10:55

Typiskt.. kunde knappt somna i natt för min hals, den kändes tjock och gjorde ont. Men hittade en burk gicks-salva som jag smetade på halsen sen somnade jag om. Men i morse när jag vaknade kunde jag knappt prata och det gjorde för ont för att hosta. Så gjorde mig en kopp te med mycket honung i och la mig under en filt i soffan framför Grey's Anatomy. Har ingen aptit heller, det enda jag är sugen på är glass, vilket vi inte har hemma. Så ska åka en snabbis till ICA och handla det plus halstabletter och blåbärssoppa. Men resten av dagen kommer jag spendera i soffan, kolla på film och äta glass. Jobba på att bli frisk helt enkelt! Det kom ju inte så lägligt direkt, men gör det någonsin det?? 
 
Nej ni får ha det så bra, hoppas ni slipper bli sjuka haha.. 
 



23:39

Lite ironiskt faktiskt, direkt efter jag publicerade förra inlägget insåg jag att det var ca 40 min kvar tills bussen gick till stan, och jag satt i soffan i pyjamas. Bra Sara, bra planerat! Så jag fick bråttom helt plötsligt. Men sen när det var ca 10 min kvar och jag fortfarande inte hade kläder på mig och hade blött hår (var ju tvungen att tvätta håret också..) bestämde jag mig för att ta bilen istället. Tur var väl det för jag missade andra bussen också. Stabilt!! Jag kom i alla fall i tid för mitt möte och träffade en kompis lite snabbt på stan innan också, så jag missade inte allt jag hade planerat.. 
Det var otroligt kallt ute idag, hade velat ha både halsduk och vantar på mig för känseln försvann helt i fingrarna nästan! Hösten är häääär. Men allt är inte kul med kylan, den boostade på den svaga förkylningen jag tydligen hade och nu sitter jag här och hostar.. Irriterande.. Men väntade nästan på det, mamma har varit sjuk två gånger nu på typ 3 veckor och pappa, Amanda och sen Adam har varit lite rossliga också. Nu var det min tur, lägligt. 
Inget att göra åt, mer te med honung och soffhäng de kommande dagarna. Alltså inget gym.. Lite surt är det faktiskt. 
 
Så ikväll ska jag försöka lägga mig lite "tidigare", inte typ 01:30 som de två senaste nätterna. Bra där också Sara.
En oredigerad bild från en kväll någon gång för ett tag sedan..
 
 



12:21

Godmorgon! Tog lite sovmorgon i morse så jag gick upp klockan 10 istället.. Så jag missade Grey's Anatomy, såg dock slutet men ja haha. Sen va det ju Desperate housewifes! Känner att jag skulle vilja se om hela den serien från början, kanske blir nu i höst.. Hur många säsonger finns det egentligen?? 
Snart ska jag resa mig ur soffan och försöka hitta nå kläder att ha på mig idag.. Det har blivit så å kallt ute nu! Bara sådär liksom, inte längesen man gick i shorts och nu kan man inte gå ut utan jacka utan att frysa arslet av sig.. Men men jag gillar ju hösten så jag klagar inte! 
Idag ska jag nog ha en vilodag som jag skrev igår. Har träningsvärk i benen och magen (skönt!) sen tror jag inte att jag hinner. Man behöver ju vila också! 
 
Nej nu skriver jag inget intressant... Haha, så ska nog äta lite köttbullar nu och göra mig iordning! Ni får hakade! 



16:57

Sitter i soffan och kollar på Jack and Jill på tvn, myser lite i höstrusket. Bloggar från vår nya surfplatta med tangentbord pappa köpte igår, väldigt liten jämfört med min dator haha. Idag hade jag lite ärenden att uträtta, lämna två paket på posten och sen träna. Vaknade med superont i axlarna/skulderbladen och trodde först att det berodde på att jag sovit konstigt, men kom på att jag körde nya grejer med bl.a. kettlebell igår så det är nog därifrån! Körde lite mer mage och ben idag, och nu är jag helt slut i kroppen. Därför blir det vilodag imorgon, dels för jag ska en sväng till stan på eftermiddagen. Får se om jag tar en sväng på stan också, vilket jag egentligen inte behöver haha.. 
 
Ja, som vanligt har jag inte jättemycket att blogga om.. Funderar på att göra en kladdkaka eller något, fast med mitt proteinpulver i så den blir lite "nyttigare". Gjorde en med Sofie förut med banan, honung och jordnötssmör så kanske ska göra en sådan. Fast vi inte har någon banan, haha typiskt. Aja, hittar på något!
 
