Effektiv dag!

Har typ lidit av skrivkramp eller något efter allt pluggande, därför har jag inte uppdaterat er om vad som händer i mitt absolut fabulösa liv! Det roliga är ju att jag har fler läsare de dagar jag inte bloggar än när jag faktiskt gör det.. Kanske skulle satsa på att bli lika stor som alla andra storbloggare genom att inte uppdatera bloggen alls? Tänk va härligt o bli bjuden på olika event och hänga med alla superkända bloggare och bli stenrik på att inte göra ett skit? Wow. 
 
Nä, men vad har jag gjort de dagar jag inte bloggat då. Varit hemma mer än jag varit i skolan, inte gått en hel dag i skolan alls den här veckan faktiskt och varit hemma hela dagen idag. Igår också men var tvungen att ta mig in till stan för jag hade körlektion. Sen har jag även tränat så idag skriker hela min kropp. Pluggat har jag ju gjort (som ni märkt) men annars inget superviktigt att skylta med sådär! 
Idag har jag alltså legat i soffan hela dagen sen klockan tio imorse. Sorry not sorry! Städade faktiskt lite i köket och plockade disken och gick ut med både soporna & komposten. Netflix har varit min absolut bästa vän idag, saknades typ bara glass så hade det varit perfekt. Men gjorde egen "glass" (hade den inte i frysen) så nääästan perfekt i alla fall. 
 
Resten av dagen hade jag inte tänkt göra något heller, sitta kvar här i soffan och glo på tv tills ögonen ramlar ur. Det bästa för mig hade ju varit om de bara skulle visa skitprogram idag, men blir lite problem när vi har både Cmore kanaler samt Netflix och Viaplay, så inte direkt någon större risk att det händer. 
Jag har alltså gått och blivit en helt total soffpotatis. Spännande. Får väl ge mig ut och åka milen på längdskidor imorgon eller något för att kompensera för missad aktivitet idag. 
 
Nej nu ska jag gå och släppa ut en katt som håller på att kloa sig igenom badrumsdörren. Hojj. 
 



Pluggandet förstör min rygg.

Min rygg håller på att ta kål på mig just nu! Efter att ha setat med arslet nersjunket i en mjuk soffa och med ryggen böjd som en banan i två dagar så krampar just nu hela min rygg. Det gör så satans ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Hatar att förutom att riva av sig nästan allt hår över en jobbig uppgift som är så tråkig så man vill kräkas så mår kroppen bajs för att man valt sämsta stället att plugga på. Men till mitt försvar, jag pluggar bäst när jag är omgiven av folk, rörelse och gärna ljudet från en tv. I soffan alltså. Där har jag allt jag behöver, nära till mat, nära till toa och så kan jag prata med folk och inte känna mig som en eremit ner på mitt kalla rum. Försöker tänka på att sitta med rak rygg men när man verkligen går in i arbetet så försvinner allt runt och speciellt det viktiga. Så vaknar man upp där efter ett par timmar och ba: Jäklar va ont i ryggen jag har! Men du inte så konstigt så som du sitter, vad gjorde du på ergonomilektionerna? 
 
Nu ska jag ta en paus, sträcka på ryggen, göra mig något att äta och sen göra något kul! 



Bajs, bajs och mer bajs.

Har suttit i snart en timma och rivit mitt hår och bitit sönder mina naglar över den här uppgiften.. Suck, den blir ju aldrig klar? Läser och läser och skriver och skriver men jag kommer ingen vart. Sen tänker man "men jag kanske jobbar bättre om jag tar en liten paus.." när man hade en paus för fem minuter sedan. Så går man och gör en kopp te och river lite mer i håret, går tillbaka och sätter sig, kollar på uppgiften och gråter. 
 
I den här takten kommer jag få sitta hela natten och skriva, och det låter ju inte så speciellt inbjudande. Sover mycket hellre! 
 
Ska dricka upp mitt te så kanske jag lugnar mig, samt lyssna mer på Queen och bara tänka "I'm so happy", fast egentligen känner jag mig som djävulen själv. Arg. Varm. Och skitarg. Och väldigt röd. 
 
Okej nu vet jag inte vart det här inlägget tar vägen, inte dit jag menade men okej. Avslutar väl här och tar en paus igen. Suck. 
 
