Färdig för natten!

Åh, tog mig en riktig dusch så nu är jag ren och fräsch från topp till tå! Klippte och målade naglarna och sen smörjde jag in mig med babyolja! Så nu är jag superlen och känner mig bara väldigt fräsch! Ska borsta tänderna snart och lägga mig i sängen. Har börjat lägga mig lite tidigare på kvällarna för att må bättre, märktes verkligen när man var vaken till ca 1-2 för några veckor sen.. Inte det bästa när man har en del att göra i skolan.. Men nu ska det bli ändring! Men ikväll blir det nog att kolla klart på filmen som går på 6:an (om jag nu orkar vara vaken tills dess haha!) för imorgon får jag lite sovmorgon då jag ska till tandläkaren. Så jag hinner se julkalendern! Weho. När julkalendern börjar så känns det att det snart är jul. Saknar ju bara snön, men den kommer säkert på söndag. För då fyller Amanda 18 bast! Och hon får alltid snö på sin födelsedag ;) Jag kan i alla fall inte komma ihåg någon som det inte varit snö. Känner att det är dags för snö nu när det är första december imorgon! Shit vad det här året gått fort! Känns som igår jag var hos Sofie på nyår och spelade massa mariokart. Känns som att det var igår jag slutade nian. Känns som igår jag började gymnasiet! Ja, tiden går fort när man har roligt!
Håll tummarna för att jag inte har några hål imorgon, Sov gott!



Photoshop

Idag lärde vi oss lite om hur man skönhetsretuscherar! Så hela dagen har gått åt till att städa upp hyn, fixa slätare och snyggare hy! Haha, lekte lite med en google bild jag hittade! Det här var andra gången jag gjorde det här, så förvänta er ingenting!


FÖRE:


EFTER:


haha, snyggt!

Nu ska jag kanske leta reda på någon mer bild och sen ska jag spela Alice! woopwoop!





Afghan Girl

Åh, har pluggat sen jag kom hem, klockan ca 21.00, och jag har gjort klart rätt mycket men har endå en bildanalys kvar att göra och träna på provet! Men det får jag göra imorgon på bussen! För nu måste jag sova..
Hörs imorgon, godnatt!



trött.!

Åh sitter just nu i skolan och ska skriva klart en text om arbetslivet och sen leta reda på en massa bra nyheter i olika webbtidningar.. Men känner inte för något, är så galet trött.. Vill bara åka hem och byta kläder sen åka till bion. Galet taggad på bio faktiskt!
Får faktiskt lite ångest för att jag inte ska träna idag, får alltid det när jag missar träningar.. Får väl träna på onsdag hemma istället. Kanske ska börja springa igen? Får se hur det blir med det, men det skulle behövas i alla fall!
Nu ska jag väl jobba så jag blir klar.. Hörs sen!



I'm might be bad, but i'm perfectly good at it.

Nej, nu är jag verkligen TPL! Inget går som jag vill, allt fuckar upp. Humöret är 0, skolan är bara för mycket just nu, jag är 0, hälsan är 0, maten är 0. Inget är som det ska! Hela min kropp rasar sönder!
Sorry för alla egentligen så jävla onödiga fml inlägg, men känner mig som bajs just nu.
never enough.
Tumblr_lve1a5ioqg1r5c9r2o1_400_large



Stressigt..!

Kom nyss hem från träningen. Gick väl sådär, har så jävla ont på insidan av mina fötter och förmodligen måste jag antingen köpa nya skor eller skaffa ilägg.. 
Nu ska jag ta mig något att äta och sen ska jag pluggapluggaplugga! Har en massa uppgifter som ska vara klara på onsdag och som jag knappt gjort något på! Så känner mig lite småstresad just nu!
Fick reda på idag att jag ska på bio imorgon! Woho! Då ska jag, mamma och några av hennes kompisar kolla på Breaking dawn! Är supertaggad och hört av en massa att den ska vara superbra, och då blir man ju lite mer taggad! Åh myspys, älskar att gå på bio. Så blir ingen träning imorgon och inte så mycket updatering! Kanske lite snabbt när jag kommer hem, men det är inte säkert.
Men sov gott allihopa!
Taggad till 1000!