 



5 Days

Välkommen hösten!! Är det bara jag som älskar det här vädret???? Regn, rusk, blåst, mer regn och kyla = mysigt. Jag älskar verkligen hösten, kanske för att jag känner mig så "inspirerad" eller vad jag ska säga.. Jag känner att jag vill pyssla, läsa, skriva, sjunga, allt sånt som jag annars inte kan. Inte för att jag kan det nu, haha, men det känns som det. När jag var mindre och man fick frågan "vilken årstid tycker du är bäst?" svarade jag nästan alltid sommaren och vintern, för att jag fyller år och för att det är julafton (presenter). Men nu skulle jag helt klart säga att hösten ligger på första plats och sedan våren, de är ju lite same same fast ändå inte. Det är då jag är som mest inspirerad och knappt kan släppa kameran ur händerna! Det är så svårt att förklara, men jag känner mig full av liv. 
 
Idag släpade jag mig upp klockan 09:10, jag måste få tillbaka mina morgonrutiner och inte sova till 11 varje dag. Så idag lyckades jag, helt otroligt för jag var så trött och tänkte att jag skiter i att gå upp idag.. Men jag blev superglad när jag gick upp för bästa Tiger hade kommit hem igen efter sin lilla "semester" eller vad man nu ska kalla det. Han var väldigt hungrig, gosig och trött så han låg som en kringla i soffan bredvid mig när jag kollade på Grey´s Anatomy och Desperate Housewifes, och nu ligger han i min säng och sover. Mysen! 
Nu dricker jag kaffe och ska packa min gymväska och ge mig ut i kylan, man får nästan rota fram vinterkappan! Blir nog inte ett jättelångt pass idag då jag ska hem och hjälpa till att städa huset. Men känner bara att jag måste komma iväg till gymmet efter allt onyttigt i helgen.. 

Igår åkte vi en sväng till farmor och farfar och grattade farmor som fyllde år för någon vecka sedan. Hon fick en juicemaskin som vi testade på en gång och gjorde äppeljuice som var riktigt god! Jag hjälpte dem även att ta kort på ett par tavlor. Vi fikade också, farmors bullar är verkligen heliga kan äta 1000 på en gång! Mhhhm, fick en påse med hem också, lycka. 
 
Nu ska jag packa så jag kommer iväg någon gång. Har tänt mitt ljus jag köpte från IKEA förut så det luktar sååå gott på mitt rum just nu, perfekt. Ni får ha en bra dag så hörs vi! 
 



Stabilt.

Aningen sliten idag.. Ingen ork, ingen matlust, känner bara äckligt. Blev en väldigt spontan krogenkväll i fredags (fortfarande sliten) med Ellen. Vi bestämde samma dag att vi skulle ut, planerat och bra, så allt blev väldigt haffligt och taffligt. Vi hamnade på en förfest, där vi knappt kände någon, och där stannade vi tills alla skulle dra till krogen så vi hänkade till Satins uteservering där det återigen knappt var något folk alls. Ovanligt. Men det var trevligt ändå, träffade folk vi hängde med förra helgen vilket var svinkul! Det var tänkt att vi skulle ta halv 2 bussen hem jag och Ellen men det blev inte så.. Ca klockan 1 blev hon jättedålig, och ja.. Det fanns inte en chans att vi skulle hinna med bussarna och jag ville verkligen inte lämna henne sådär. Så det blev lite knas där då jag inte visste någonting, hur jag skulle få med mig Ellen någonstans eller hur vi skulle ta oss hem/var vi skulle sova någonstans. Men allt löste sig, Ellen blev bättre och vi gick allihopa till Max och käkade. Sen drog vi dit vi skulle sova och slocknade. 
Vaknade på lördagsmorgonen ca klockan 7 efter att ha sovit kanske 2h och kunde nästan inte somna om även om jag var så in i helvettes trött. Drog hem vid 10 och fullkomligt däckade på Amandas soffa innan jag åkte hem vid ca 17. Sen däckade jag i soffan hemma istället. Stabilt säger jag bara. 
Men ja, intressant helg även denna! Men jag hade ändå svinroligt, så jag klagar absolut inte haha. 
Idag har mamma sagt att det ska städas, weho liksom. Funderar på om jag orkar dra till gymmet lite senare, känner att jag skulle behöva det. Eller så gör jag några snabba övningar här hemma, funkar också. Kanske blir en kort promenad för att vakna till, känns som en bra idé. Men imorgon ska jag "ta tag i allt igen" för då har jag vilat för länge haha. 
 
