14 maj

Jo men så att jag har flyttat. 

Typ därför det varit så jäkla tyst här på min blogg i snart en månad, det har liksom inte funnits varken tid eller ork för den delen.. Tänker väl inte heller berätta speciellt mycket om själva flytten, kan sumera den med 3 ord: 
 
1. Stressig
2. Tung
3. MÅNGA trappor. 
 
Sådär, sen får ni använda er fantasi, om ni nu tycker att en flytt verkar intressant. 
 
Men i alla fall, nu har jag börjat vänja mig vid att bo själv på riktigt. Kan berätta att första dagen, när jag fått hit sängen och alla möbler jag skulle ha, var skit jobbig och jag tänkte att jag gjort världens misstag och var beredd att ta alla grejer och flytta hem igen. Så bäddade iordning sängen och la mig där och grät och frös. Men som tur var kom Hanna och Philip hit med fika och sedan käkade vi mat tillsammans och pratade. Så flytta hem igen gjorde jag inte, utan sedan har det bara blivit lättare och lättare. Kanske dels för att jag jobbar hela dagarna, kommer hem och diskar, tränar och sen sover. 
 
Idag är jag ledig från jobbet och det är faktiskt första dagen sedan jag flyttade (två veckor sedan) som jag verkligen har sovit ut i min lägenhet. Men vaknade som vanligt vid klockan 6 men lyckades somna om. Gick upp vid 10 istället och slängde ihop lite scones det första jag gjorde. De blev riktigt goda och jag tröck i mig 4 stycken. 
 
Kollade på filmen Tretton i sängen och mulade, sen har jag dragit på musik, bäddat sängen och dansat lite. Nu kollar jag lite i Willys, ICA och Tempo tidningarna (haha grown-up) och insåg att jag faktiskt har en blogg. Så hejhej! 
 
Lite senare drar jag mig förmodligen mot gymmet och sen ska jag försöka laga lite mat.. haha, yeah. 
 
NI får ha det så bra, så hörs vi.. så småningom haha

Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)