25 februari

Alltså livet just nu.. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men det känns jäkligt bra. Ändå. Hade en lite "låg" dag igår, var lite över emotional och så som man kan vara ibland. Men idag känns det bättre! Har det superbra på jobbet, helt över förväntan. Det är så mycket bättre än jag föreställde mig det för ca två veckor sedan när jag tackade ja till att gå på schema och säga upp mig från mitt vikariat. Även om jag visst kan sakna att jobba på skolan, ibland, men jag är väldigt nöjd så som det ser ut nu! 
 
Idag har det varit en bra och rolig dag, även om jag var otroligt trött på slutet av dagen. Efter jobbet åkte jag och mötte upp Rebecca på Erikshjälpen sen åkte vi vidare till Bokia och kollade på bokrean. Jag köpte två bäcker ur samma serie, Den femte systern och Det viskande barnet. De verkade så bra så ska börja läsa den första på en gång, även om jag började i en ny bok, om Amy Winehouse bara för några dagar sedan. Hej hopp så kan det va! 
 
Lön idag också, halleluja. Nu ska jag inte "slösa" (inte för att jag gjort det speciellt mycket men ändå). Har öppnat ett "buffert-konto" där jag lägger in en summa pengar varje månad inför framtiden. Vilket jag velat göra en väldigt lång tid nu men aldrig blivit av. Men nu jävlar! Det är också en av anledningarna varför allt känns så bra, jag känner mig redo för framtiden! Det mesta går framåt för mig, jag är ivrig på att starta ett nytt kapitel (blöblöa, så klyshigt det låter men så känns det) och bara ge mig ut i livet. Leva liksom.
 
En sak bara som skulle kunna funka lite bättre just nu är väl träningen, jag har verkligen ingen ork! Men jobbar man hela dagarna, sitter knappt still och sliter så är man ganska så mör i hjärnan och omänskligt trött. Därför får träningen lida lite, men får tänka att jobbet är min träning. Och att jag mår bra av det. Måste bara äta lite bättre så blir det kanon, hoppas jag! Ingen ångest i onödan, hepphepp. 
 
Ett big AMEN på livet och ba kör. 
 
Bara lite mer aktiv på instagram, jag för en vecka sedan och glass för en vecka sedan. Gött.

Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)