Annars får ni ha det så bra, hhaha. 



Marieberg + bio

Bion igår var jättebra, det var Ellen och jag + alla småbarn med föräldrar haha! Det var inte alls mycket folk, kanske 3-4 sällskap plus oss två men det är skönast när det är så. Speciellt för mig som kan få panikattacker lite sådär haffligt och taffligt. Det var typ jag som skrattade högst och mest av alla, men filmen var verkligen så bra. Vill ha ett eget boxtroll. När bion var slut hade vi precis missat bussen hem så vi gick ut på stan och tittade på stjärnorna, mysigt. Vi fick vänta en och en halv timma på nästa buss så vi hade bra med tid att prata lite, även om lördags var senast vi sågs! Jag hade varit med Daniella på Marieberg innan och spontant köpt en matta så jag hade en gigantisk påse (tror seriöst de tog den största påsen de hade i affären!) att släpa runt på och jag höll på att fälla krokben på både mig och Ellen x antal gånger under kvällen. På Marieberg köpte jag även en ny sportbh, ringar och nya höstiga kuddfodral till sängen! Nu är min höstsäng klar, tror jag haha. Och jag känner att jag nu har köptstopp, haha. Bara handlat en massa saker den senaste tiden, vilket inte är bra eftersom jag inte har något jobb... Suck, men får tänka på att jag ska ta tag i en massa saker lite senare, typ oktober. Hoppas det blir ändring då!
Anywaaay, vi träffade Elias en liten stund också innan vi åkte hem och pratade lite om typ fredags/lördags. När jag kom hem var jag så trött så jag bara tog på mig myskläder och satte mig med päronen i soffan. Sen blev det sängen och jag slocknade nästan på en gång.
Imorse vaknade jag ca 5 av att katterna hade ww3 utanför mitt rum så släppte ut dem och kunde inte somna om efter det. Mamma gick upp då också så låg och lyssnade när hon gjorde kaffe osv, men sen somnade jag. 
Fram tills nu har jag kollat på Desperate Housewifes och gårdagens PH som jag missade, fast jag hade redan fått spoilat vem som åkte ut, vilket jag för övrigt var väldigt glad över. Men nu har jag ätit lite äggröra och en kopp kaffe, packat gymväskan så ska snart börja dra mig däråt. Vet inte vad jag ska köra idag, kanske blir att köra igenom hela kroppen igen. Senare ska jag nog laga mat, om ingen annan hinner före haha. 
 
 



Bio!

Sitter just nu i sängen och har tänt lite ljus, bara myser! Har kollat på lite höst-videos på youtube och precis reserverat platser till filmen boxtrolls imorgon som jag och Ellen ska gå på. Har sett den trailern flera gånger på tv och känner att jag måste gå på den, tycker den verkar så bra och mysig! Gillar också filmen Coraline och det är typ samma som gjort den här filmen! Jag gillar Coraline för det är en rätt obehaglig film eller vad man ska säga, det är inte direkt en "barnfilm". Se trailern så förstår ni haha. Båda filmerna är stop-motion vilket jag tycker om, t.ex. The nightmare before Christmas och Frankenweenie. Jag tycker det är otroligt häftigt och har sett en hel del videos på Youtube från när de gjort olika stop-motion filmer och det ser helt otroligt ut. Man kan se hur de gör håren, kläderna, hur dockorna rör sig, allt! Rekomenderar verkligen att ni kollar på dem om ni är intresserade! Total Mindblow!
 



Träningsvärk!

Idag känner jag verkligen av hela kroppen... Går som en krympling och kan knappt sitta ner haha, det tar! Trots träningsvärken åkte jag och mamma till gymmet och kom faktiskt precis hem. Det blev lite mage och rygg + bröst idag vilket känns bra. Stretchade lite också, men behöver bli mycket bättre på det! 
Nu hade jag tänkt ta mig något att äta, ägg är på kokning och till det ska jag ha bönsallad och lite rökt lax + knäckemacka. Otroligt hungrig just nu! 
 
Rätt kort och tråkigt inlägg men händer inte så mycket just nu som ni märker! Men ni får ha det bra i alla fall. 
 
