Hemma!

Hejsan allihopa! Det var ett tag sen :)
Igår kom jag och Eve hem vid typ 2 ungefär, och då var vi helt slut efter en lång bilresa! Så då hoppade vi i säng på direkten.
Det var ju inte superfint väder på Öland, utan det regnade och var som ett tjockt täcke över himlen hela dagarna, så tillslut var alla kläder blöta och det var alldeles lerigt överallt! Så då packade vi ihop för att komma hem till värme och sol.
Men vi åkte och shoppade och var i Borgholm och kollade lite. Sen på kvällarna gick vi till baren och kollade på MIcke Lång som spelade och sjöng en dag och sen satt vi och mös, och då kom en full kille i 20 års åldern fram till oss och pratade. Lite trevligt sådär, men sen gick vi haha. Sen så spelade vi Yatzy som jag aldrig spelat tidigare och jag vann en gång! och sen kom jag tvåa och så. Det var riktigt trevligt!

Jag tog lite bilder också, men de får vi se om de kommer upp här, för jag tog med mobilen och det är inte världens bästa kamera... ;) haha.

Just nu plattar eve mitt hår, och fixar lite. Sen ska vi hem till mig och sen bli det att dra till Daniella och kolla på det nya huset!

Vi hörs kanske senare, hejdå! :)


Kommentarer


Har du en stund över? :)

Kika då in på bloppisen!

stuffstuff.blogg.se

En massa trendiga plagg och andra prylar till vrakpris!

KRAM KRAM :D


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)