Tumblr




han vet att han är snygg..

Dör lite <3



Träningsvärk!

Har i snart fyra dagar sagt till mig själv: "Imorgon, då ska jag sova länge!". Har jag gjort det?? Nej
Alltid har jag vaknat tidigt, av mig själv eller något annat. I lördags morse behövde mamma hjälp med att fixa i festlokalen så va bara att gå upp. Söndagsmorse vaknade jag vid ca nio av att mamma blev arg på katten (kunde inte somna om även om man var liite bakis) och sen åkte jag ju på klassmys och då somnade jag ca halv fyra men var tvungen att åka hem vid sex på morgonen för att ta hand om hundarna, så ingen sovmorgon där heller! Dock kunde jag somna när jag kom hem och sov i ca fyra timmar till. Och idag vaknade jag vid kanske halv fyra imorse av att Sankari gick runt i mitt ansikte och ville ut och göra sina behov. Sen somnade jag (som tur var) om igen och sov till ca klockan åtta och då kollade jag på Breaking Bad istället! Apropå BB så är jag redan på säsong 4! Helt galet va jag har plöjt den senaste veckan, det är ju snart slut. Fast då har jag massa andra filmer och serier jag ska se, men jag vill inte att det ska ta slut haha. Föör bra, och Jesse är ju för handsome. 
 
-
 
När jag väl kravlat mig ur sängen och tagit på mig kläder så frågade mamma om jag ville med och träna, och trots träningsvärken så sa jag ja. Det var faktiskt rätt skönt att träna och det gick riktigt bra! Körde lite mage, ben och rumpa så nu har jag typ träningsvärk i hela kroppen. Hade laddat upp med en proteinsmoothie och fatburnerkapsel så köttade. 
 
-
 
Ikväll ska vi äta bakad potatis och sen kanske jag går och lägger mig. Om vi inte kollar på någon film eller något. 
 
Puss o hej, nu ska jag duscha!



Pirat och Bitchwitch

I lördags var det fest. 
 



GLAD

GISSA VEM SOM ÄR KLAR MED ENGELSKAN??? Jo jag. Har suttit i mammas fåtölj både igår och idag och bara skrivit och skrivit och äntligen är den klar och inskickad! Har haft sådan ångest över att jag inte vetat vad jag skulle skriva eller hur jag skulle lägga upp texten och bara kräktes på den. Men nu tog jag tag i kragen, med hjälp från Daniella som pushade mig jättemycket, och äntligen. Jag sa att jag skulle vara klar innan höstlovet, jag BAM så var jag det. Nu ska jag bara skriva klart det sista på svenska uppgiften också, men gör jag det imorgon när jag kommer hem så är nog den också klar på nolltid! Fast den har jag till på söndag (?) på mig, men i helgen händer en massa kul så kommer kanske inte ha så jättemycket tid att plugga, så blir imorgon och fredag då jag slutar tidigt! 
 
Resten av veckan blir skojj, för vi har halloween-grej på min skola. Därför ska jag imorgon kolla på The Grudge och på em skära pumpa, och på fredag ska vi sminka och fota! Sen är det LOOV, plus halloweenparty på lördag, klasshäng på söndag och nästa helg KROGEN! 
 
Men nu kör vi, köttar. 
 



Kattungarna!

Skulle ta lite bilder på kattungarna, men det var inte så lätt. Även om de fortfarande är rätt små och kan inte riktigt gå än så satt de aldrig still haha! Sen kom Ruth ocksåoch då blev det ett riktigt liv! Men ja, man ser ju iallafall hur de ser ut, och framförallt hur söta de är! Den lilla gråa ska stanna kvar här och heter Missan och den sköldpaddsfärgade (eller Ruthfärgade som vi säger) ska flytta hem till Amanda. Vilket är tur för hon är så otroligt söt och det ska bli intressant att se hur hennes päls blir, för nu ser hon ut som ett marsvin med lång päls. Den enda av kattungarna som inte har hittat ett hem än är den lilla svarta med vitt i ansiktet som är på bilden över den med allihopa. Så om det är någon som letar katt, så är de här leveransklara i december någon gång! ^^ 
Är inte kattungar bland det sötaste som finns?? 



Tiger!

Min fina pojke! 
 



Vinterkänslor!

Då var det söndag igen.. Återigen har helgen rusat alldeles för snabbt. Jag har inte gjort någonting heller, käkat pizza, druckit vin och kollat på tv är i stort sett det jag gjort. Förutom i lördags då mycket av dagen gick åt till att gosa med Tiger! Han och Sankari börjar dessutom komma lite bättre överrens och nu låter Tiger honom komma fram och lukta lite på honom, framsteg. Hoppas att de kommer bli lika bra bff som Tiger och Frasse var.. 
 