Testade att sätta in minneskortet i datorn igen och nu funkade det faktiskt, så nu mina damer och herrar, en vecka senare, ska ni få se vad jag handlade på IKEA. Yess, bättre sent än aldrig right hah? 
 



September

Godkväll på er allesammans! Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och är hur trött som helst.. Åkte till gymmet idag vid ca två idag och körde igenom hela kroppen! Det kändes som att jag hade hur mycket energi som helst och bara köttade på, det bidrog även att jag var helt själv på gymmet. Efteråt kändes det så jävla bra, speciellt efter helgen då det blev en hel del dålig mat samt alkohol och knappt någon träning. Fast jag känner fortfarande (!) av att jag hade på mig skor med hög klack, mest i musklerna uppe i låren...
I alla fall, känner att jag börjar komma tillbaka med maten också, även om jag unnade mig lite glass till BB nu på kvällen. Men var faktiskt ute på en av mina "kvällspromenader" som även idag mer eller mindre blev en joggingtur istället, så kände att det var ok. Det var så fint ute ikväll, stjärnor och bara helt underbart. Inte alls lika kallt som det var igår (eller så var det för att jag hade mer kläder på mig) så det kändes riktigt bra. Dock hade det hunnit bli ganska så mörkt ute innan jag kom iväg men hade noll batteri i min mobil så den behövde laddas lite innan jag gick ut så skyller på den! 
 
Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag heller, ovanligt. Gick upp lite tidigare än jag brukar även om jag hade otroligt svårt att somna igår och gjorde väl inte det förrns ca 02:00 eller något.. Ska försöka komma upp ungefär samma tid imorgon, dels för att Grey´s Anatomy går klockan 09:15 vilket jag vill se. Får tänka på det när klockan ringer imorgon helt enkelt!
Imorgon har jag inte heller några planer, får se om jag åker till gymmet eller kör hemma. På onsdag ska jag ialla fall till stan en sväng på em.. Annars gör jag verkligen ingenting, dagarna bara går. Halva september har liksom redan gått, vad är detta. Fortsätter det såhär är jag fan 80 snart... 
Svettades lagom efter gymmet, helt blöt!
 



Enjoy life

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, förutom att rösta.. Vaknade vid 10 och var, som vanligt, svintrött. Mamma stack då in huvudet och frågade om vi skulle käka frukost och åka så snabbt som möjligt och rösta. Så vi slängde i oss lite frukost och åkte eftersom mamma skulle iväg och jobba. Var faktiskt lite nervös eftersom det är första gången jag väljer, om man inte räknar med "valen" som man gjorde i skolan för att "lära sig hur det går till" och om de olika partierna.. Men det var liksom ett ganska bra tag sen så minns inte riktigt haha. Att rösta gick väldigt snabbt för det var inte så många personer där som tur var, och när vi kom hem slängde jag mig i soffan och kollade på film. De visade först I love you Philip Morris och Charlie st cloud så blev kvar där ett tag. Tillslut var klockan 6 och pappa kom hem från jobbet.. Vart tog dagen vägen liksom? Men jag hade redan bestämt mig för att gå en promenad, inte den vanliga längre turen utan bara komma ut och röra på sig samt få frisk luft. Käkade lite innan och tog en kopp kaffe för att få lite energi och då var det redan mörkt ute.. Även om jag bara hade tänkt gå blev min lilla promenad en jogging/springtur. Och jag som inte har sprungit på huuur länge som helst, orkade betydligt mer än jag trodde! Knäna höll också, blev mäkta förvånad. Har också världens träningsvärk av att gå med rätt höga klackar sen krogen haha.
Apropå krogen hade jag väldigt roligt. Även om kvällen/natten inte blev alls så som vi hade tänkt oss hade jag och Ellen riktigt roligt. Det var ett riktigt äventyr kan man säga! Det började med att vi inte hade någonstans att gå och därför blev klockan 12 innan vi gick ut på stan. Vi hade därför tänkt gå till Rockbar för att ta en shot men när vi kom dit hade de "stängt" sa vakten fast klockan inte var 1 än.. Så vi fick gå vidare och hamnade tillslut på Satins uteservering där det knappt var folk. Men det dröjde inte länge förrns vi fick sällskap av ett gäng trevliga killar, vi pratade en hel del politik men eftersom klockan redan var så pass mycket hann vi bara ta en drink och sen var vi tvugna att gå därifrån igen. Då tänkte vi gå till Mc Donalds och äta lite och prata med men hamnade istället på torget där olika partier stod och bjussade på chips och godis. Vi stannade och diskuterade lite med dem innan vi drog vidare och bestämde oss för att gå till Max istället som ligger rätt långt därifrån.. Sen flöt kvällen och natten på, vi gjorde egentligen inte så mycket utan bara var, gick runt, pratade och bara levde typ. Sen blev klockan 6 och vi bestämde oss för att kvällen var över, sa hejdå och skilldes åt. Det var en rätt intressant natt kan jag säga. Ellen och jag kom inte i säng förrns klockan 7 eftersom det var en bra bit att gå + att jag hade klackar och galet ont i fötterna efter att ha sprungit omkring en del haha. Men, ska man vara fin får man lida pin, right? Och det fick jag, hade blåsor under fötterna när jag kom fram. 
Dagen efter gick vi upp ca 12-12.30 och åt frukost på Mc Donalds (glass, muffins + chili cheese tops!) klockan 15.00 och åkte hem vid 4. När jag kom hem kastade jag mig i soffan och rörde mig inte så mycket resten av kvällen haha. 
 