Mogen rubrik jag vet. 



Thank god it's monday.

Eller inte.. Vaknade imorse med den första tanken "vart fan är jag" och sen kände hur otroligt kissnödig jag var. Därför kunde jag inte ligga kvar den där sista kvarten tills nästa alarm ringer och bara försökt glömma det faktumet att det var skola idag. Men var lite ful och gick och la mig i sängen tills klockan var lite för mycket då jag bokstavligen slet mig ur sängen. Det är ju jättekul att tänka på dem som tvingas gå upp 5 (Amanda *host*) för att åka till jobbet eller skolan vad vet jag. Och så ligger jag klockan sju som en räka i sängen och nästan gråter för att jag inte vill gå upp. Suck, måste bättra mig och bli en morgonperson istället. 
 
Hade ju bara foto idag så slutade ju vid lunch men var ändå en stressig lektion. Har en uppgift som ska vara klar idag och jag är fortfarande inte klar, suck. Plus att jag var tvungen att gå på ett helt onödigt (enligt mig) möte för att prata om sånt jag redan vet. Så var lite grumpy idag, vilket min lärare väldigt tydligt märkte och hade otroooligt roligt över. Men får tänka på att han var så snäll som lät oss åka med halvbussen så jag hann med mitt tåg så jag kunde träna med mamma. Eller ja, det är väl mest för att jag skulle komma hem tidigare och slippa vänta i stan för jag och mamma skulle ha tränat oavsett! 
Gymmet gick gaanska så tungt idag faktiskt, säkert för att det inte blev något igår tack vare den lite misslyckade badturen.. Men körde armar, mage och ben plus lite rygg så det kändes ändå rätt bra. En till anledning är nog för att jag inte ätit så hade typ noll energi, vilket inte är så bra. 
 
Direkt när vi kom hem från gymmet så slängde jag i mig en banan samtidigt som jag startade datorn och plockade fram körkortsböckerna. Gjorde klart fas B och  blev godkänd, höjhöj. Och nu ska jag äta och sedan kötta på med den där jäkla uppgiften så jag blir klar idag! 
 
Nu skriker hela min kropp efter man så ska väl ta och lyssna på den, heppåre-hej!



God save the Queen.

Vadå är det söndag igen..? Tydligen. Behöver jag verkligen gå igenom det här igen? blablabla.. tiden sprungit iväg.. bla.. inte gjort någonting.. osv osv osv. Fast jag och mamma kom fram till att jag ändå fått mycket gjort även om det inte känns som det. Jag har spenderat mycket tid med mamma, övningskört väldigt mycket i lördags, kollat på film, gjort körkortsteori, "jobbat" och varit och "badat". Fast badhusen hade stängt så vi fick åka hem till Amanda och fika istället haha. Det var tur att vi kollade öppetiderna innan vi hann åka dit, men hallå varför stänger de klockan 16:00 och 18:00 lördag - söndag och 21:00 måndag - fredag??? Är det fler som åker på vardagarna och inte på helgerna då de flesta kanske är lediga? 
 
Annars har jag "jobbat" idag och sen gjort teorin, som gick bra. Ska fortsätta nu så jag kommer igång med det ännu mer! Sen ska jag väl duscha och hoppa i säng för jag är så trött, måste vila upp mig inför den nya veckan typ. 
 
 



Judge Snyder.

Efter att ha varit så trött hela dagen igår så sov jag ut imorse! Somnade i soffan efter att mamma kom hem och gick till sängen vid tolv och slocknade på en gång. Vaknade vid sex ungefär och gick upp på toa som en zombie och crashade sen igen och sov till ca halv elva. Jag sov alltså 10 timmar inatt! Men jag kände att jag behövde det lite och det är ju ändå lördag så haha. Nästan på en gång efter frukosten åkte jag och mamma för att handla vin, gott till ikväll och lite annat vi behövde. Så vi kom hem för kanske en halvtimma sen och har bara ätit tacos (igen hehe) och nu tagit oss en kopp te/kaffe. Nu ska vi smälta maten och sen drar vi till gymmet för att kötta bort de extra kilona man lagt på sig under de här två dagarna haha. 
 
