Tror jag blivit serieberoende?!

Stannade hemma idag från skolan, hade fortfarande väldigt ont i huvudet igår även om jag tog en Ipren. Och imorse när jag vaknade så kände jag mig inte alls bra, hoppas jag inte blir sjuk. 
 
Hade en liten mysfrukost med ett tänt ljus, en tidning och te och rostad macka med marmelad! Det var riktigt härligt med höstsolen som lyste in på köksbordet med ett sånt vackert ljus! Helt underbart. 

Drack förresten ett av de godaste teet på Espresso House igår när jag tog en liten snabb shoppingtur med Daniella, det var något grönt te från Indonesien har jag för mig att det var. Det luktade och smakade jättegott, speciellt tillsammans med den härliga, stora hallon och kardemumma muffinsen! Skulle ha frågat var man kan köpa det.. Eftersom vi inte hade så jättelång tid på oss så handlade jag bara fyra par strumpor på H&M, de hade rätt galen rea och jag hittade några söta klänningar och ett par shorts men inget av de följde med mig hem även om shortsen bara kostade 30:-.. Men strumporna kom lägligt då jag knappt har några ankelstrumpor längre, och de var så söta med små blommor på! 
 
Har börjat kolla på första säsongen av The Walking Dead. Har inte följt den serien innan utan bara sett några få avsnitt ibland. Men kände att efter Pewdie spelade spelet så måste jag kolla på det, och det passade ju bra då första säsongen fanns på Netflix som pappa blev medlem i för några dagar sen. Finns faktiskt oväntat många bra filmer och serier som jag velat sett ett bra tag nu! Som Rädda Joppe (som gick på Anki och Pytte när jag var liten, för er som minns!) The nightmare before christmas, Jackass filmerna, Scary Movie filmerna och massa mer! Blev riktigt förvånad då jag trodde att de skulle ha samma filmer som Voddler ungefär, men det visade sig ha fler gamla klassiker än nya filmer! Vilket är ett plus enligt mig som älskar gamla filmer. Och serier fanns det The Walking dead, Gossip Girl, Vampire Diaries, Bones, Glee, Spartacus, 30 grader i Februari och Prison Break. Verkligen astaggad på att kolla en massa film nu på lovet, yey!
 

Kommentarer


Muums!


Förstår det!!


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)