17 november

 
Måndag idag, ny vecka & nya mål. Börjar ju inte veckan direkt jättebra, vaknade 11.30. Nu måste jag verkligen komma upp tidigare, hela dagen går ju bort, har inte hunnit med någonting direkt och dagen är snart slut. Men jag har iallafall sökt ett till jobb, bokat ett möte på torsdag och rensat lite bland alla "viktiga" papper. Fick lite smått panik efter jag bokat mötet, behövde mina betyg och jag kunde inte komma på var jag lagt dem. Så fick riva genom mitt rum för att hitta dem. Som tur gjorde jag det tillslut. 
Hade tänkt gå ut med hundarna på en promenad eftersom jag inte ska till gymmet idag, men det är så grått och tråkigt ute.. Blir imorgon istället, då ska jag hinna med det haha. 

Sitter just nu med Ruth i knät och kollar på Elsas värld säsong 2. Har snart kollat klart på hela och sen ska jag nog gå och testa lite kläder som M&P köpte till mig i Ullared! Behöver städa lite på mitt rum också.. Soporna svämmar över, så blir kanske ändå en promenad idag, till soporna. Bättre än inget. 

Daniella hjälpte mig i helgen med Photoshop till min dator, så ska pyssla lite. Minns typ ingenting haha..


Kommentarer


Härligt, hoppas du får en fin kväll :)


Härligt, hoppas du får en fin kväll :)


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)