Details from my room.

(förlåt suddig bild! kameran sammarbetade inte..)
 
Här är då mitt lilla projekt! Blev klar igår, när det hade blivit rätt mörkt ute och regnade lätt! Det var alltså en sådan stege som man kan hänga lite smått och gott på! Mina alla handväskor ska väl på något sätt få pryda detta underbara tinget, har inte kommit på ett namn på den än.. Och mormors tofflor passade finfint mot det gråa träet! (Ser ni att det är näbbdjuret Perrys färger?! Ascool! Härmed får ni kalla mig Agent P!) 
 

Det var ju betydligt svårare och jobbigare att göra denna än vad jag hade tänkt mig.. Hitta perfekta trädet var ju inte så svårt och gick på två sekunder, men att hitta en bra såg var ju betydligt svårare då jag aldrig använder en sådan. Men att såga ner det här trädet var ju en helt annan femma! Höll på ett bra tag med att försöka få sågen att såga fram och tillbaka tills trädet tillslut föll till marken. Men sen skulle jag ju mäta, såga, mäta igen, såga och mäta. Sen spika, mäta, spika, mäta och tillslut fick mamma komma och hjälpa mig när jag nästan gett upp. 
Tillslut stod den där mot min vägg och bara lyste! Dock ska jag snöra riktigt snöre runt pinnarna som en sista detalj, men är så nöjd :')

Kommentarer


haha jasså :D


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)