ojdå!

Såg att jag inte bloggat på en vecka! o: inte för att det hänt så speciella saker men (:
Onsdag: Bakade peppar kakor med hanna i 3 timmar! sen sov jag där och vi spelade bubble trubble i ca 7 h.
Fredag: Julafton! Först öppna paket hemma, åkte till mormor och morfar, åt mat och öppnade paket. Till farmor och farfar och åt julmat + öpppnade paket. kom hem och sen kollade jag på film.
lördag: kom johanna och vi satte upp saker som skulle upp på väggarna
söndag: kollade på film med johanna sen åkte hon hem
Måndag: hände inte så mycket, kollade på film och färgade håret, spelade en massa mario kart och vann gubbar.
Tisdag: Åkte till örebro + marieberg med pappa, kai, amanda och Danni. vad jag köpte får ni se snart. Sen vart det träning och sen hem och glo på film.

Lite kort om vad som hänt.
När vi var till Örebro så köpte jag det här;

Kjol från Indiska för 99kr.
Spets tröja från Lindex för 75kr
och en FRIDA tidning från coopforum ;D
Jag handlade för ca 250 kr. Ovanligt, jag brukar handla upp alla mina pengar!
Kläderna ska jag ha på nyår som jag ska tillbringa hemma hos Sofie, vi ska spela wii och ha roligt! :D

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske myser som vanligt och kollar på film (:

Hejsvejs!



Åh jullov!

Idag var sista dagen! Jätte taggad var jag för vi fick ju våra betyg! det här fick jag:
- Bild VG
- Biologi G
- Engelska VG
- Fysik G
- Geografi VG
- Hemkunskap VG
- Historia VG
- Idrott och hälsa VG
- Kemi G
- Matematik G
- Moderna språk, Franska VG
- Musik G
- Religionskunskap G
- samhällskunskap G
- Slöjd VG
- Svenska VG
- Teknik G

Rätt nöjd över mina betyg, 9 VG och resten G!
Jag tog en massa bilder med, men jag vet inte om jag orkar lägga ut dem nu, blir kanske en annan dag. Annars finns de ute på min Facebook, Sara Jansson.

På fotbollen idag så hade vi fotbolls träning, med julklapps byte och fika. Jag fick daniellas och det var en Aladdin ask och en film med finfina bilder på laaget. Den här filmen grät man i alla fall inte till! Som med den andra julklappen jag fick av henne. En jätte fin film med en massa söta/fula bilder på oss från åren som gått och till sist en random video på mig! den är så fin att jag lagt den bredvid sängen! Daniella fick ett brev av mig på fyra-fem sidor plus en kopia på en sida från min dagbok, hihihihi.
Just nu kollar jag på Morden i Sandhamn, och funderar på att lägga mig i sängen och kolla istället för att sitta här och frysa!
Imorgon taggar jag pepparkaksbak hos familjen Tegin! Då ska Hannapannna och jag byta julklappar, hoppas hon gillar sin nu! :) Vad ska alla göra på lovet? Jag har inte så mycket planerat förutom att jag förmodligen ska till Johanna, örebro cupen, och på nyår ska jag till sofie och spela Wii hela natten! helt OK. Men om nån vill ses och hitta på nått så slå en pling! :)
Hejsvejs natts!





tre dagar

imorgon är det bara tre dagar kvar till julafton, jag tror att jag spricker!! 8) 8D
fast skulle ju inte göra något om det var julafton imorgon direkt :) apropå imorgon, JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG! ): Jag har typ två-tre klänningar jag skulle kunna ha, men jag vet inte vilken! och jag får panik! ): Men jag får helt enkelt se vad jag tar på mig... Och undra om man ska ha med sig kameran :) Men då får jag radera lite bilder, om något ska få plats! :D
snart ska jag duscha och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Så jag säger godnatt!
hejsvejs!



snö!

okej, det snöar sjukt mycket hela tiden och snart är vi nog insnöade här! o: Det är ju bra med snö, men inte för mycket! Nu får det snart räcka för idag! Var tvungen att ta några bilder på kaoset!


!!




Citat

You know you've got the greatest friends when the only time they make you cry is when you're laughing to hard.