Jag har värsta vinterkänslorna idag så det inte är sant! Mamma läste på FB att det snöade i Örebro och det känns ute som att det kommer göra det här också. Nu vill jag ha snö, vinter och jul. Dock så säger pappa att det ska bli varmt nästa vecka igen.. Men jag vill ta fram julsakerna och lyssna på julmusik hela dagarna, och så har det inte ens varit halloween än.. 
Apropå halloween så är vår fest redan nästa helg, woho! Som tur är så vet jag vad jag ska vara och har nästan allt till min kostym så nu är det bara att tagga till. Och helgen efter det ska jag ju ut på krogen med Ellen, så det kommer nog bli grymt!
 
Nu ska jag nog ta mig en kopp te för det är så kallt inne på mitt rum, brr! 
 
 



MAT

Hur jäkla gott ser inte de här ut? 



<3

 



Äntligen!

Alltså åh! Vilken härligt dag det här är.. Min älskade Tiger har äntligen kommit hem! Efter att ha varit borta i 4 månader utan något spår så är han alltså hemma igen. Det var tack vare vår granne som var ute med sin hund och hittade Tiger i skogen och kände igen honom och tog med honom hem. 
Så vi gick dit och hämtade hem honom och det var verkligen ett kärt återseende! Det bästa är nog att han ser ut som att han ändå har haft det bra. 
Så nu har han fått en massa gott att äta och många pussar & kramar av alla här hemma! Nu ska han bara få träffa Ruth, Kasper och Sankari som faktiskt är hans lillebror. 
 
 



För tre år sedan...

Haha, gick in på min gamla Dayviews eller bilddagboken och såg att imorgon är det 3 år sedan jag rakade sidecut. Minns att jag var så jäkla taggad och stolt över den sen, haha. Men måste faktiskt erkänna att det var snyggt!
<span style="text-decoration: underline;"><strong>MEN KOLLA MIN BLOGG DÅ FÖR FAN!!</strong></span><br />
<br />
<br />
<span style="font-size: medium;">Boy, if you keep doing this <span style="text-decoration: line-through;">you will lose.</span></span>
Världens posebild också där man inte ens ser sidecuten så väldans bra, men hade visst ingen bättre att visa! 



Höst = mys

Det finns inget bättre än att kolla på serier/film på hösten! Tror nästan det är det den är till för, att sitta nergosad i soffan under en filt, med tända ljus, en kopp te och en bra serie. + ett varmt fotbad enligt mig! Nu ska jag kolla andra avsnittet på AHS:Coven. 
 
Nästa vecka är det halloweenparty också, kunde inte vara mer taggad! Någon som kan gissa vad jag ska vara? hahaha
 

Hittade mysigaste bilden på Tumblr.



Onsdag.

Idag har jag hunnit med mycke, eller.. Jag gick upp vid 10 ungefär och hann nästan bara slänga i mig lite frukost och sen lite lunch innan mamma och jag drog iväg till Linde. Vi gick på bolaget och köpte vin sen åkte vi till Erikshjälpen. Mamma skulle leta efter byxor till pappas halloweenkostym och jag skulle kolla efter fina saker bara! Hittade en söt sticketröja (jag som behöver det *host*) och två böcker, en till dekoration och en som jag ska läsa. Mamma hittade betydligt mer saker haha. 
 
Sen åkte vi och handlade och sen hem, vi hade egentligen tänkt träna men det var tveksamt om vi skulle hinna eftersom jag har finskakurs idag. 
Så jag hann plugga lite på svenskan så det var behövligt! Behöver egentligen träna tills provet på fredag (oups) men det får jag väl göra ikväll, eller imorgon.. 
Igår va mamma och jag ute och gick 1h och sen kollade jag på gamla kort och sen på fotbollen! (Söt förresten) 



The Walking Dead season 4! (försenat)

Måndag idag alltså.. Fotolektionen gick förvånansvärt fort, vi fick vara i studion och fixa olika ljussättningar och sånt, och sen slutade jag! Mamma slutade också runt 12 så då passade vi på att träna direkt efter skolan. Känns fortfarande i hela kroppen efter all träning i helgen, men körde ändå lite olika rump/ben övningar och sen mage plus lite armar! + condition såklart. 
 
När vi kom hem från gymmet var jag så sjukt hungrig så tog ett par knäckemackor och så började jag kolla på första avsnittet på TWD säsong 4!! (Som jag har längtat!) Fast lyxade till det ännu mer med ett varmt fotbad och te i soffan. Gött. 
 
Nu har jag duschat och ska väl sätta mig och försöka skriva lite på PM:et vi skriver på historian, som tydligen ska vara klart imorgon. 
 
Senare ikväll ska vi äta god mat och kolla på "Det okända". 
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndag. 
 
 

Kan vi bara ta en stund och kolla på honom... Mhhhm.