Trött!

Efter dubbelpass träning (har kört dansmatta och är dösvettig nu, haha) hoppar jag nu in en snabbis i duschen och sen ska jag försöka få mamma o kolla på någon film med mig! Ska nog ta mig lite keso och sylt också, mitt nya beroende. Testa, sjukt gott! 
 
gammal bild... 



Drar iväg mot gymmet!




Fiskar som viskar.

 
Dammade av kameran idag när det var så fint väder, även om vi blev lite leriga om tassar o skor! Tiger gjorde oss sällskap också, den filuren!
 



Vårmorgon.

Godmorgon solstrålar!
Mår ni lika gott som jag? Sovit kanske inte det bästa (vaknade mitt i natten av en smärta i ryggen som visade vara min mobiltelefon...) men haft en rätt underbar morgon! Mamma väckte mig före nio och sa hejdå och påminde mig om att hundarna behövde ut och tomaterna vatten. Drog mig kvar lite i sängen innan jag gick upp och gjorde en kopp kaffe och gick ut med galenpannorna. Tiger gjorde oss sällskap och han rastades också, knäppa katten som han är. 
Stannade ute en liten stund så hundarna fick leka av sig lite och så njöt jag lite av solen! Har varit fint väder i flera dagar nu, dock kom det lite snöflingor i förrgår men de försvann lika fort, och det märks verkligen att det börjar bli vår!
Bad pappa ta ut moppen för någon dag sedan så jag kunde ta den till gymmet och då är det vår för mig, haha. 
 
Idag ska jag försöka plugga lite mer och bli klar med uppgiften om Merkantilismen.. Vet i alla fall vad jag har kvar att skriva om så det borde gå rätt snabbt ändå! 
 
Snart ska jag göra någon mer frukost, sitter och äter lite äppelbitar och dricker andra koppen kaffe just nu. 
 
Det här ser ju inte så fel ut.. haha, hungrig!
 



Did you say lemon?

 haha orkar inte!



Som vanligt har jag inget på hjärtat..




looov!

För skönt med påsklov nu! weho!



New things ♥

 
Några relativt nya saker jag köpt den senaste tiden! 
BB-Cream 119:- Kicks
Brushborste ? H&M 
Blush & puder ? H&M
Linne 79:90:- H&M
BH 410:- Change
Hörlurssladd-trassel-hindrare 19:90 Glitter
Stort skrivblock 79:90 Lagerhouse 
 



And we danced.




Dör varje gång jag ser det här klippet!

 



American Horror Story: Coven!

Godmorgon! 

Känner mig mycket bättre idag än de tidigare dagarna, har bara lite ont i axlarna och ryggen fortfarande. Därför ska jag passa på att gå en sväng till gymmet när mamma ska till doktorn, stackarn. Hon blir inte bättre och har haft hög feber ett par dagar och orkar ingenting. Tycker synd om henne! 

Idag hade jag tänkt, förutom att träna, plugga lite mer och kanske städa mitt rum. Är fortfarande inte klar med att få in saker i min "nya" byrå så min garderob är lite av en röra just nu.. Sen har jag två avsnitt av American Horror Story Asylum att kolla på med mamma! Ååh, kan förresten inte vänta tills säson tre American Horror Story: Coven kommer till Sverige!!!! Läste det på Evans fanpage. 



Sjuk..

Hallå allihopa!
Igår och idag stannade jag hemma från skolan eftersom jag känner mig förkyld, har ont i halsen och ner till ryggen och gör ont när jag rör på nacken. Mamma är också sjuk och ligger typ och yrar i soffan, så har fått ta hand om henne lite också! Men jag har inte bara legat i sängen hela dagen för jag har pluggat också. Lämnade in en uppgift igår på Historian och fick B på den! Nöjd. 

Har ätit lite glass med kolasås nyss och ska ta mig en kopp kaffe nu! 
 
 



För söt!

 



Hjälpte mamma med lamporna,

.. mina fingrar är härmed döda.
 
 



Börjar dagen med lite inspiration!

Innan jag sätter igång med allt jag ska göra idag, suck!
 
Älskar att det börjar blivit vår här! Varmt och solen skiner, perfekt. Snart sommar.