3 februari

Har precis gjort dagens planka (the plank-challenge!) och tagit på mig pyjamas. Ska snart ta mig något snabbt att äta innan jag lägger mig på spikmattan och läser en stund. Hade jättesvårt att slita mig från boken igår (inte många kapitel kvar nu!) så är alldeles ivrig att få läsa mer. 
Imorgon ska jag jobba på Kixon så då blir det alltså upp före klockan 5 eftersom det är sånt snöväder ute.. Tar typ en halvtimma för bilen att tina.. Ska försöka plocka fram det mesta jag behöver imorgon så jag slipper springa runt och göra det imorgon bitti, mycket smidigare! 

Jobbade till 17 idag, men det var en lugn och skön dag. Pärlade lite pärlplatta, spelade UNO och läste lite idag. En rolig sak som hände var när jag kom ut från toaletten och gick förbi ett barn och hen utbrast "Va fin du är idag!!". Jag blev helt paff och visste inte vad jag skulle svara så sa nog åh vad snäll du är, detsamma, du är också fin. Haha, märks att man inte brukar få höra det så ofta, inte i sådana situationer heller! 
 
Måste bara säga att jag älskar min spotify-lista just nu... Typ Usher - I don´t mind, Kanye West - only one, Maroon 5 - Sugar, Sia - Elastic heart och Tove Lo - Talking body! Döör.. 
 
 

Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)