Ikväll ska vi mysa och äta lite plockmat, typ mozzarella, salami, gurka, tomat osv och dricka lite vin och kolla på film. Vi ska "ta igen förlorad kvalitétstid" som jag sa till mamma idag i bilen. Men det känns som att vi knappt setts något den här veckan?? Även om vi har suttit i soffan och kollat på film och färgat håret på varandra så känns det ändå som att vi setts för lite den här veckan.. Eller så är det för att hon ska åka bort en vecka nu som jag vill spendera lite extra tid med henne tro? Måste vara det haha, lite orolig sådär! 
 
Annars så är allt lugn, förutom den lilla matkoman jag befinner mig i just nu. Känner mig inte direkt jättestressad över skolan och uppgifterna för det känns som att det mesta som jag stressat upp mig över löst sig under den här veckan. Jag har bockat av två redovisningar som båda gick bra och sen har jag lämnat in en del uppgifter också. Får väl bara hoppas nu att det fortsätter rulla på såhär ända fram till sommaren haha! 
 
En väldigt trött Sara en torsdagskväll och sen ensam taco från igår!



Äntligen freedag!

Är så otroligt lycklig över att det äntligen är fredag! Ska spendera den i soffan framför tvn själv med tacos, med alla katter.. Borde kanske vänja mig, framtiden kanske ser ut så hahaha!
Även om det inte var en sån jobbig dag så känner jag mig så trött i kroppen så ska bli skönt att få sova ut imorgon.
 
Funderar på lite filmer jag kan kolla på ikväll, har de några bra på netflix?
 
 



Stressig dag..!

Idag har jag hunnit med både det ena och det andra! Började med skolan (som vanligt haha) och jag blev klar med uppgiften om svenska språkhistoria (intressant) så jag hann med halvbussen så jag kom med tolvtåget. Sen gick jag hem till Amanda och drack lite kaffe och gick till gymmet. Gick väldigt tungt idag igen på löpbandet men jag höll ut och sprang tiden ut, kändes som att det behövs om jag ska springa lika bra som jag gjorde innan vi vilade. Men sen gick styrkan väldigt bra, blev riktigt förvånad faktiskt! Jag gjorde till och med armhävningar. ARMHÄVNINGAR! Jag, Sara orkade göra armhävningar. Det hände senaste... aldrig. Har alltid tragglat med de där jävla armhävningarna på idrotten i skolan och på varenda sport jag gått på. Har aldrig tyckt det varit speciellt kul (ovanligt) men idag gick det så otroligt bra och det kändes knappt att jag gjorde armhävningar. Det är verkligen positivt och visar att det hårda arbetet ger någonting! Haha, helt uppspelt över lite armhävningar.. Men körde lite mer mage och ben idag. Testade en "ny" magövning som känns lovande så ska köra på lite med den nu och så får vi se om magen vill försvinna lite mer haha. Skulle inte klaga direkt! 
Men när jag var klar på gymmet köpte jag lite keso, en banan och faktiskt en choklad proteinbar för jag var så chokladsugen haha. Duschade hemma hos Amanda och sen gick jag till tåget till örebro för 16.10 hade jag körlektion. Men tåget var försenat plus att det stannade ett par minuter innan stationen så kom tio minuter försent till lektionen. Vilket inte var lika kul men de förstod och jag kunde äntligen andas hahahah. 
 
Nu på kvällen har jag färgat mammas hår och sen kollade jag på Queens konsert på Live Aid. Och som jag trodde så störtbölade jag. Jag säger bara wow. Ja, wow. Avundsjuk på de som var där, och de som såg dem överhuvudtaget, själv är man ju född fel årtionde!! 
 
Men nu ska jag plugga lite för jag har redovisning imorgon och sen ska jag lägga mig och läsa, godnatt!
glaaad (gammal bild dock haha) 



Lugn dag!

Sov hos Amanda igår så fick lite "sovmorgon" imorse! Fast egentligen blev det ingen sovmorgon för jag hade tänkt gå upp och duscha så blev samma tid som hemma haha. Men jag behövde inte åka tidigare hemifrån för att hinna med bussen då det tar kanske 2 minuter att gå dit från Amanda! Så slapp stressa imorse vilket var skönt. 
I skolan hade vi gymnasiearbete och jag och Daniella köttade på med vår bok!! Och sen hade vi engelska då vi fick sluta nästan en timma tidigare för vi hade dragit ut på tiden förra veckan när vi kollade på en dokumentär, så det var trevligt. Hann med en tidigare buss så det var jätteskönt. 