Kastade mig i sängen i lördags, rätt sliten. + fyllde på med ny motivation idag genom att läsa fitness.



Äntligen fredag!

Håller just nu på att fixa mig, ska precis börja sminka mig och försöka få bukt på mitt skatbo till hår.. Har kommit på vad jag ska ha på mig ikväll också, vilket tog en hel del tid. Provade hela min garderob nästan, även om jag igår "visste" vad jag skulle ha på mig. Men så kan det gå, ändrar mig nästan alltid i sista sekund haha! Har mina supersnygga skor som jag köpte igår på H&M. Hade tagit kort på dem men det funkar ju inte.. Undrar vad de gjorde med våra datorer egentligen? Det går inte att ha hörlurar i vissa datorer, högtalare och så minneskortet som inte fungerar.. Typiskt min skola, haha allt går snett! Men jag ska kolla om jag hittar dem på deras hemsida, så får ni se vilka jag pratar om iaf! 
 
Får nog snart bråttom om jag sitter här längre.. Behöver nog dra mig härifrån till min syster om ca 1h. Så ska göra mig iordning och packa allting i en väska och kanske äta något.. Kanske är bäst! Måste leta reda på en bra jacka jag kan ha också, ser ju inte ut som att det kommer bli supervarmt ute. Men okej, ni får ha en bra fredag oavsett vad ni gör! Så hoppas jag att min kväll/natt blir så bra som man hoppats på, tjoho. 

Yes, hittade dem! Finaste bilden också hhaha... 



IKEA!

Godmorgon! Igår blev det alltså inget gym, men gick en promenad istället och det räckte kan jag säga... Det är skönt när man väl är ute och går men så fort man kliver innanför dörren så kan man knappt räta på benen. Halleluja! Men det var skönt ändå och varmt, var helt dyngsur när jag kom tillbaka.. Lite senare åkte mamma, pappa och jag lite spontant till IKEA för mamma ville handla en byrå till deras sovrum som matchar nya sängen de fått idag, + lite saker till ett skrivbord/databord till Adam. Själv handlade jag lite "höstiga" saker till mitt rum, sängkläder, en kudde, ett stooort ljus (50h!) som luktar vaniljhjärta + en ny soptunna. Även den i en lite höstig färg, typ senapsgul. Älskar verkligen IKEA, skulle kunna gå runt där hur länge som helst, men igår hade vi typ ca 1h 20 min att hitta alla grejer så blev inte så länge eller lugnt. Vi sprang fram och tillbaka, letade efter diverse tillbehör och jag tappade till och med bort de en gång när jag skulle ta en genväg som ledde mig till typ andra sidan IKEA från där de var. Så fick lite panikkänslor som man fick när man var liten och tappade bort dem haha! 
 
Men nu ska jag i alla fall göra mig iordning för ska till stan och träffa Ellen en sväng, lämna hennes dator och typ fika lite. Kanske planera lite mer inför imorgon då vi ska fira hennes kompis Amanda som fyller år så det blir krogen. Jättetaggad faktiskt, inte varit ute på ett tag nu! Det ser jag fram emot. 
Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske tar med träningskläder om jag orkar träna efter stan. Annars blir det nog en promenad istället. 
 
