Effektiv dag!

Har typ lidit av skrivkramp eller något efter allt pluggande, därför har jag inte uppdaterat er om vad som händer i mitt absolut fabulösa liv! Det roliga är ju att jag har fler läsare de dagar jag inte bloggar än när jag faktiskt gör det.. Kanske skulle satsa på att bli lika stor som alla andra storbloggare genom att inte uppdatera bloggen alls? Tänk va härligt o bli bjuden på olika event och hänga med alla superkända bloggare och bli stenrik på att inte göra ett skit? Wow. 
 
Nä, men vad har jag gjort de dagar jag inte bloggat då. Varit hemma mer än jag varit i skolan, inte gått en hel dag i skolan alls den här veckan faktiskt och varit hemma hela dagen idag. Igår också men var tvungen att ta mig in till stan för jag hade körlektion. Sen har jag även tränat så idag skriker hela min kropp. Pluggat har jag ju gjort (som ni märkt) men annars inget superviktigt att skylta med sådär! 
Idag har jag alltså legat i soffan hela dagen sen klockan tio imorse. Sorry not sorry! Städade faktiskt lite i köket och plockade disken och gick ut med både soporna & komposten. Netflix har varit min absolut bästa vän idag, saknades typ bara glass så hade det varit perfekt. Men gjorde egen "glass" (hade den inte i frysen) så nääästan perfekt i alla fall. 
 
Resten av dagen hade jag inte tänkt göra något heller, sitta kvar här i soffan och glo på tv tills ögonen ramlar ur. Det bästa för mig hade ju varit om de bara skulle visa skitprogram idag, men blir lite problem när vi har både Cmore kanaler samt Netflix och Viaplay, så inte direkt någon större risk att det händer. 
Jag har alltså gått och blivit en helt total soffpotatis. Spännande. Får väl ge mig ut och åka milen på längdskidor imorgon eller något för att kompensera för missad aktivitet idag. 
 
Nej nu ska jag gå och släppa ut en katt som håller på att kloa sig igenom badrumsdörren. Hojj. 
 

Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)