klockan tre var jag bjuden till Sophie på lite tårta eftersom hon också fyllt år. Fyy va gott det var, riktigt bra när man är bakis också.. Stannade kvar där resten av kvällen, vi åkte och köpte kinamat och kollade på Beck. När jag kom hem borstade jag bara tänderna och hoppade i säng på en gång!
 
Resten av dagen ska jag väl försöka städa lite här hemma... Har fortfarande inte packat upp väskan från Finland än och det är lite kaos här hemma.. Behöver dammsuga, för jag har tydligen fått en inneboende i köket. Trevligt! Sen ska jag nog läsa lite, göra mig en energismoothie (spenat, citron, apelsin och ingefära!) och se om jag tar mig iväg till gymmet eller om det blir cykeltur.. Får se hur magen är också..!
 
Hoppas ni i allafall får en fortsatt bra måndag, på jobbet eller om ni nu har semester. 
Halvsuddig bild från Finland, lilla vännen. 
 



It's my birthday!

Ja, idag blir jag alltså 20 år. 
Vad ska jag säga? Första födelsedagen i min lägenhet, alltså ingen som kom och väckte mig och sjöng "ja må du leva" med presenter. Ingen som gjort frukost åt en eller dragit på kaffekokaren. Kanske är det därför som det inte riktigt känns som min födelsedag? Egentligen är ja nog inte ens helt 20 än, tror jag kom ut runt 14 tiden så nu låg jag nog fortfarande i mammas mage och började väl inse att det inte funkar längre. Och bestämde mig för att det var dags att komma ut. Så jag får nog helt enkelt vänta några timmar! 
 
Men hur ser dagens planer ut då? De flesta som fyller 20 rusar nog till närmsa system och handlar så mycket de kan plocka på sig. Jag handlade redan mitt på båten i torsdags så jag är nöjd! Vissa tänker kanske att när man ändå fyller 20 SKA man gå på systemet, för det är det man gör. Men "jag bryter trenden"!. Wow, så speciell jag känner mig! Det känns liksom som första gången man var på krogen, man var liksom yngst haha. Och visste inte riktigt hur man skulle bete sig. Eller var det bara jag?! 
 
Ja men om jag fortsätter till dagen så ska jag åka till mor och far för att fika klockan 14 (men bra timing! Som på BB) och då kommer mormor och morfar + Kai och så farmor och farfar. Syster vet jag inte ens om de kommer? Känns som att jag har bra koll... 

Ikväll ska jag ut med Ellen på krogen och bara ta det lugnt. Känns som att vi har en del att prata om så blir nog kul! Får se om vi sitter på uteserveringen eller om vi går in på klubben också, det vet man aldrig! 

Men ja, så ser min födelsedag ut! Regnade när jag vaknade men nu ser det ut att spricka upp och solen tittar fram, yes! 
 
Annars får ni väl ha en bra dag, även om ni fyller år eller ej. Nu ska jag dricka citronvatten och redigera lite bilder från Finland hade jag tänkt!
En gammal bild från krogen, woop



Tillbaka till verkligheten..

Efter att ha rest 24h nu är jag äntligen hemma..! 
Kan ju säga att jag har "träsmak i röven".. Men resan dit & hem är ju en del av upplevelsen också, right? 
Vi var i hamn ca tio minuter över 6 imorse. Pigg, nej. Vi hoppade in på första Mc Donalds och åt frukost innan vi fortsatte hemåt. 
 
Sen jag kom hem till mig har jag bokat tvättid, kastat av mig resekläderna, hittat en tvärrutten gurka som hade spa i sin saft i mitt kylskåp (han hade nog också semester) samt en burk med gammal tacosås. Sen har jag suttit här och försök knåpa ihop en inköpslista eftersom jag inte har något mat hemma, men vad fan åt jag innan semestern?! Vad jag minns levde jag typ på pannkakor och ägg.... Men inte bara det? Just nu står det;
- Ägg
- Grädde
- Vitkål
- Ost
.. på listan. Men det är ju ingen "storhandling" direkt..? Är ju van vid att äta piroger med äggsmör till frukost, men det blir det ju inte nu.. Kanske dags att testa nya matvanor? Lite fräscha frukostsmoothies kanske.? Låter ju inte helt fel, inte heller med tanke på att jag gått upp ca 5 kg känns det som... 
 
Sen ska jag väl packa upp, plocka iordning lite och sen tänkte jag ge mig ut och cykla. Om jag ska börja igen med träningen är det ju bäst att ta det på en gång! 
 
Ska försöka redigera lite bilder från stugan också, finns en del. Köpte mig även en "tidning" om Photoshop därborta, som jag längtat efter att få bläddra i så! 
 
 Vi åt jordgubbar även när det åskade o regnade.. 



Mitt i natten..

Jag borde verkligen sova.
Men orkar inte gå och lägga mig, hur sjukt är inte det? Behöver packa också, och äta något för jag håller på o hungra ihjäl. Har ingen mat hemma heller för den delen, får dricka mig mätt på vatten. Har bara två ägg hemma som jag ska ha till frukost imorgon. Gud det låter som jag är asfattig som inte har råd med mat, men eftersom jag ska åka bort är det lite onödigt att köpa hem en massa mat. Göh.. Dock tror jag att jag har typ en skiva knäckemacka i skafferiet. Offrar nog den..
 
Kalaset var kul! Även om jag blev fullkomligt uppäten av mygg, knott och bromsar. Även om jag hade dränkt mig i myggmedel.. Jag fattar inte, de ÄLSKAR mig. Det är hemskt!
 
Nej jag vet inte ens varför jag bloggar det här, är ju superintressant att jag sitter här, superstressad med världens resfeber och hundra myggbett.
 
Godnatt, hoppas väl jag somnar snart!
 
En somrig bild på födelsedagsbarnet.. <3