När jag kom hem pluggade jag och så kollade jag och mamma på ett avsnitt av AHS: Coven och nu sitter jag här! Funderar på att ta på mig pyjamas och tvätta bort sminket och sen lägga mig för jag är såååå trött. Blev ingen träning idag heller men både mamma och jag behövde träna sen kändes det bra att låta kroppen vila för förra veckan tränade jag verkligen superhårt. Men kör igång kanske imorgon igen, annars går det för lång tid haha! 
 
Imorgon är det onsdag och bara några dagar kvar till helg, yes! Haha längtar redan, kommer vara så trött i slutet av veckan.. 
 
bild från i julas. 



Inställd lektion..!

Det är ju alltid lika trevligt att komma till skolan och den enda lektionen är inställd! Superkul. Om jag bara kollat elits imorse hade jag sett meddelandet och varit hemma, men nej. Idag gjorde jag tydligen inte det även om jag hade sidan uppe. Bra Sara! Men jag hade tänkt gå lite på stan idag så är ändå inte helt i onödan, så kommer jag ju hem ännu tidigare än vanligt. Men det är alltid lika surt när det händer, speciellt idag. 
 
Jaja, nu ska jag jobba vidare så jag slipper jobba arslet av mig hemma! 
 



Kalas hos farfar!

Då var det söndag igen..! Ännu en helg har bara sprungit förbi, även denna lite för fort än jag hoppats. Men det har varit en väldigt lugn och skön helg med träning och mys. Vi åkte till gymmet vid lunch och idag kändes det som fan i kroppen.. Verkligen allt var 10 gånger jobbigare och musklerna typ skrek så jag var tvungen att stretcha ut dem. Så blev inte så mycket ben, mage eller armar idag utan mer rygg men vi körde ändå bänkpressen! Men var verkligen helt slut i kroppen efteråt så ska bli jätteskönt att sova nu. Ska försöka lägga mig snart så jag kan läsa lite innan jag somnar. 
Imorgon är det en ny vecka igen, och på torsdag har det gått tre veckor av fitnessfighten och är alltså bara en vecka kvar! Har gått mycket bättre än i maj förra året vilket känns jätteskönt! Så gäller det väl bara att fortsätta lite med det här även när månaden är slut också, men det är nog inga problem! 
 
Ikväll åkte vi även till min farmor och farfar för att fira farfar på 73 årsdagen! Det blev faktiskt lite fika och kaffe, men kände att jag var värd det faktiskt. Men jag åt ändå inte jättemycket, en rulltårtsbit och en kaka så. Men nu den här veckan blir det stenhårt på maten i alla fall, inge fusk mitt i veckan! Varken nu eller sen. 
Kollade även i en bok hos farmor och farfar med en massa bilder på gamla hus här i trakten! Hittade flera av mina grannars hus och farmor och farfars hus, tycker sånt är väldigt intressant faktiskt. 
 
 
 
 



Så glad just nu!

Känner mig så otroligt sjukt glad just nu! Lyssnar på Queen och bara hoppar runt i mitt rum typ, måste se roligt ut om någon av mina grannar ser mig. Lite annorlunda känsla mot de dagar jag mått piss verkligen, och det känns så skönt att inte känna så längre. Det är nog fyra anledningar till att jag känner såhär:
  1. Gympasset gick så jävla bra idag, mamma och jag körde en och en halvtimma utan att märka det haha! Plus att vi ökade på tre övningar, bänkpressen, "gäddhäng-killern" och magövningarna. Så var heeelt slut idag och orkade inte ens springa i slutet. Otroligt skön känsla och jag känner mig på topp på gymmet!