Gah.. Vet inte riktigt varför men går inte att komma in i mitt minneskort i datorn för tillfället så kan inte visa vad jag köpte på IKEA, typiskt.. Men får försöka få igång det när jag kommer hem sen, måste ju kunna lägga upp bilder här på bloggen. 
 



"Framtidstänk.. "

Fy vad jag har ont i min kropp! Måste verkligen bli bättre på att stretcha, just nu gör jag det.. Aldrig. Bra Sara! Ska försöka räta ut benen nu, innan jag tar mig ett mellanmål. Sen efter det ska jag nog gå en promenad, tror inte jag tar mig till gymmet idag utan kör lite här hemma. Brukar göra lite benövningar under promenaderna så det blir lite muskler också! Här hemma ska jag nog städa lite på mitt rum, funderar på att hänga upp studentmössan på väggen men vet inte riktigt var. Hade glömt den inne i andra rummet när jag möblerade om och jag hittade den nu. Lite synd att den ligger nerpackad i lådan haha.. Skulle också behöva plocka iordning bland mina träningskläder, de ligger i en hög just nu. Ska nog tvätta dem också, när jag ändå inte ska till gymmet. 
 
Annars då? Känner mig helt slut i kroppen, hjärnan är alldeles seg. Måste försöka komma tidigare i säng om kvällarna, men det blir sent nu när man inte måste upp på morgnarna. Måste skaffa mig bättre rutiner om dagarna även de dagar jag bara ska vara hemma. Hitta saker att göra, inte bara skrota. Men det är lite svårt när man inte har ett jobb eller liknande.. Dock ska jag ta tag i det inom en snar framtid, så hoppas att det löser sig. Börjar bli lite "nervös" över hur man ska klara sig nästa månad eftersom jag inte får någon lön då. Dock kommer jag att ha augusti-lönen till oktober i alla fall. Men man oroar sig ändå! Vet ju inte riktigt vad som kommer hända framöver, med till exempel bilen. You never know! 
 
Alltså har jag en hel del framtidsplanering framför mig.. Men är ju ett tag kvar tills oktober så jag har tid att försöka lista ut vad jag skulle vilja syssla med, fortsätta inom vården eller testa något nytt. Som jag känner just nu hade det varit intressant att testa något nytt, se vad mer som passar mig och vad jag kan. Men samtidigt tar jag nästan det som erbjuds, kan inte riktigt vara kräsen i mitt läge.. 
 
Hoppas ni har en bra dag iallafall, det är ju rätt ok väder!
Tumblr



Proteinpannkakor!

Hejsan på er! Gud, känns i rumpan att vi tränade igår, gör ont att sätta sig på toaletten. Meeen, klagar inte som sagt. Idag trodde jag att jag skulle vara själv hemma på förmiddagen men icke, mamma har blivit sjuk med feber och förkylning så inge jobb för henne idag. Så jag har fått tagit hand om henne lite denna morgon och hämtat saker til henne, delat med mig av mina proteinpannkakor och snart ska jag åka och handla halstabletter åt henne. Ska även passa på att åka till gymmet (eller skulle träna men passar på att handla haha) och köra lite armar och lite mer mage, inge ben alltså. Om jag inte utmanar ödet när jag väl är på gymmet. Man vet aldrig. Ska ta med mig och testa en påse aminosyra som jag fick av en av Sofies gymbuddies igår! Spännande. Fick även lite påsar med protein som jag också ska testa senare. 
 
Apropå mina proteinpannkakor, äntligen gick det!Haha, lovade ju nästan mig själv att aldrig experimentera igen utan acceptera att jag är väärdelös på att göra alla sorters pannkakor (sanning), men sen kände jag att jag skulle testa ändå. Så gick det finfint! Goda blev de också, mamma sa att de va goda till och med. Testade att ha i någon skopa av mitt proteinpulver från Fitnessguru med smak av choklad och hasselnöt och det blev riktigt gott. Dock hade vi slut på bär så fick toppa med honung, tranbär, gojibär, solroskärnor och nyponbitar. Mums säger jag bara, och otroligt mättande. 
Får se om jag ger mig ut på en promenad senare ikväll, beroende på vädret och hur mycket ork jag har kvar haha. Känner mig lite trött eftersom jag vaknade klockan 6 imorse av att min dator helt plötsligt startade och stängdes av typ tre gånger... Spöken? Nja, bara datorn. Haha, inget konstigt där alls!