Min vecka!

Hejsan allihopa!
Igår blev det ett väldigt kort inlägg men jag var supertrött eftersom klockan var runt tolv, hade kollat på fotboll haha! Så tänkte bara berätta lite kort om vad jag och Sofie gjorde!
Måndag: Möttes vi hos henne och ställde in moppen och gick sedan mot lägenheten. När vi kom dit så träffade jag alla djuren och vi gjorde väl inte så mycket. Vi gick till Hemköp och köpte lite mat och kom hem och gjorde kyckling med nudlar och sweetchillisås och någon annan chilisås. Smakexplosion men det var så jäkla gott! Sedan hamnade vi i soffan och kollade på film/tv. 
Tisdag: Gick vi på ca 5 promenader med hunden sammanlagt och jag typ dog varje gång. Vi kollade på True blood och jag blev typ fast. (Måste kolla på hela säsongerna!) På kvällen hade vi lite skoj och kollade på film och gick och köpte Ben & Jerry's på Hemköp och fnittrade en massa över pöjkn som satt i kassan haha! Busigt. Sen mulade vi i oss den och kollade på film. 
Onsdag: Vaknade vi typ och gjorde frukost och sedan packade jag och åkte hem runt tolv. Blev stoppad av polisen och åkte till mitt sommarjobb och handlade kattmat. Åt mer glass och hälsade på min saknade syster som äntligen kommit hem från Finland, med godis hehe! 
 
Idag har jag spelat en massa Wii, Ice Age. Kollat på när mamma bakat vaniljbullar och dregglat sönder! Äntligen fick jag smaka på dem och de var himmelska! 
Snart ska jag lämna mitt hår i mammas händer och sedan ska vi, efter denna "tjockishelg", ge oss ut på dödsrundan med inlines! Försökte göra den värre med att föreslå joggning ut till vägen och sedan squads efter och tillslut joggning hem men mamma sa bara; jag cyklar ut. Haha, får väl se hur jag gör! 
Om klockan inte blir för mycket så kanske jag drar mig en sväng till Fellingsbro och hälsar på saknade Daniella! Får se om jag sover över eller inte med tanke på att jag ev. ska jobba imorgon. Vet inte heller om jag har bensin i moppen?? 
Tillbaka till klippningen. Jag vet fortfarande inte alls hur jag vill klippa mig.. Vill helst inte klippa mig alls men måste då mitt hår ser ut som ett skatbo.. Usch. Kluven mellan lugg eller lika lång lugg som resten av håret? Hmm.. Får kanske ta lite inspirations hjälp från Tumblr! kanske kommer lite inspo till bloggen, så håll utkik!
 

Kommentarer


Hej tipsar om min tävling där du kan vinna en LA keps ! :D
direktlänk--------->http://meisy.blogg.se/2012/june/tavling.html#comment

ha en bra dag kram !


Hoppas du har haft en bra dag och att kvällen blir awesome! ♥

Btw, har 2 tävlingar på bloggen!
Gissningstävling och en tävling där du kan vina valfri vara från kavatajag :)
http://idahtt.blogg.se/2012/june/gissningstavling-vad-tror-ni.html - Avslutas senast onsdag 4/7
http://idahtt.blogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-valfri-vara-fran-kavatajag.html - Avslutas Lördag den 30 Juni


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)