LOL :-)

Hejsan!
Just nu så äter jag lite naturell youhurt med blåbärssylt och banan, mums! Och så spelas just nu Travie McCoy - Need you.
Idag har jag inte alls gjort så mycket, följde med mamma en sväng till Ica och sen har jag kollat på tv och suttit här... Inga planer för ikväll heller, jag ska nog bara kolla på en film och mysa i mitt nystädade rum! Just det! Jag städade rummet igår! Ordentligt också. Jag plockade, dammsög, dammade och skurade golvet. Allt det för att jag fick ett par röda gardiner av mamms. Lägger ut en bild i slutet av inlägget så ni får se. Så skönt med noggrant städat rum. Jag skulle nästan kunna äta på golvet! Fast usch, nej.. haha!
Sen har vi haft problem med internet och hemtelefonen, inget fungerade i morse. Men helt plötsligt så kom det tillbaka! Jag vart glad att internet funkade, men telefonen kunde glatt fortsätta vara tyst!

Jag är julpyssel sugen, men jag vet inga pyssel och vi har typ inte nå pysselsaker heller.. tror jag ska kolla efter lite pyssel (: Kanske länkar lite också.

Hejsvejs!

Mums!



Före:
Såhär såg rummet ut innan.. Fast jag har dammsugit där, så lite värre..

Efter:





Bruno Mars

Åh jag verkligen ÄLSKAR Bruno Mars! Helt underbar röst och han är sjukt snygg!
Har precis laddat ner en hel del låtar, bl.a massa Bruno Mars, och här kommer en bra låt med honom!
Enjoy!
Hejsvejs!



@skolan

Sitter i ett grupprum med Sofie och tränar på våran engelska redovisning. Fast den kommer inte vara förns typ vecka 3-4 så så bråttom är det inte. Vi ska redovisa om Australien och Bondi Beach!! :D Finfina bilder i våran powerpoint ska ni veta ;) haha!
Men nu ska vi fortsätta, hejsvejs!
kraam



You can count on me...

Ett litet kort blogg inlägg bara.
Idag hade vi den jätte långa rasten så nästan hela klassen satt samlad nere i filmsalen och kollade på random filmen ''cool World''. Hah, jaa. Vad ska man säga om den..? Den är jätte konstig men jag tycker att den är bra, faktiskt! :D
Sen följde Daniella med mig hem! Vi drack te och åt vaniljkräm och kakor :) Sen satt vi vid datorn och dansade till awesome musik! Jag ska lägga upp den om Videofy.me vill ta och funka o: Asså jag blir arg, det är så segt! :(
Vid typ sex tror jag kom micke och hämtade henne.
Paradise hotel finalen var ju idag och klart att jag kollade på den! Emanuel vann.. Men faktiskt så tycker jag, och nog de flesta, att han bara glidit igenom paradise som på en räkmacka! Lin eller Erik var värda vinnare för mig!
Vad tycker du? :)

Nu ska jag värma riskudde, ta en ipren och lägga mig i sängen och kolla på The incredible Hulk eller bara Hulken som jag säger :D Jag fick min mens idag btw... Och jag har sån jävla mensvärk så det är inte sant!
Filmen börjar nu så Natts!
Hejsvejs!




hihih vist va han lite söt? :)



na na na na nana na na nananaaaaa na na na nana



lite smått och gott, mums! (:
god natt kram!



Ska kanske gå och lägga mig..

eftersom jag knappt fick nån sömn inatt.. Vaknade flera gånger av att alla husdjur var uppe och busade och för att huset knakar och jag kommer inte ihåg allt! Tur i alla fall att det inte är så mycket jobb i skolan nu..
Imorgon har vi den jääätte långa rasten och då blir det förmodligen film. Och Adam har tydligen bestämt att jag ska ta med mig filmer..? OCh jag som knappt har nån bra film! Hhehe, får väl ta och rota runt lite :)

Just nu kollar jag på Annoying Orange, bara jag som tycker att de är sjukt roliga och borde visas på tv!? :D
Haha, min sorts humor (: Ni som inte sett det får här ett litet klipp, enjoy!



Hejsvejs!



L O V E ♥

Åh så mysig låt..



Bruno Mars in my ♥

En till bra låt
texten är helt sann också!



hejsvejs!



Skoldagen, helt OK!

