Ni kan skratta om ni vill, vi rör oss ni står still.

Hejsan allihoppa! Nu är jag hemma, igen.
Kom hem till Sverige runt sex imorse (inte säkert men i den stilen) och sedan var vi hemma hemma klockan nio. Bästa syster hade då förberett scones som vi värmde på i ugnen och som slank ner finfint! Fick också en present av henne, jag blev ju sjutton somrar gamal igår, och det innehöll en superfin teckning med ett lite dolt innehåll. Hon hade ritat själv och det var en tjej och en kille med långt lockigt hår och så stod det; "Do you believe in ghosts?". Sån som jag är så blev jag glad över teckningen men när hon sa att den kommer ut i Oktober fattade jag. Jäklarns jag ska få American Horror Story!! Och än en gång, sån som jag är gällande det ämnet så brast jag i gråt. Märks att det är en av det som står mig närmst hjärtat? 
Efter den goda frukosten så gick jag ner på mitt allt för stökiga "rum" (snarare krigszoon) och började packa upp och svarade Tack till alla som skrivit Grattis på fejjan. Blir så varm i hjärtat när människor man inte knappt pratat med någongång skriver grattis till en. Uppskattas! Och lyssnade självklart på mina droger samtidigt, Kent, Den Svenska Björnstammen och G N R'. 
 Läste förresten ut Slash för andra gången och jag älskar den boken mer för varje gång. Han är verkligen min största kändis-crush. Så jäkla otrevligt sexig! Fördömt! 
Nu ska jag dammsuga upp dammråttorna under min säng som har storleken som Kraken på ett ungefär. Usch. Sen fräschar jag nog upp mig och drar iväg till Daniella för lite prat (hehe) och lite annat som bl.a min nya bloggdesign! Spännande. Fast blir nog inte kvar över natten, ska nog hålla mig hemma nu lite då jag knappt varit hemma på två veckor.. Ujuj. 
 
Men jag får ta och skriva lite mer om Finland, födelsedagen och annat senare för just nu hinner jag inte! 
 
 
- Jo, jag tänkte bara säga att jag vet TVÅ saker jag ska beställa från lite olika sidor. Ett par shorts från Drezz och sedan en bok av Marc Canter som heter Reckless Road. Någon som vet vad det är? Knappast, det är en typ "bildbok" om G N R' och the making of Appetitefor destruction! Hel grymt! Är verkligen supertaggad på att få se alla bilder och jag kan knappt prata om det, finns inga ord. Love it. -

Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)