  2. Körde till gymmet och känner mig säkrare bakom ratten nu än vad jag gjort någonsin! Trodde jag knappt skulle vilja köra när det var så halt och snö ute, men det är nästan roligare att köra nu än det är annars. Jag tror att det kan bero lite på att jag är mer uppmärksam och nu verkligen insett att jag kan ta körkort. Jag klarar det. Tvivlade för mycket på mig själv innan och var otroligt rädd för att jag skulle klanta mig på direkten och döda någon. Nu vill jag så gärna ta mitt körkort och köpa mig en egen bil!

  3. Jag städade mitt rum idag och rensade så det känns så fräsch och mysigt! Behövdes verkligen både städas och rensa i garderoben, så nu har jag lagt ut kläder på köp och sälj! 

  4. Nyss pratade pappa om jobb och att jag borde söka jobb på hans jobb där de söker sommarpraktikanter! Tidigare har jag fasat över tanken på att jag kommer sluta skolan till sommaren och måste söka mig ett jobb och bli vuxen. Men när han sa det blev jag jätteglad och bara kände att jag ville söka nu. Vet inte riktigt vad som fått mig att tänka om på den punkten men det känns bra att jag vill söka. Hoppas att det blir något nu! 
Nu tror jag att jag ska kolla efter lite ny musik till gymmet, har tröttnat på det mesta på min spelningslista så är nog dax nu! 
 
Men ni får ha en superbra lördag, kram!
 



Storstädning..!

Skönt att få sova ut idag! Längtat hela veckan, haha. Sov i alla fall till tio idag men sen drog jag mig ur sängen även om jag hade kunnat spendera hela dagen där utan problem! Det är ju otroligt roligt också när det första man får höra när man nyss vaknat är "idag är det storstädning och vi ska städa bort julen!". Precis det man vill höra just då. Men nu har jag gjort min del (julgranen, julsakerna, diskmaskinen och köket) så nu drog jag mig ner på mitt rum och rensade garderoben. Bäst att göra det nu när jag är på ett så kast-sugen-någonting-humör. Då ryker det mesta som bara hängt där sen urminnes tider. Behöver också ta en extra koll bland mina tjocktröjor för de tar typ upp två hyllor nu och det känns liite för mycket. Använder knappt alla heller, men vissa ligger extra om hjärtat så blir svårt. Får tänka mer än känna just nu alltså! Slängt bort de flesta jeans som bara ligger då jag bara använder en sort jeans, Dr Denim, så behöver inte de andra. De sitter piss också så gör inget! Lagt undan flera sticketröjor också för de senaste två åren har jag haft en tendens att bara köpa såna.. Speciellt från Monki. Blir helt galen när jag ser stickade tröjor, även om jag har typ 100 hemma. Så där är det köpstopp för mig. Nu ska jag "bara" leta efter lite finare toppar. Det är det jag är i behov av mest just nu, och typ basic linnen. Så fokus på det! 
 
Igår blev det faktiskt knappt nå onyttigt. Bara några bitar choklad från min chokladtomte plus en liten skvätt vin! Annars åt vi väl lite mer sallad men det är ju inte riktigt samma sak haha. Har känt mig jättesugen på choklad typ en vecka men blev faktiskt besviken över att det inte var lika gott som det brukar! Men det känns ju också bra att man inte mulade heller haha. 
 
Lite senare blir det förhoppningsvis gymmet och sen mys i soffan! 



Jobbiga dag..

Mitt otroligt dåliga humör hänger kvar även nu, men jag har i alla fall i ren frustration pluggat till imorgon så det gav väl något positivt också.. Men har precis duschat så ska väl låta håret torka lite innan jag hoppar i säng och läser. Vill vakna imorgon och vara glad istället för så sur och butter som idag. Bara kritiserar mig själv och jämför mig med andra så jag själv mår piss. Ännu en sak jag måste sluta med.. Suck, varför ska man alltid göra så? Se det andra har men inte du själv? Det är ofta inte ens viktiga saker, du blir nog inte gladare bara för du har de sakerna. Så patetisk jag känner att jag är just nu, jag skäms över mig själv när jag tänker så! 
Jag får istället försöka tänka på hur stolt jag var över mig själv i tisdags, den otroliga värmen jag kände i mig och tanken "jag kan"! 
 
Hej hojj, hoppas på glada drömmar nu! Godnatt.
 
Måste hamnat i en depp-dal igen.. 



bajja

Blir också galen på mitt hår, måste göra något drastiskt nu!