Tidig måndagmorgon!

Godmorgon!

Helt sjukt att jag är vaken vid den här tiden! Annars brukar jag ligga som en död fisk i sängen och halvt sova/kolla på tv vid den här tiden..! Men nu har jag varmvattnet på och mackorna är framplockade och jag är inte så trött. Ganska pigg faktiskt! Kanske för att jag somnade runt halv elva igår istället för halv ett som jag brukar på vardagarna.. Inte så bra kanske hehe, märks ju i skolan att man inte sovit så länge. Fast jag brukar bli lite piggare när jag sover i bussen, men på senare dagar så har jag knappt orkat hålla mig vaken på bussen när det är bara någon minut till min hållplats. 
Idag går vi ju bara halvdag, och sen ska Daniella med mig hem. Vet itne riktigt vad vi ska göra men det blir väl att sitta vid datorn! Haha, som vanligt. Och ikväll ska vi på träning, fotboll den här gången. Har inte tränat fotboll på flera veckor då jag varit sjuk och sen var jag ju på pappas jobb förra veckan. Träningarna på söndagarna hinner jag knappt med då jag har en del saker att göra och så har jag ju ultimate också.. Så blir inte så mycket fotboll som jag skulle vilja.. 

Haha kollar på Richard Scarys äventyrsvärld, och Christoffer Columbus är en älg! För kul och nostalgiskt program!
Nu ska jag gå och fixa min frukost, ha en bra dag!314319_190243851052669_133747130035675_422842_1196880438_n_large



Nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng!

Tumblr_lv301fk9li1qcvswqo1_500_large



snyggt!

Kollar runt på lite snygga kläder, som inte hade suttit fel i min garderob!
Bikbok - 299:- 599:- skulle kunna döda för dem! 199:-fin nu i jul! 199:-399:- nästan ett måste för mig!kanske dom tofflorna?? 199:-
Åh blir sjuk av att kolla på kläder!! Ge mig 1 miljon någon??



tofflor!

Skulle behöva köpa mig ett par riktigt mysiga, varma och gosiga tofflor att ha i vinter! Något i den här stilen:
Tumblr_lsjwmt9rtp1qf1o37o1_500_large
Har spanat in ett par i Örebro för 199, blir nog efter nästa lön!



Åh min Alice.!

Spelade nyss mitt älskade Alice's Madness Returns. Jag Bara Älskar Det Spelet.. ! Rekomenderas!!
Nu ska jag dricka lite kaffe med kanel, och kolla lite på fb och så, se kanske jag spelar LOL. Har inte gjort det på flera dagar.. Ångest..
KLockan är redan sex också! Funderar på att ta mig ett bad senare och slappna av lite!



all lust försvann med vinden

Nu ska jag snart tröstäta resten av min glass.. Känner verkligen inte för att göra ett piss idag förutom att spela Alice!!!!
emo, heho



Ben & Jerry's!

Hejhej!
Blir bara lite kort updatering. Sitter just nu i soffan oh myser med Hanna och kollar på Jurassic park 2. Idag har vi kollat på film, varit till ICA och lagat mat. Vi spelade lite  Guitar Hero  också och jag spelade trummor för första gången! Gick ju ganska så bra ;)
Lite senare ska vi värma på lite pizza och käka Ben & Jerry's half baked. Öppnade dem för ett tag sen och smakade, och den var ju nästan för god!

Men nu ska vi kolla vidare, vi hörs imorgon, pushej!



Åhhhhhh glad tjej!!!

Åh köpte äntligen Alice's madness returns! Kärlek! Testspelade det lite nyss och det var awesome!! 
Men nu ska jag packa lite grejor som jag ska ha i helgen som jag tillbringar hemma hos Hanna. Hela helgen verkligen, woho!  Så jag förvarnar för ingen updatering förns på söndag typ.. 

Men nu måste jag skyndamig!

Puss ha en bra helg!
Gladare tjej får man leta efter! Utanför Game!



The Cinnamon Challenge???

Två som röstat ja på The Cinnamon Challenge!