Bra dag!

 
Även om dagen gått sjukt snabbt måste jag säga att jag hunnit med ganska mycket! Gjort klart historian, ätit glass, kollat på film, gått promenad, gjort matte och sen planera lite inför veckan. 
Såg en jättebra film på C More som hette Seeking a friend for the end of the world och den var jättebra!
Har sett reklam för den ett par gånger innan och känt att jag måste se den så blev jätteglad när den gick idag. 
Den rekomenderas! 
 
När den filmen var slut tog jag med mig hundarna på en kort kvällspromenad i solen. Fy vad gott det luktade ute! Verkligen vår och landet. Blev alldeles varm inuti och det är därför jag älskar det här. 
Med på promenaden var Tiger och Singo som hängde på. Singo är så jäkla rolig när han följer med för han
sätter sig också och kissar när han ser att hundarna gör det! Så himla ful/söt han är. Sen sprang han runt som en galning och såg typ ut som hyenorna i Lejonkungen.. 
När jag kom in igen tog jag mig ett glas vatten och gjorde lite matte, köööötta.
 
Nu känns det faktiskt rätt bra i halsen! Det gör mest ont i halsen när jag dricker/äter något surt och när jag gäspar. Det känns så jäkla skönt för då kanske jag kan träna någon gång den här veckan! 
 
Tänkte komma i säng och läsa ganska tidigt idag, vill vara pigg imorgon och ev pröva på hur det känns med en morgonpromenad innan skolan. Är så taggad på det just nu men vet ju inte hur positiv jag är när alarmet ringer imorgon bitti! Så har tagit mig lite kvällsmat nu och ska titta på antingen youtube eller någon serie en sväng sen blir det sängen och läsa! 



Plugg...

 
Och med söndagen kommer även lite ångest.. Men jag har i alla fall lämnat in historieuppgiften, vilket jag sa att jag skulle göra i helgen vilket känns bra. Daniella och jag har jobbat lite på gymnsiearbetet också vilket vi behövde. Nu ska jag göra lite engelska bara! Kollar på Blues Brothers på C More. Den är så jäkla bra, haha. Sett den flera gånger och den är fortfarande lika bra!
Annars idag har jag sökt jobb, så knåpade ihop både ett CV och ett personligt brev imorse. Håller tummarna!
 
Har druckit tre koppar kaffe idag.. Inte så bra, känner det. Måste dra ner på kaffet nu och dricka mer te istället. Slarvar med allt just nu, sömnen, maten, skolan. Måste komma igång med allt nu! Suck. 
 
Skatan tycker om min nybäddade säng, speciellt när solen skiner fram och det blir varmt! haha kolla tungan!



Inspiration, sovrum!




Familjelördag!

Idag var det helt underbart väder!!

Solen sken, ovanligt varmt ute och fåglarna kvittrade! Helt underbart, och fick sådana vårkänslor att jag bestämde mig för att vårstäda mitt rum, ordentligt. Började städa imorse och blev klar nu ikväll runt åtta. Hade dock ett rätt långt uppehåll under dagen då jag åkte med mamma, Amanda och pappa till Erikshjälpen en sväng
och sedan åt vi mat och umgicks när vi kom tillbaka. Eftersom det var så fint väder ute
grillade vi lite korv, potatis, lax, grönsaker och Amanda grillade äppelbitar med kanel och honung som smakade supergott! Sedan hade vi lite smått och gott till det också, som melon, mozzarella och gurka. 
Vi åt lite efterrätt ute på gräsmattan på en filt, glass med banan och choklad som legat över grillen. 
Det var nästan farligt gott!
Efter det letade Adam rätt på kubbet och vi spelade lite tjejerna mot killarna, men sedan blev det jag själv mot killarna, och gissa, jag vann! Det var väldigt jämnt på slutet och spänningen var olidlig, men tillsist lyckades jag skjuta ner kungen! 
Nu på kvällen har vi myst i soffan, druckit vin och ätit godis och popcorn framför Gladiatorerna. 
Sedan var alla så trötta (pappa speciellt, haha han somnade till och med i en av sofforna på Erikshjälpen!)
så jag hoppade en snabbis in i duschen och nu ligger jag i sängen! Har knappt blivit någon sen
kväll den här helgen, har verkligen vilat ut mig. Dock har jag vaknat vid ca 7-8 varje morgon jag varit hemma
men nu har jag ofta gått upp närmare nio. Skönt att inte sova allt för länge om dagarna heller,
man hinner med så mycket mer! 
 
Har även blivit jättesugen på att ta morgonpromenader några dagar i veckan innan skolan.. Det får dock bli lite senare eftersom jag fortfarande inte känner mig helt kry och halsen fortfarande gör ont. Men bara en kort promenad innan frukosten (om jag klarar det, är alltid superhungrig på morgnarna!) för att dels få extra motion men för att vakna mer och vara piggare under dagarna. Låter faktiskt inte helt tokigt nu, får bara se sen hur jag känner när alarmet ringer lite tidigare än vanligt! 
 
