Away

Om ni undrar varför jag inte bloggar så är det för att jag är på semester! Men jag börjar nog blogga igen när jag kommit hem.

Så tills vi hörs igen, ha en bra sommar!

p.s Hur var eran midsommar?



Veronica Maggio

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va





Yes!

Ändrade planer igen, haha! Jag och Daniella ska tälta idag. Det kommer bli mysmys, har en massa jag vill berätta för henne så det kommer bli riktigt roligt! Vi har ju inte träffats sen skolavslutningen som var i torsdags?! Ojoj, fast det är ju rätt mycket kvar av sommarlovet haha.
Nu kollar jag på Jessica Simpson's the price of beauty, och nu är de i Japan och är på ett spa. Jag har sett det här avsnittet förut men det är så bra så det gör inget att kolla på det igen. Fast jag måste dammsuga innan mamma kommer hem, och det är om typ 10-15 min.. hmm, hinner jag? Nej... äsch :)

Sen har jag kirrat biffen också! Jag ringde trafikverket för att boka teoriprov, men det är sån jäkla kö så jag fick vänta i mer än 15 minuter men tillslut kom jag fram! Så den 25 Juli smäller det! Nu måste jag bara plugga stenhårt så jag tar det där jäkla kortet! Jag ska ju snart övningsköra och ta körkort om något år så.. haha.




Frisyr

Tänkte bara visa en uppsättning som jag har idag.



Vad tycker ni? Kommentera gärna!



14 Juni

Nehe, det blir inget tältande idag för det regnar ute.. :( Jag skulle ju kunna tälta men jag vet inte om mitt tält är vattentålit. Fast å andra sidan kan man ju sova i husvagnen istället! Måste bara hitta någon som vill göra det :)

Just nu sitter jag och kollar på lite bilder på weheartit, just nu på regnbågar, och dricker lite kaffe. Det finns så sjukt fina bilder på den sidan alltså, bäst att ni kollar om ni inte gjort det! Haha.

Lägger upp två bilder på fina Twiggy också!






Clothes ♥

Tänkte bara visa lite snygga klääder!




Snygga, right?



Tänkte visa två riktigt snygga personer!

Ashton Kutcher


Ashton är en riktig pudding som jag har en liten kändiscrush på!

&

Audrina Patridge



Audrina
är så grymt fin och jag gillar hennes klädstil!



inspiration!

!



God morgon allihopa!

Sovit gott? Det har jag gjort! Jag var vaken rätt sent igår, typ klockan 3, och jag var endå pigg. Men sen när jag la mig i säängen så somnade jag nästan direkt haha!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Jag och några från klassen skulle egentligen till eve idag och bada, men deras pool är tydligen trasig.. Fast jag måste fixa klart på mitt rum. Jag har en massa saker jag inte vet vart jag ska ställa så de ligger i min säng och lite överallt. Får väl hoppas att det inte tar hela dagen för jag vill hitta på något med någon idag, jag är jätte sugen på att tälta! :D

Vad har ni för planer för idag då? :)




love makes you stupid




bring it on

Varför ska det vara så svårt..?

Puh! Håller fortfarande på och städar mitt rum.. Jag har flyttat runt på tv apparaten och DVDn så nu står de på skrivbordet så jag har inte kvar den svarta rullsaken som allt stod på, så nu blev det liiite mer plats i mitt jätte trånga rum, hah! :)
Jag funderar på att ta något att äta för jag börjar bli hungrig och så tar jag nog en paus från städandet.

Sen har jag tänkt att min blogg inte är så intressant så jag vill gärna höra vad ni vill läsa om i min blogg. Så ge mig förslag! Kanske en frågestund?

snigga killar i bakgrunden!



sommarlov!

Härligt med sommarlov! Så jag håller på att sommarstäda lite på rummet, det var så jäkla dammigt usch! Ska nog flytta runt lite grejor så det blir lite förändring, för jag gillar inte mitt rum..