Skolan var nästan helt jobbfri! Vi hade bara engelska och sen typ en halvtimmes plus hemkunskap, resten av dagen gick jag och Danni runt och kollade på de olika skolorna från länet som var och gjorde reklam för sig. Fast vi kollade bara på john bauer och resten pratade vi bara en snabbis med. Haha förutom Jensen då, han pratade i typ en halvtimme nästan och jag trodde att jag skulle somna! :C
Och på hemkunskapen gjorde vi en massa verkligen! Jag och Danni gjorde...hmm... attans jag har glömt vad de hette! o: Men jaja, det var nå kakor i alla fall. Sen gjorde Ilmo och Lena jätte goda knäckkakor och Sara gjorde jordgubb och hallon smoothie tror jag att det var! Den var också jätte god! :) Det gjorde vi bra hörrni!
Det dåliga med onsdagar med hemkunskap på slutet är att man kommer sist in i bussen om man inte springer.. Så jag hade nästan ingen stans att sitta. Men jag fick sitta bredvid en liten tjej, haha.

Just nu lyssnar jag på A love letter Christmas med R. Kelly. Den är mysig, lyssna på den på spotify eller vad du nu har! :) Och så ska jag fixa lite te och mysa på mitt rum! :)
Tagga jullunch imorgon! Undra om man ska skippa frukost..? fast nää.. Då kommer jag hinna dö innan lunch så en petit dejéuner blir det!

Vi fick veta våra betyg i SO idag också! Jag fick 2 vg, historia och geografi tror jag, och sen 2 g, samhällskunskap och religion, men vi jobbar med religion nu så han kunde inte sätta ett högre betyg (: Tummen upp på det!

Nej nu ska jag gå och fixa mumsigt te, hare så bra, hejsvejs!


R. Kelly



så sköönt!

Åh, inga läxor kvar plus typ inget jobbigt! Så himla  skönt. Jag blev klar med hemkunskapen idag också så nu är den ur vägen (: Bara två vanliga skoldagar med vanligt jobb kvar. Imorgon är det GYO-dag, då ungefär 15 olika skolor från länet kommer för att göra reklam för sig, så då missar man kanske en lektion eller två. Och nästa och sista veckan är det friendsdag och julavslutning.
Idag blev betygen satta! Förhoppningsvis. Liite nervös är jag ialla fall. Jag vet redan att jag höjt mig i ett so-ämne men jag kan ju lika gärna ha sänkt mig i något ämne, till exempel matte... Som inte är mitt favoritämne.. Fick ju ig på senaste provet, fast ca mer än hälften av alla elever i nian fick ig.. Gud nu skiner solen rätt in i ögonen! Idag är det också riktigt fint väder! Men kallt. Fast så ska det ju vara nu i juletider.  Är det bara jag som längtar ihjäl mig till julafton?! gaah, jag vill ha paket nununu! (:
Men jag tycker inte att det var längesen det var julafton! Det här året har verkligen gått jätte fort! Jag vet inte varför men det känns bara som det o: Och snart är det ju nyår och 2011.. det är helt sjukt, nästa år fyller jag sexton! fast det är ju ett halvår ungefär kvar, men i den här farten kanske det känns som några månader. hoppas det! :)
nej nu babblar jag på om en massa strunt. Hejsvejs!


happy face!



puh, plugga..

Nu ska jag sätta mig och göra klart hemkunskapen.. eller ja, försöka ialla fall. Den ska ju vara innlämnad imorgon, plus att betygen ska vara satta! Lite nervös är jag ju! Men Thomas sa att jag hade höjt mig i ett so-ämne från G till VG! :D hoppas det!
Imorgon blir det chill-dag. Vi slutar efter lunch (12.00). Och sen blir det förhoppningsvis träning för mig. Jag har fortfarande ont i ryggen men jag tror att jag ska vara med, för jag vill träna!

Och så tror jag att jag håller på att bli sjuk..! ): Jag mår illa just nu och sen är jag trött.. Jag vill inte bli sjuk nu när det är så nära till julafton! Det är ju en vecka kvar på fredag! :) Taggad! Julen ska firas hemma hos farmor och farfar med massa god mat och paket! :) Mysigt.

nä nu ska jag fortsätta med pluggandet, hejsvejs!