*
 
Nu ska jag kolla på film och snart sova! Hoppas ni får en trevlig fortsatt kväll, godnatt!
Dagens Instagram-bilder!



Let's dance!

Ikväll körde vi på pizza, vin och 21 Jump Street innan Let's dance. Nu har vi plockat fram lite godis också! Mamma hade köpt något nytt vitt vin, jättegott och nästan lite bubbligt. Ett vin helt i min smak! 

Hoppas alla har en bra kväll! 
 



Cats!

Var ute en sväng förut och fotade katterna. Skatan kom också ut en sväng, haha hon tycker fortfarande att världen utanför är väldigt läskig! 
 



Fotolektion med Ellen.

Sitter och kollar igenom bilderna jag tog på fotolektionen i måndags. Vi fick en uppgift som hette rörelse men det blev en hel del närbilder på Ellen också. Här är några av dem! 
 



Freedag..

Sitter just nu i soffan och kollar på Rewind på MTV och ska snart plugga lite mer. Har en massa jag skulle behöva bli klar med nu i helgen, och det passar ju "perfekt" nu när jag är sjuk och inte har något annat alls inplanerat? Yey. Hade inte alls velat göra en massa annat istället för att spendera hela dagen i soffan framför tvn, plugga, dricka massa te, knapra halstabletter och Ipren och tycka synd om mig själv. Hahaha. Fanns en massa annat jag hade velat göra. Men nu ska vi inte tycka allt för synd om mig, right haha? Ska ju faktiskt släppa ut hundarna en sväng och då kommer jag ju iallafall utanför dörren, då får jag bara hoppas att jag inte får feber eller något på vägen. Hade ju varit jobbigt! 
 
Nä men ja, hade inte så mycket mer att säga. Är väl bara att sätta igång med allt jag har att göra! Höjj.
Igår åt vi våfflor hela familjen! 
 



Vårdcentralen idag..

Skriver direkt från soffan. Har aldrig haft såhär ont i halsen någonsin, ringde därför först 1177 imorse och berättade och fick då rådet att boka tid på vårdcentralen så jag gjorde det, och ska dit klockan tre. Var därför tvungen att avboka min dubbla körlektion jag skulle haft idag, men det är väl lika bra. Känner att jag behöver vila nu efter att ha sprungit runt och gjor allt möjligt trots halsen och tröttheten. 
Inatt fick jag faktiskt sova! Vaknade inte vid fyra vilket jag gjort de senaste dagarna på grund av halsen. Dock vaknade jag av gammal vana vid sju men låg kvar i sängen till åtta då jag ringde vc. 
Har inte ätit riktig mat på ett par dagar för får bara ner varma koppen, glass och te. 
 
Nu ska jag göra en till kopp varma koppen och kolla på tecknade Pippi Långstrump! 
Min frukost igår, roligt att alla tog det som att jag förberedde mig till gymmet med en proteinbar. Det är egentligen en sandwich-glass... Aja! 



Jädra paska!

Såhär ser allt ut just nu, det är åt helvette, jag är sjuk, ingenting går som jag vill, blir så förbannad på exakt allt, ingen lust att göra något förutom att sova, är så jävla arg så jag tar ut det på allt och alla som kommer i min väg. Så för allas säkerhet, håll avstånd. 
Idag har jag och Ellen fotat männisor i "smyg" och sen har jag kört dubbellektion och bäddat ner mig i sängen sedan klockan åtta. Mitt liv är så händelserikt just nu att jag bara säger sweet baby Jesus halleluja. fan
 



Nu jävlar i lådan!

Ska snart ta min femte kopp kaffe/te och fortsätta kötta. Ska sätta upp lite "Mål" så kanske jag kommer igång på riktigt. Det här är ju typ femte gången jag "tar tag" i den här jävla pissen... Suck, ibland är det inte kul att heta Sara Jansson! 
 



Spontanhelg!

Ja helgen blev ju dock inte riktigt som planerat! I fredags åkte jag hem till Hanna för att äta och kolla på deras nya hus, och sedan åkte vi till ICA och handlade glass och lite dricka till kvällen. Men sen istället för att åka hem på direkten hamnade vi på en fest. Vi skulle bara vara där ett litet tag men sedan ordnade det sig med sovplats så vi stannade helt enkelt kvar där! Vi höll väl på till två sedan drog vi på efterfest ett tag till. Somnade vid fem-sex kanske och vaknade runt åtta för att äta frukost (glass) och dricka kaffe med Hanna. Sen tog vi oss ett bad för man kände sig inte direkt så kalasig kan jag ju säga.. Lite senare gick vi tillbaka dit festen varit för att bakishänga lite och sen hämta min moppe som blev kvar där. Usch, känner mig fortfarande sliten och trött även om jag tog igen förlorad sömn inatt och sov ca tio timmar.. Har lite ont i halsen också, vilket inte känns riktigt kul. Ska hiva i mig te med honung för att se om det blir bättre!
Idag hade jag väl tänkt plugga lite och sen förmodligen åka och tanka moppen så jag kan ta den till bussen imorgon och funderar på att passa på och träna då. Känner att jag vill komma i säng rätt tidigt idag för att känna mig lite bättre imorgon. Så Adam och jag sitter bänkade i soffan och kollar på Lilla Jönssonligan på styva linan och jag ska precis börja plugga. Ska bara hämta en kopp te först. 
 
