Jag ber till Gandalf, frodo och alla orcher. GE MIG SOMMARLOV!

Gosh, jag får raptus på det här! Försöker få något skolarbete gjort om det var någon som inte förstod mn förtvivlande startmening!
Gör svenskan där vi har läst böcker som blivit film och nu ska kolla typ skillnader och likheter. Och jag brukar inte ha problem med svenska och så men just nu går det bara inte!! 
Har tänt ljus, släckt lamporna och dragit ner rullgardinerna. Dragit på Guns N' roses skivan och nynnar med lite. Men ändå så kan jag inte fokusera på svenskan (som ni kanske märker då jag sitter och skriver det här inlägget)!!!!!!
Jag är fortfarande så jäkla skoltrött! Men känner att jag måste bli av med all skit som bara ligger och trycker innan jag kan komma tillbaka på fötterna igen. Annars kommer jag trampa runt i det här träsket i evigheter. En sak är i alla fall jag vill så gärna ha sommarlov!


Förresten ska jag göra en sk. "kalender" eller vad faan man ska kalla det och ha nedräkning till sommarlovet! Pricka av på kvällarna efter en skoldag, men även helger tänker jag så jag vet på riktigt hur långtid det är kvar.


Som Axl Rose sjöng, Feels like I'm knocking on heavens door. Peace out.

Kommentarer


Fin blogg!


Fin blogg. :)


Sv; Tack. :)


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)