Hörs nog senare, hejdå!

Vad ska ni göra i sommar?





I had the time of my life!

åh, skolavslutningen var riktigt festlig! Mat, underhållning och dans. Väldigt mycket dans haha! Det var svettigt på slutet då alla stod i en klump mitt på dansgolvet och gav järnet! Grät i bilen hem då det slog mig att jag aldrig kommer gå i samma klass efter sommaren, inte samma lärare ingenting detsamma som det varit de tre senaste åren. Och för första gången i mitt liv ska jag byta skola helt. Jag har gått mina 10 år på samma skola och nu helt plötsligt ska jag inte det. Fast det blir ju alltid bra tillslut bara man vänjer sig. Men jag blir så deprimerad när jag tänker på det.
Idag har jag ont i fötterna och vaderna efter all dans igår. Sen har jag även ont i min hand eftersom jag spräckte en blodådra när jag dansade så jag har en blå fläck på handen, ajaj.

Jag har inte gjort sp mycket idag, bara legat i sängen och kollat på Trassel typ 3-4 gånger på rad och deppat, hah! Sen skulle jag till Jossan på myskväll men nejnej, ingen hade lust att hämta mig så då fick jag stanna hemma buhu..! Men istället gjorde jag test och jag blev godkänd på båda, så nu hoppas jag att jag är klar att bara göra det stora provet, mamma mia!
Imorgon ska jag jobba också så det blir upp tidigt för mig, typ något runt 7! Hej sommarlov med sovmorgon.. Men som tur är så är det bara en dag så jag har hela lovet på mig att sova.

Puss och kram, och framför allt glad sommar på er!




hello Orange!

Åh blonderade håret idag.. och resultaten??? Vitt, gult, morotsorange och sen brunt.. Lite panik eftersom det är avslutning på torsdag.. Känner inte riktigt att jag vill gå såhär, men mamma och jag ska färga igen imorgon. Hoppas och håller tummarna på att det blir iaf lite snyggare än det är just nu.. OMG
Idag var det klassens dag och då var vi först vid pr och chillade (och jag blev neddragen i vattnet med käderna på, så jag och eve drog hem t moi och bytte om till torra kläder!), sen drog vi vidare till pizzan men jag och sofie delade på en sallad, smalisar hehe. Sen tömde vi ICA på godis, dricka och frukt. Ajaa, kanske inte hela men det kändes som det iaf, hah! Vi köpte jordgubbar också, och allt kostade över 300 spänn! Tjockt :) 
Vi kollade på någon rolig film (som jag inte vet vad den heter eftersom ingen svarade när jag frågade?) Adam Sandler och Jennifer Aniston var med så om det är någon som vet vilken film jag snackar om så skriv gärna!
Nu har nästan alla kattungar öppnat ögonen helt och de är så sjukt mkt gulligare med öppna ögon än med stängd! men det kunde ni kanske gissa, haha!
Jag sitter just nu och funderar på om jag ska köra lite zumba eller glassa framför tvn.. Det lutar åt zumba eftersom jag måste börja träna igen (buhu) men glassa vid tvn låter så jäkla inbjudande!!
Nej nu ska jag och mitt morotshår gå och dryga llite. byebye!
åh gud!



Yes, jag har ögonbryn!

Idag har jag och mamma färgat både ögonfransar och ögonbryn! :) Innan var mina alldeles solblekta, alltså vita. Så de syntes inte :o Men nu är de mörka nästan svarta så de syns :) Sen ska jag bleka håret någon dag när mamma har tid... Hoppas snart så jag hinner få den färgen jag vill ha till avslutningen! Kul att komma med kissgult hår liksom..
sen har kisseungarna börjat öppna ögonen också! :) kanske lägger upp en bild på dem senare så ni får se :)
Imorgon ska jag nog till Hannas stuga överdagen och sola lite. As gött liksom!
Men nu får ni ha det så bra :)
Ps. Vem vill ni ska vinna Big Brother?