HAPPYFACE!

jag är så lyycklig!!! min kamera har kommit!! :) :) :) :) :)



L O V E

bästa låten just nu, eller ja en utav dem iaf!
BALL OCH SNYGG SNUBBE MED!




trött

jag kommer bli galen om jag inte slutar tänka på dig. Även fast jag vet att du inte kommer bli som för några veckor sen så vill en liten del av mig vänta med att släppa dig. Men jag håller på att gå vidare. Men om jag ska lyckas gå vidare måste jag kämpa hela tiden, det har aldrig varit, och kommer aldrig bli lätt.

Jag är trött, måste sova. ska duscha och sen ta det lugnt. heejdåå



It´s a party in the USA!

Nu har jag precis duschat och danni gick precis in. Vi kom hem från innebandynatten för typ en halvtimme sen eller nått sånt. Jag är alldeles slut nu och känner att jag behöver sova! Men danni och jag ska typ kolla lite runt på hennes minidator och sen lite senare lägga oss.
På innebandyn givk det väl sådär, vi förlorade alla matcher men vi gjorde oftast ett mål iaf! men allt handlar ju inte om att vinna utan att ha kul, och jag hade verkligen jätteroligt! Jag och Eve hade kul i örebro också! Vi spanade in en massa snyggingar på donken och systemet! Och lite pinsamt var det väl men det stoppade inte oss ;) haha! Sen passade vi på att kika lite i den jäkla kön ifrån marieberg som vi satt fast i i typ 20-30 minuter!! Men det var också kul, och vi har inte varit på jätte länge! Btw så köpte jag nya vinterskor! Ett par brun/beiga med värsta luddet i! :D Jättemysiga!
Jaja, nu är danni klar och vi ska väl kolla runt lite :D
godnatt!! <3



ps

Jag färgade mitt hår igår och rakade lite mer på min sidecut :D Det vart inte sån skillnad på håret, förutom att utväxten inte syns nu ;) Jag hade ju mörkbrunt hår med liite rött i och nu vart det en kastanjefärg som jag färgat förut i år (:
If u wanted to know ;D

plus att jag längtar tills jag får min kamera!! GOSCH!!




I have never felt so alive..

Hejjjeejuu! Har ju en blogg, måste jag komma ihåg! Riktigt dålig på att blogga men jag har varit i skolan så jag har inte riktigt haft tid med dett soo passar på idag när vi inte har nått franska prov imorgon! :D Jag är sjukt glad för det TACK MONIKA!
Idag följde danni med mig hem för att vi tänkte göra matteläxorna, men så blev det inte riktigt.. Först tog det typ en halvtimme för oss att gå typ en km, för vi lattjade eftervägen och stannade och gjorde en snögubbe! AWESOME! vi filmade men jag får se om jag lägger upp den/dem.. Sen när vi äntligen kom hem så satte vi på tvn och kollade på EMA så inte så mkt pluggande.. Men jag gjorde en b-uppgift..? :p Sen orkade vi inte så då la vi oss i min säng och kollade på My sweet sixteen och My life as Liz, sen kom hennes mamma och hämtade henne..
Nu ska jag nog städa lite på mitt rum, igen.. Jag gjorde det i typ förrgår men det börjar bli liite skitigt (: fast lite skitigt ska det ju va, right ;)
näämeen nu tänkte jag lägga in en utav mina favoritlåtar just nu med ett av mina äldsta favoritband! :D
Så enjoy!


byee


What´s on your mind..?



How to save a life

Halllojs.
Kollade på idol nyss men tröttnade och gick ner hit istället för att kolla vad för kläder jag ska ha till Johanna imorgon. Bär dit med mormor och morfar vid typ tio och sen är jag där över dan, vill stanna över natten men mamma blabla..
Hoppas vi kan ses en annan gång då jag och amanda kan stanna längre <3
Min säng ser fortfarande ut som en katastrof så jag måste nog städa den för jag funderar på att lägga mig och kolla på nån film så jag kommer upp tidigt imorgon... kanske skulle vara smart.
Det slog mig just att lovet snart är slut. Vet inte om jag är sugen på att gå tillbaka till plugget... + att vi har två prov den första veckan, franska och engelska, kan det bli bättre..?
Jag måste färga mitt hår också, innan plugget börjar så jag blir av med min jäkla utväxt, men jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med min sidecut..? Jag ska raka den lite till för den har växt otroligt mkt på bara tre veckor eller vad det är! Men ska jag färga den också? eller ska den vara ljus? Och lilla flärpen på kanten? ska den färgas i samma eller en annan färg? Mamma tyckte att den skulle va typ blå, men det vet jag inte. haha! Jag har kanske hittat en färg jag skulle vilja ha. Den är först lite åt det röda hållet sen lite ljusa slingor.. hmm.. funkar det på mitt hår? Får kanske testa och se, annars blir det brunt eller svart?  får vi se senare iaf

kraaam!



Rainbow

Hallojs!
Jag kollade nyss på tv, Brooke knows best, men sen tröttnade jag när det var avsnitt man redan sett så jag tänkte kolla vidare på Vampires suck som är en sjukt rolig film! :D Garvade ihjäl mig igår natt när jag kollade på den! Men jäkla icefilms suger eftersom man bara kan se typ 75 minuter? Sen måste man vänta typ 50 minuter innan man kan kolla vidare, och det har man ju ingen lust med? Right!
Idag har jag bara chillat framför tvn och varit seg hela dagen, kanske styrketräningen från igår som spökar???? Haha, vem vet. Ja vet iaf att jag har jäkligt ont i underarmen efter en maskin igår! o; Men det var riktigt kul och skönt att träna! :D Lite omväxling i vardagen för mig som har styrketränat en gång tidigare.
Senare idag vet jag inte alls vad jag ska göra.. Ska lägga mig tidigt i alla fall för imorgon ska jag och Amanda en snabbis till örebro och jag ska kolla efter lite böcker att köpa och sen kolla hur mycket pengar jag har på kortet, om man kan handla nå kläder ;) ;) Och sen efter det blir det MATCH i FRÖVI klockan 14.45, kom och kolla! :D
pluuusss att jag ska få en JÄKLIGT EFTERLÄNGTAD SYSTEMKAMERA! :D
länkar den så ni kan kolla på den om ni vill, för jag orkar inte rabbla upp alla bra saker med den :)
kodak easyshare z981

NU ska jag kolla på filmen, hejdå! :)



nattttt

nu ska jag lägga mig och läsa och varva ner :) skönt!
godnatt!




natt bloggggg

Nu sitter jag i sängen, trött och hungrig som fan, och lyssnar på musik. Men jag funderar på att lägga mig snart eftersom jag läst att för lite sömn kan göra att man går upp i vikt?! O: soova som är det bästa jag vet, förutom att äta dårå :D Passar riktigt perfekt! :D Sova sig smal? skulle vara perfffkt!
Men nu ska jag nog sova bort min galenskap :D (om det går?)

GOD BYE

p.s jag är kär i Michel Ceera.... min killlee <3


+

(L)