17 oktober

Idag är jag ensam hemma.. Märkte det inte först, men när ingen kom ut till köket började jag undra. Haha, känns som att jag har koll! Skillnaden från idag och igår (förutom att det är två helt olika dagar) är väl att jag åt gröt idag istället för fil. Annars har jag gjort i stort sett samma, kollat på tv och ätit frukost. Dock har jag plockat lite disk, mögligt bröd, gått ut med soporna och rastat hundarna så lite annorlunda har det varit. Men känner mig lika utråkad och miserabel som igår.
Jag känner att jag måste göra något men jag vet inte riktigt vad, för vad jag än gör känns det som att jag måste göra något viktigare. Som att jobba, vilket är svårt eftersom jag inte har något jobb. Jag känner ingen direkt lust att söka något heller, vilket gör allt 1000x svårare. Jag känner att jag måste rycka upp mig själv, annars vet jag inte hur det kommer sluta.
 
 
Jag har noll motivation till någonting, jobb, träning, mat, vänner, mig själv etc etc. Det känns som att det går så sjukt bra för alla andra, de gör någonting med livet och har olika mål, och vad gör jag. Har konstant ångest för att jag inte gör något. Jag kan inte slappna av, jag tänker alltid på allt jag borde göra, vilket gör att jag inte orkar någonting. 
Jag har försökt fundera på vad jag skulle vilja göra nu, vad för slags jobb jag vill söka. Men ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att jag är inte bra på någonting egentligen. Jag duger inte till något jobb, av olika anledningar. Mest för att jag är jag, min ångest, min rädsla för att misslyckas, göra bort mig, göra fel. Det är några saker som hindrar mig, inte bara i detta syfte utan i livet. Det finns så mycket jag skulle vilja göra, en pågrund av rädsla klarar jag inte av det. 
 
Detta blev ett ganska... deprimerande inlägg, kan vara för att jag lyssnar på Mumford & Sons (haha) men också för att jag verkligen känner att jag måste få ur mig saker. Jag har för mycket som ligger under ytan, som gör min ångest starkare. Jag måste börja jobba med mig själv, "få bort" ångesten , börja leva livet, vara mer positivt. Det börjar idag. 
 
 
 

Kommentarer


Sjukt fin blogg du har!


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)