Hoppas alla haft en bra helg! 
Jag vill åka utomlands!
 



When you're high you never ever want to come down!

Idag är en så jävla bra dag så jag är alldeles svettig just nu när jag skriver detta! Har känt mig så otroligt glad ända sen jag vaknade imorse (tänka sig att man kan vara glad klockan halv sju på morgonen?!) och hela dagen har bara levererat! Även om mina byxor är trasiga och jag orkar inte lägga pengar på nya. Va lite grumpy på förmiddagen i skolan men det var för att jag satt och rev mitt hår över svenskauppgiften och för att jag inte visste hur jag skulle skriva klart det sista jag hade kvar. Men tillslut knåpade jag ihop även den och lämnade in. 
Det var också ganska god mat idag i skolan så var ett pluuusss! Hade körlektion idag vid tio över tre så hann åka hem och äta hos Amanda innan. Jätteskönt, hann liksom koppla av lite mellan skolan och lägga fokusen helt på körningen. Blev dock liiiite sen eftersom tåget på något vänster fick för sig att stanna mitt ute i ingenstans ett bra tag och lät mig verkligen svettas lite. Tillslut hittade föraren gasen, innan jag hann tyna bort helt vilket var skönt. Sprang så fort det gick bland slasken och isen på vägen och kom fram ca två minuter för sent. SCORE!
Körningen gick väldigt bra, min körskollärare öste mig med beröm och jag blev allt lite generad måste jag säga! När vi var klara bokade vi ett par nya körlektioner samt halkan, nästa vecka! Alltså sweet baby Jesus Hallelujah! 

Nu när jag kom hem såg jag att min svenskalärare redan rättat min uppgift och guess what? Fick A. Herre-guuuu-uuu-d! Haha hårt arbete lönar sig, och lite våld, och svordomar. Listen and learn kids! Körde en liten segerdans upp till mamma som gav mig en kraaaam och mer beröm, så har gottat ordentligt idag! Nu ska jag tagga gymmet sen med kaffeee och bra jävla musik! 
 
Alltså livet är fan rätt bra ibland!
 
Här är min dag i lite bilder! Blivit bra på att Insagramma idag också, haha. Okej två bilder, men mer än det blir på en vecka typ! Första bilden är från när jag tog tillfället i akt och bekantade mig med träden, och andra den absoluta lyxmiddagen jag snodde hemma hos Amanda, microkaffe och knäcke med ketchup! Mmhhhhhm, gourmet!
 



De som försvann

Idag hade jag sovmorgoooon! Och det tog jag (ofrivilligt) vara på genom att sova till halv tio. Antingen hade inte mitt alarm ringt vid 08:10 eller så har jag "vaknat", stängt av det och vänt på steken & somnat om helt enkelt! Vet inte med er men jag tippar på det senaste. Även om jag hade velat ligga kvar ett tag till i sängen tvingade jag mig upp för jag kom på att egentligen var jag ju inte ledig utan hade det som lärarna kallar "arbetstid på valfri plats". Slängde i mig lite frukost och kollade mest på youtube istället för att plugga, ovanligt, och sen helt plötsligt var klockan jättemycket och jag fick nästan lite bråttom. Sen var mamma rena snigeln när jag redan var halvvägs ut i bilen så jag trodde ett tag att jag skulle missa tåget. Men icke sa nicke, jag kan faktiskt köra lite biltjuv jag med (okej nej, inte riktigt). 
Dagens enda lektion var då engelska och vi fick en ny uppgift som verkade så otrooooooligt kul! Jag ska skriva om religionen in the United Kingdom, bababaaaa! Askul, jag sa ju det. Förstår att ni alla är nästan lite obehagligt avundsjuka på mig just nu som har så kul att göra. Skadeglädje deluxe. 
 
Sedan stressade jag iväg till mitt "möööteee" och satt där och babblade. När det var slut blev jag lite shopping-galen och köpte Silicea (äntligen, mitt har varit slut i flera månader!) och en concealer från H&M för nu orkar jag inte sminka mig längre, haha. Märks när det börjar bli lite vårigt ute för då orkar jag inte försöka se någorlunda bra ut. Orkar bara inte! Eller ja, det gör jag ju knappt annars med men känner att nu när solen skiner lite mer så vill min hud ba "SOLLJUS!".
 
Blev jätteirriterad när jag satt på bussen och måste sett ut som ett åskmoln, mamma glömde bort mig också så blev inte bättre. Sen körde jag en liten extra sväng hem och kastade i mig en rostad macka och en kopp kaffe så nu är jag glaaaad igen. Snart ska vi åka och träna också, så mycket bättre. Taggar med lite musik (hahah typ Flo Rida = högstadiet)
 
Amen ha en bra kväll nurå, säger vi! Gööttmos. 
 



inspiration!