16 december

Tisdag och jag vill redan ha helg.. Så otroligt trött och seg i kroppen så jag vet inte vad! Har jobbat både igår och idag, sen ska jag jobba resten av veckan också, tidiga morgnar och mörka dagar. Det är så trist för det är mörkt när jag åker till jobbet och oftast mörkare när jag åker hem igen. Man hinner inte riktigt vakna. 
Och det är därför jag inte bloggat på ett par dagar, fullt upp med jobb och julstök!

Idag slutade jag runt två och kom hem efter tre någon gång. Slänge i mig en näve pepparkakor och tre lussebullar det första jag gjorde när jag klev innanför dörren och gjorde mig en kopp kaffe. Sen har jag inte gjort något alls, la mig i sängen efter maten och tror inte jag kommer röra mig långt härifrån. Blir nog tidigare i säng ikväll! 

Igår bakade vi både lussebullar och pepparkakor (som jag typ redan berättat). Amanda och John var med, traditioner! Baka är något vi gjort varje år sedan jag kan minnas. Alla får vara med, man får göra vad man vill (bajskorvar, klutar, bollar, egna konstverk, you name it!) Det är det som är charmen. Se vad som händer med den där bollen pepparkaksdeg när den gräddas i ugnen. Finns flera bilder på oss tre, de flesta när vi har mer mjöl i håret än på degen. Livet. Vill alltid baka med min familj, varje år. 
 
Tumblr
 
 

Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)