28 Augusti

Hej på er! Har nyss bytit om till träningskläder och ska snart göra mig något att äta innan jag faktiskt tar cykeln till gymmet. Har tänkt göra det ett bra tag nu men det har aldrig blivit av men nu har jag sagt till mig själv att jag ska göra det, så då måste jag göra det haha! Solen skiner ute och det knns som att det är rätt varmt också, så det blir bra väder att cykla i. Har inte riktigt kommit på vad jag ska göra på gymmet, behöver ju inte köra någon cardio idag eftersom jag cyklar dit så kör igång med styrka på en gång. Känns som att det är dags att köra lite ben/rumpa eftersom mamma och jag körde armar i tisdags. Fast känns lite tveksamt eftersom det känns mycket i benen när jag cyklar (igår i motvinden var nästan olidligt!) men lite av varje kanske det blir! 
 
Har försökt hitta lite ny bra musik att ha på gymmet, men hittade inte så mycket.. Jag vill gärna ha något man kan dansa och sjunga till, bra tempo och som man blir glad av. Har lyssnat på några "gymlistor" på Spotify men inga låtar passade.. Har i alla fall några låtar nu som jag kan kötta till! 
 
Eftersom jag är ledig idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen.. Får väl ta det lite lugnt, njuta av att vara ledig eller så. Imorgon ska nog Daniella och jag till stan i alla fall och shoppa! Ser verkligen fram emot det, har sett väldigt mycket fint jag vill köpa från t.ex. Lager 157. Så det ska bli roligt, speciellt nu när man fått lön haha! 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra dag, vad ni än har för planer idag!
 

Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)